Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chelsea bombayı patlattı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
doğrudur çünkü carlos madrid'in son kontrat teklifini reddetmişti[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Mesaj tarihi:
başka bombalar da geliyo sanırım[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
Real düşsün abi, hatta chelsea galiba bu sene de 2. torbadan girecek.. Real, Chelsea düşsün o zmn :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
3. düşecek bi takım daha söliyin:)
belki tutar:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
saptırmayalım konuyu beyler =)

carlos bence ama gereksizimtırak bi transfer. bridge süper oynuyodu yani defansın solunda

onun yerine veron yerine orta sahaya harbici bi oyun kurucu ve hasselkenk yerine harbici bi forvet aldılar mı. olayı bitirirler. ha tabi kaleci de lazım, cudicini ya ahah[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Mesaj tarihi:
yani şampiyon olamadı die pahalı ama gereksiz transfer yapıo chelsea. sanki çok fazla gol yiyen bi takım da defansını güçlendirio güya[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
Carlos kaç yaşındaki 20 milyon dan fazla etcek yaw gözleri doysun =)

Hasselbaink den daha harbici forvet kim abi aygır gibi adam işte öküz gibi oynuyo ha yok gs ye gelsin diye diyosan bunu bilemem =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
hasselbaink atletico dayken takımın attı gollerinn %50 den fazlası ona aitti... ki adam topa çok sert ve düzgn vuruo ben halen beeniorm..
ama takımlar hala şunu örenemedi çok yıldz alnca takıma bişey ifade etmio takım olmasını bilmeden..

en güzel örenei gs idi zamanında
şu an porto ... sevmiorm porto yu ama öleler bu bi gerçek...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Mesaj tarihi:
öhöm öhöm

Çağırın ülen Yıldırım Başkanı gitsin alsın abromoviçden Carlosu

kaç paraysa veririz

=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
abi veron yerine kimi alacak? Adam oldukca iyi bence. (Yani en son biraktigimda oyleydi cok uzun zamandir izlemiyorum)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
Maurinho basın açıklaması yaptı ve İmzaladı...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
Ya Bill Gates avrupada bi klup alsa ne olur acep???

3 milyar$ bütçe yapsa =) düşünemiyorum beynimin sınırları zorlanıyor..[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
bill gates boşa para harcayan bi tip değil yaw tutumlu okadar paraya rağmen..

Bide bu abramoviç chelseanin sahibi de bu chelsea de seçim fln olmuyomu hiç sahibi olunca nası oluyo o prosedür bilen varmı şirket gibimi yönetiliyo?[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
Mesh'e dedim ben.. Veron rezil oynuyo, Lazio'dan sonra zaten oynadığı şey futbol değil :)

Abramovic de Chelsea'nin sahibi, başkanı değil.. Tabiki seçim olacağı zaman olur..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
  • Yeni Oluştur...