Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bitti kodumun stajı pek bi mutlu oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 tovbe de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 meslek lisesi miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ahaha meslek lisesinin stajları pek bir kötü olur.benim arkadaş tanıdık yerde staj yaptı çocuğa jail break yaptırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 eet meslek lisesi. öyle ezme filan olmadı ama, ne iş yaptığım belli olmadı. o geliyo hop gelsene yardım et diğeri gel yardım et. ondan sıkıldım valla. bide servis ile yol 1.5 saat sürüyodu eah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 torna tesviye bölümümüydü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 eet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Artık sabahtan akşama kadar nettesin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Ben de haftaya cumartesi diycem bunu. 6-6.30 gibi kalkıyom lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 well done my friend . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Dartanian said: Artık sabahtan akşama kadar nettesin dimi? eet burdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 off allahtan yarın foçaya gidiyorum sonunda erteleye erteleye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 benim de pazartesi başlıyor. imkanlarım; maaş yok. servis yok (karşıda stajım) istanbuldayım ben. EĞER ÜCRETİNİ ÖDERSEM yemek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 oha kaçırılmaz fırsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 kahretsin. adı batasıca,kamu işte bir de kesin sıkıntıdan patlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 24 ünde başlayacam bende. ramazanda oruç oruç staj yapacam. dağın başında mermer ocağında amelelerle kaynatacaz ovv ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Devrimci usta noldu lan keko asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Staj yerleri genelde öyle oluyor. Ya iş yaptırmazlar, kös kös oturursun. Hani arada bir yardım isterler. Yada eşşek gibi çalıştırırlar. Bende bankada staj yapıyordum, yazı işlerine koymuşlardı -sözde-. Gelen paraları sayıp, düzenlemeyi yaptırdılar, bankaya gelen eşyaları taşıttırdılar(koliler halinda sayfalar evraklar vs. vs.), ayak işlerine girmiyorum bile bir ordan bir oraya koşturttular. Şaka gibi müdür yardımcıları gelip benim olduğum bilgisayardan login olup bütün kredi işlemlerini yaptırırlardı. 100lerce insanın hesaplarına bakıp hangilerinin borcu olup olmadığını araştırıp üstüne o kişileri teker teker aratırlardı. Kredi başvurularıyla ilgilenmeler vs.vs. Bir sürü evrak düzenlemeler, kişisel kasalar için müşterilerle ilgilenmeler. Götüm medeniyet görmezdi, bide hepsi bir ağızdan iş verip "E hadi ama benim iş hala bitmedi mi?" gibi söylenip dururlardı. Genelde bu tür durumlarda yufka yürekli personellerden biri çıkar "çocuğun üstüne çok iş yıktınız ama" diye savunurdu. Zordu ama güzel günleride oluyordu. Prezervatif aldırmaya gönderen personel vardı hatta personeller vardı asduhggh 170 lira kadar bi maaş veriyorlardı. Peeh... Gitti bitti allahtan o günler edit. imla hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 SeaGle said: Devrimci usta noldu lan keko asdasd t-shirt ü hediye etçektim kıyamadım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar