Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 halk kullanımına açık özel mülk
cokiyi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Yunan kadini dedigin Sasha Grey´dir.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 "roket adam" said: HEL@LS. yanlış. doğrusu Hell@s olacaktı asdf. memleketten memlekete fark war. bizim kızlar da bi yabancı gelse de taciz etse diye bekliyolar mesela.
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 "roket adam" said: HELL@S. fixed. //Edit esh yazmış lan.
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 darısı bizimkilerin başına diyoruz.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Nefr said: haberden said: ...fiziksel yaralamada bulunmak ve özel mülke zarar vermek suçlamasıyla... kamu alanında pantolonunu indirdiği için özel mülke girmiyor artık, kamu malına zarar vermekten açsalarmış davayı
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 HELALS demek istemiştim ben, helal olsun gibisinden. hani HEL@L var ya. Nefr said: haberden said: ...fiziksel yaralamada bulunmak ve özel mülke zarar vermek suçlamasıyla... ahah direkt mal demişler yani sdfgsd
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 soulberry said: darısı bizimkilerin başına diyoruz. olan bizimkine oluyo tabi salla lafı
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 GwindonSurion said: soulberry said: darısı bizimkilerin başına diyoruz. olan bizimkine oluyo tabi salla lafı bir şeylerin düzelmesi için bu ülkede bir kaç pipi yanacak.
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 "roket adam" said: HELALS demek istemiştim ben, helal olsun gibisinden. hani HEL@L var ya. Nefr said: haberden said: ...fiziksel yaralamada bulunmak ve özel mülke zarar vermek suçlamasıyla... ahah direkt mal demişler yani sdfgsd taşınır ve taşınmaz mallar vardır sadfads
huun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Ardeth said: Nefr said: haberden said: ...fiziksel yaralamada bulunmak ve özel mülke zarar vermek suçlamasıyla... kamu alanında pantolonunu indirdiği için özel mülke girmiyor artık, kamu malına zarar vermekten açsalarmış davayı topluma mal olmuş bir penisten mi bahsediyorsun sen?
Afush Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Eline+likörüne sağlık ablanın..Yeni yıl kutlamalarında taksime gelse ya.Şenlik ateşleri yakar sağda solda.
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 huun said: Ardeth said: Nefr said: haberden said: ...fiziksel yaralamada bulunmak ve özel mülke zarar vermek suçlamasıyla... kamu alanında pantolonunu indirdiği için özel mülke girmiyor artık, kamu malına zarar vermekten açsalarmış davayı topluma mal olmuş bir penisten mi bahsediyorsun sen? hea adamin penisinin tarih kayitlarina gecmesini talep ediyorum
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 tacizcinin yanık penisinin görüntüleri için tıklayınız
PeriTh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 aferin... Ben zaten tacizci v.b heriflerin cukunu giyotinlemek yasal olmali diyorum
forçen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 sırf penisini açıp birine gösterdiği için sokaktan geçen birisi ile cinsel ilişkiye girebilmiş bi insan varmı acaba buralarda :D
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 öyle bir sahne hayal ettim de, ahhah.
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ama ablacım onun likörlü marinesi güzel olmazki, onu öyle sosla filan yapmayacaksın, haşlayacaksın bi güzel tuz+limon misss
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 neyine saygı duydunuz, onu anlamadım.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Coder said: ama ablacım onun likörlü marinesi güzel olmazki, onu öyle sosla filan yapmayacaksın, haşlayacaksın bi güzel tuz+limon misss çok yedin galiba?
Öne çıkan mesajlar