Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haydin öğrenci evine çıkalım.

roket adam

Öne çıkan mesajlar

verebileceğim tavsiyeler;

-koltuğa çok fazla para harcama, 2-3 tane armut al kesinlikle =)
-ps2/ps3 farketmez, 1 tane edin, sonuçta pes oynandıktan sonra hangisinin olduğunun pek bir önemi yok sanırım =)
-haftasonları vs. kalmayı da planlıyorsan, çamaşır makinesi edin, regal alabilirsin gayet uygundur ya da 2. el makine de alabilirsin, yoksa atarsın kirlileri bir çantaya, evine döner, evinde yıkarsın.
-ben 1.5 sene falan kaldım, en büyük tembelliğim bulaşıktı mesela, evde yemek yapmak eğlenceli falan ama bulaşıkla uğraşılmıyor, uğraşırım dersen ayrı ama uğraşamam dersen makine diyorum yine ucuzundan.
-plazma tv denmiş, eğer bütçen o kadar yüksekse zaten ps3+plasma üstüne bir de digiturk lig tv vs. alırsan evin baya bir kalabalık olur zamanla eheh. bonepart zaten projeksiyondan bahsetmiş.
-iyi arkadaştan ziyade, iyi ev arkadaşı bulmaya bak. burası gerçekten önemli, daha sonra aran bile bozulabilir yani temizlik vs. gibi konularla, sonuçta mesela o 1. sınıf, sen 2. sınıf falan olursan, o daha az ağırlık verir derslerine, eve arkadaş vs. çağırır senin ders çalışman gerektiği zaman, tartışma çıkar falan gereksiz yere. tek başına kalmayı planlıyorsan zaten bu yazdığımın pek bir önemi yok sanırım.
-tabak, çatal, bıçak gibi şeyleri kendine yetecek kadar al, birer, ikişer tane. sonra mesela evde arkadaşlarınla beraber yemek falan yapacağın zaman daha az bulaşık çıkar, onlara plastik tabak, çatal, bıçak verirsin.
-en az 15 günde 1 kere temizlikçi çağırmayı unutma.
-tek başına evde kalmak maddi olarak ağır birşeydir. kira,su, doğalgaz, telefon, internet, aidat, elektrik bir de yaşama mastaflarını eklersen baya bir maddi yükümlülüğün olacaktır. mümkünse iyi bir ev arkadaşı bulmaya bak.

topiğin hepsini okumadım, bunlardan zaten bahsedilmiş olabilir. kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

evet en onemlisi iyi arkadastan cok iyi ev arkadasi bulmak
mesela ben en yakin 2 3 arkadasimla hayatta eve cikmam
biliyorum cunku bulasik yikamazlar evi temizlemezler virus verem veba felan kapariz yada ben geberirim yorgunluktan

ama mesela kimi adam wardir
evde oldugunu hissetmezsin muhabbeti yoktur felan ama eve kiz gibi bakar ole adam iyi ama tembel adamdan iyidir arkadas eve vcagirilir ama ev arkadasi bulamassin

bide kesin kurallar koyun abi
mesela biinin cok iyi yemek yapiyosa
o yemekleri yapsin
otekide bulasigi yikasin
aman biriksin ama sonra yikariza girdiniz mi evi bok gotururu
Sosyal ağlarda paylaş

hangi arkadaşım söylemişti bilmiyorum da

ev arkadaşı bulmak eş bulmaktan daha zordur, eşine sktir çekersin gider, ev arkadaşına sktir çeksen asıl sen sktir git der.

demişti. hakketen öyle.
şansılıyım ben ev arkı konusunda. 3 kişi kavrulup gidioz, umarım da okul bitene kadar gideriz...
Sosyal ağlarda paylaş

biri yemek yapsın öbürü bulaşığı yıkasın genelde olmuyor.
sırayla yapıldığı zaman daha iyi oluyor bence. bigün işin çıktı geç geldin yemeği yapamadın sonraki 2 gün sen yapıyorsun fln bi eşitlik söz konusu.

bi de batak-okey tarzı oyunları çok seviyosanız bulaşık derdiniz pek olmaz, akşam gelen arklara kitlersiniz (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

2 yıl yurttan sonra taşta yatsan bile güzel gelir öğrenci evi. ev gibisi var mı lan.

bi tane tv çak en az 72 ekran olsun tabi ps falan takacaksanız.

bir ya da 2 tane 3lü ya da bi 3 lü 1 2li koltuk falan al
tekli alsan da olur almasan da onun yerine bolca minder aban salon genişse mesela tam köşeye L şeklinde minderleri dönersin insan geldiğinde hemen çönerler.

mutfağa bir masa 6 tane de sandalye çek, bir tane buzdolabı al ucuzundan çok da dandik olmayan, buzluğu sağlam olsun alkole buz lazım. en az 1.5 kişilik bir yatağın olsun. çok küçük olmasın kız gelirse sıkışmayın. kanepe falan da olabilir yer varsa bi odaya, maksat kızı ilk defa götürdüğünde güven içeresinde yatabileceği bir yer olduğuna ikna etmek, sexip sexmemek ona kalsın.

odana da bi kucuk dolap komodin midir komodor mudur nedir al, bi ayna as, bi kıyafet dolabı, bi oda lambası, bi kitaplık ya da raf çak duvara 2-3 tane geç işte. gerisine vercen posteri vercen resmi.

müzik olayı elzemdir asgari 4+1 öneriyorum, salonda film izleriz diyorsan 50 60 kağıda divx vs oynatan bi alet de çak.

daha ne lan!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...