janis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 2005 'te başladığım WoW macerama 5 ay önce son vermiştim. Bu zamanda AoC , DF , Warhammer denedim ama hepsi çok bayık geldi . WoW 'da son durumlar nedir ? En son LvL 80 rogue , hunter , mage , priest ve druid 'im vardı. Hangisine yoğunlaşmalıyım sizce ? Amacım artık sadece PvP 'ye odaklanmak. PvE kısmına ayırcak zamanım yok çünkü. Yoksa hiç dönmeye gerek yok mu ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 son patchle beraber bence en azından expansion'a kadar freeze kalsın account'un :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 salla ne urasıcaksın sımdı acıcaksın acc yı baslıcaksın kasmaya emblemdi repuydu zaman kaybı bırakmısken tam bırak derım donme geri ama ılla donucem pvp yapıcam dıyorsan rogue la devam et derım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 valla ben dondum sadece ticaret yapıp gold kasıorum ah cilik falan özlemişim dogrusu :) aoc oynuyordum da son zamanalrda zevk almamaya başladım bıraktım aoc yi dondum wow a şimdi menunum guild yok bişi yok karışan yok eden yok arada hc ,pug raid falan giriorum zevkli oluyor onun dısında ah den ucuza item kapatım phalaıya satıyorum tek takılınca zevk almaya basladım wow dan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Aslında hiç hevesim yok. Fakat bazen canım sıkılıyor. Yapacak birşey bulamıyorum. Bu aralar pek dışarıda çıkamıyorum. Nöbet tutuyorum evde , Heran baba olabilirim çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 hahaha :) şaka maka ben de düşünüyorum napsam acaba başlasam mı diye, arkadaşlar falan çağırıyor. sonra oyuna girdim biraz, 2 dakka falan durdum. aklıma raidler dailyler kasılacak charlar geldi bir anda. alt f4 bastım direk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 aynen bende 5 aydır wow oynamıyorum, perşembe son finalim war ondan sora açtırıp sabahlara kadar oynamak istiyorum, rüyalarıma fln girmeye başladı rog um =) ama döndüğüm zaman item olarak çok düşük olacağım ve bu gözümü korkutuyor :S ben de pvp yoğunlaşacam, az bişi birikmiş honor um wardı, bide bırakırken baya resi itemlar wardı ya şimdi dandik olmuştur onlar, hepsini kasmak poff 1 ayımı alır sonra başlarım pvp ye adam akıllı. nese başa gelen çekilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 casual wow baldan tatlıdır ,hardcore bir sure sonra migde bulandırır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 hardcore nerd işi zevk için girecen daily olsun raid olsun takılcan biraz tadında bırakcan(tu) ama bence bırakmışkan abi başlama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar