Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Evrime inanmayabilirsin.Bilimi sevmiyor olabilirsin.Yaradılışa inanıyor olabilirsin. Ama hangi insan evladı adnan'a inanır ya.nasıl bir mallık bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 mine kırıkkanat.Geçen haftada katıldı herkese giydirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Uçan Süleyman geyiği başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 mısır hiyerogriflerinde helikopter resimleri var? HAHAHHAHHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 1dk kadar izledikten sonra fenalık bastı. Çok acayip kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bu konuyu niye bu kadar büyütüyolar anlamıyorum. (aslında anlıyorum tabi, milleti gaza getirip mürit kazanmak da, insanlar niye gaza gleiyor onu anlamıyorum) Yahu evrim var veya yok, ne fark ediyo ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Eğer o resimler varsa,bu uzaylıların varlığını kanıtlar. Zaten marsta bildiğim kadar yaşandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 oktar babunayı dinledikten sonra... evrime inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 hayır işin genetiğine, kimyasına girene kadar çok basit sorular var: kitle soy tükenişleri defalarca yaşandığı halde nasıl oluyor da yaşam tümden tükenmiyor? bugün var olan canlı türlerin en baskın olanları neden daha birkaç milyon yıl önce dahi ortada yok? hayır fosille de bir yere kadar yani, bunları korumalı mezarlara gömmediler ki, gömseler de 3 milyar yıl dayanacak bir mezar koruması olabileceğini sanmam. bir türün elbette ki her evresinin örneğini bulmak mümkün olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yaşam neden tümden tükensin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 işte evrim sayesinde yeni türler oluşuyor diyorum, bu gökten inme tür iddiasının bu soruya cevabı olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Earenwen said: mısır hiyerogriflerinde helikopter resimleri var? HAHAHHAHHAHAHAHHAHAHA Mısır tabletlerinde günümüz helikopter ve astronot resimleri olduğu doğrudur. Bununla ilgili resimleri internetten araştırırsanız bulabilirsiniz. Birde Erich Von daniken 'in şu anda adını unuttuğum kitapalarından birnde de bulablirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 piyasada protein tozları satılıyor, onlar yan yana duruyor, ama insan oluşmuyor abi sesli gülüyorum bayaa haha paspatur said: Mısır tabletlerinde günümüz helikopter ve astronot resimleri olduğu doğrudur. Bununla ilgili resimleri internetten araştırırsanız bulabilirsiniz. Birde Erich Von daniken 'in şu anda adını unuttuğum kitapalarından birnde de bulablirsiniz. wtf :S bakayım hemen, acaipmiş buldum buyrun, direk ilk linki açtım, okumadım daha ama sanırım aksini iddia ediyor, alakam yok link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 evet bunların uydurma olduğu da söyleniyor. Ancak günümüz teknolojisi ile o reimlerin hangi tarihte o tabletlere kazıldığını tespit etmek çok da zor olmasa gerek (carbon 14 vb.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yanlış anlaşılmasın bu arada yayını kaçırmamak için ilk linki koydum, fake falan demiyorum, resim olsun namına linkledim hemen. sölim de nolur nolmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 şu "NEDEN AMA NEDENNNNNNN" sorusunu da "hayatın anlamı ne?" babında bir bilimadamına sormaları ne kadddddaaarrrrr abes birşeydir. ben olsam "ben ne bileyim?" der bırakırdım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Nuh peygamber efsanesini kurtarmak için, vay gemisi buharlıydı, vay mısır piramitlerinde helikopter resmi var uçak resmi var, o zaman niye buharlı gemi olmasın demek kadar saçma bir hareket olamaz. çünkü o iddialara inanacaksan, hiyerogliflerde uzay gemisi görüntülerine de inanacaksın ki, bu da uzaylıların varlığını kabul etmeni gerektirir. yerdekiler ve göktekiler bize hizmet etmek için var diyerek de yırtamazsın, bu sefer de dünyada hayatın uzaylılar tarafından başlatıldığı teorilerinin kucağına oturursun. hakeza o resimler de gerçek değil, danikene yaslanmak zaten yanlış, bakınız wikipedia sayfasında ne diyor, He also claims that human evolution may have been manipulated through means of genetic engineering by extraterrestrial beings. FFS! hem insan evrimi diyor, hem E.T. diyor ki yaratılışçıların aklını alır bu mevzular. ayrıca daniken diyor ki, ilkel insan uzaylıyı gördü tanrı sandı. zannımca yaratılıştan kamyonla para kazanmak isteyen bu adamlar için piramitte helikopter var demek hata o yüzden. çünkü helikopterin olduğu yerde uzay aracı da var. helikopter görmek isteyen beri gelsin. http://www.catchpenny.org/abydos.html http://members.tripod.com/a_u_r_a/abydos.html nuhun gemisi buharlıydı nedir ulan! biraz abansan nuhun gemisi esasen bir nükleer denizaltıya kadar yolu var bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 adnan oktar yine sahnede. hayranları kaçırmasın :) (habertürk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 paspatur said: Earenwen said: mısır hiyerogriflerinde helikopter resimleri var? HAHAHHAHHAHAHAHHAHAHA Mısır tabletlerinde günümüz helikopter ve astronot resimleri olduğu doğrudur. Bununla ilgili resimleri internetten araştırırsanız bulabilirsiniz. Birde Erich Von daniken 'in şu anda adını unuttuğum kitapalarından birnde de bulablirsiniz. şu dankien olacak dandik herifi kaale alan mesajlar atmayın =( lütfen =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 şu bilimsel mevzulara, dinle yanıt veren (veya din gazıyla yola çıkıp teorileri çürütmeye çalışan) insanların zerre kadar beyninin olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Lancelion said: paspatur said: Earenwen said: mısır hiyerogriflerinde helikopter resimleri var? HAHAHHAHHAHAHAHHAHAHA Mısır tabletlerinde günümüz helikopter ve astronot resimleri olduğu doğrudur. Bununla ilgili resimleri internetten araştırırsanız bulabilirsiniz. Birde Erich Von daniken 'in şu anda adını unuttuğum kitapalarından birnde de bulablirsiniz. şu dankien olacak dandik herifi kaale alan mesajlar atmayın =( lütfen =( Hans Von Aiberg>Erik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Earenwen said: şu bilimsel mevzulara, dinle yanıt veren (veya din gazıyla yola çıkıp teorileri çürütmeye çalışan) insanların zerre kadar beyninin olmadığını düşünüyorum. Bende senin karşılıklı saygıdan haberin olmadığını düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 @dolis, "yaratılışa inanlar" demediğimin farkındasın değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Sende benim öyle bir şey söylemediğimin farkındamısın? Ben kullandığın sözden bahsediyorum neye kime ne için dediğinden deil. Sonra yanlış anlayıp abuk sabuk cevaplar verenler falan çıkmasından korkuyorum ne güzel tartışma işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Evrim teorisiyle yaratılış teorisini aynı potada eritmek mümkün. Allah bizi çamurdan yaratmadı mı? Yarattı. Çamur'un içindeki tek hücreli büyüdü çoğaldı çok hücreli oldu. Dokular organı organlar canlıyı oluşturdu. Bu canlı evrimleşti maymun oldu. Maymundan evrildi insana geçerken ZBAM! Allah içine ruhu çakıverdi. Al sana evrim+yaratılış teorisi. Referans Kaynak: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar