Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW 'a dönüş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2005 'te başladığım WoW macerama 5 ay önce son vermiştim. Bu zamanda AoC , DF , Warhammer denedim ama hepsi çok bayık geldi . WoW 'da son durumlar nedir ? En son LvL 80 rogue , hunter , mage , priest ve druid 'im vardı. Hangisine yoğunlaşmalıyım sizce ? Amacım artık sadece PvP 'ye odaklanmak. PvE kısmına ayırcak zamanım yok çünkü.

Yoksa hiç dönmeye gerek yok mu ? :D
Mesaj tarihi:
salla ne urasıcaksın sımdı acıcaksın acc yı baslıcaksın kasmaya emblemdi repuydu zaman kaybı bırakmısken tam bırak derım donme geri ama ılla donucem pvp yapıcam dıyorsan rogue la devam et derım ben
Mesaj tarihi:
valla ben dondum sadece ticaret yapıp gold kasıorum ah cilik falan özlemişim dogrusu :) aoc oynuyordum da son zamanalrda zevk almamaya başladım bıraktım aoc yi dondum wow a şimdi menunum guild yok bişi yok karışan yok eden yok arada hc ,pug raid falan giriorum zevkli oluyor onun dısında ah den ucuza item kapatım phalaıya satıyorum tek takılınca zevk almaya basladım wow dan :)
Mesaj tarihi:
Aslında hiç hevesim yok. Fakat bazen canım sıkılıyor. Yapacak birşey bulamıyorum. Bu aralar pek dışarıda çıkamıyorum. Nöbet tutuyorum evde , Heran baba olabilirim çünkü :D
Mesaj tarihi:
hahaha :)

şaka maka ben de düşünüyorum napsam acaba başlasam mı diye, arkadaşlar falan çağırıyor.
sonra oyuna girdim biraz, 2 dakka falan durdum.
aklıma raidler dailyler kasılacak charlar geldi bir anda.
alt f4 bastım direk :(
Mesaj tarihi:
aynen bende 5 aydır wow oynamıyorum, perşembe son finalim war ondan sora açtırıp sabahlara kadar oynamak istiyorum, rüyalarıma fln girmeye başladı rog um =)

ama döndüğüm zaman item olarak çok düşük olacağım ve bu gözümü korkutuyor :S ben de pvp yoğunlaşacam, az bişi birikmiş honor um wardı, bide bırakırken baya resi itemlar wardı ya şimdi dandik olmuştur onlar, hepsini kasmak poff 1 ayımı alır sonra başlarım pvp ye adam akıllı.

nese başa gelen çekilir
  • Yeni Oluştur...