Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW 'a dönüş


janis

Öne çıkan mesajlar

2005 'te başladığım WoW macerama 5 ay önce son vermiştim. Bu zamanda AoC , DF , Warhammer denedim ama hepsi çok bayık geldi . WoW 'da son durumlar nedir ? En son LvL 80 rogue , hunter , mage , priest ve druid 'im vardı. Hangisine yoğunlaşmalıyım sizce ? Amacım artık sadece PvP 'ye odaklanmak. PvE kısmına ayırcak zamanım yok çünkü.

Yoksa hiç dönmeye gerek yok mu ? :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben dondum sadece ticaret yapıp gold kasıorum ah cilik falan özlemişim dogrusu :) aoc oynuyordum da son zamanalrda zevk almamaya başladım bıraktım aoc yi dondum wow a şimdi menunum guild yok bişi yok karışan yok eden yok arada hc ,pug raid falan giriorum zevkli oluyor onun dısında ah den ucuza item kapatım phalaıya satıyorum tek takılınca zevk almaya basladım wow dan :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen bende 5 aydır wow oynamıyorum, perşembe son finalim war ondan sora açtırıp sabahlara kadar oynamak istiyorum, rüyalarıma fln girmeye başladı rog um =)

ama döndüğüm zaman item olarak çok düşük olacağım ve bu gözümü korkutuyor :S ben de pvp yoğunlaşacam, az bişi birikmiş honor um wardı, bide bırakırken baya resi itemlar wardı ya şimdi dandik olmuştur onlar, hepsini kasmak poff 1 ayımı alır sonra başlarım pvp ye adam akıllı.

nese başa gelen çekilir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...