barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 feci sıkıldım. dışarı çıkmak istiyorum gibi ama çıksam gene sıkılıcam o derece içime işlemiş. ne boktan bişi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 günlerdir istanbula gideceğim diyorum.ondan öncede günlerce benim bugün kütahyaya gitmem lazım dedim. Çok fenayım çok. Bi işimde son dk. golü olmasın. :sıkıntısıkıntıöfpöf: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 gayet sıradan mutlu bir gün iken gittigidiyorda converse kaçırdım. 44 tl ye gitti mis gibi pabuç. ///_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bugün güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 http://www.cameroonfootballers.com/memberpictures/Omam_Biyik_largeThumb_mem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 pc başında beli bükülesice oldum bitmek bilmeyen sigaralar yanında eşlik eden sıvı tüketimi beraberinde acaba prostat mı oldum lan ben dedirten sıklıkta geçen çiş molaları sonrasında prostat olamazsın ki lan salak diye kendimle anlamsızca geçen dialoglarım dahilinde uykusuzluğumunda getirdiği refleks kayıplarım sayesinde ağzımın yolunu bulamayıp üstüme başıma döktüğüm kaynar çaylarım ne bayık bir gün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 o kadar baydım ki, üşenmeyip taksime çıkıyorum şimdi bu saatten sonra. normalde kıçımı kaldırmazdım abi yeaaa filan der gitmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Lyvanna_Dolores said: pc başında beli bükülesice oldum bitmek bilmeyen sigaralar yanında eşlik eden sıvı tüketimi beraberinde acaba prostat mı oldum lan ben dedirten sıklıkta geçen çiş molaları sonrasında prostat olamazsın ki lan salak diye kendimle anlamsızca geçen dialoglarım dahilinde uykusuzluğumunda getirdiği refleks kayıplarım sayesinde ağzımın yolunu bulamayıp üstüme başıma döktüğüm kaynar çaylarım ne bayık bir gün ya daha da baydı bu yazın he sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ne o hislerine tercüman mı oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yok, çok saçmalamışsın o baydı. sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 anafikri çıkarmışsın helal(tu) gün saçmalatacak kadar bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 neyse ben kaçayım. biraz da dısarıda sıkılıyım. edit: ne kadar baysam da bu kadar olmamalıydı editledim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 öldüm sıkıntıdan ya a.k nette hayat kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 hakkaten sıkıntı bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ne bayık gündü ya.. sol ciğerim sıkışıyor diye gazi ye gittim, ciğer filmiydi ekgydi paso bişiler çektiler. ama ekg çok canlıydı böle filmlerdeki gibi bişiler yapıştırıyolar vücuuduna, jason gibi kalkıp onları fırlatıp doktorlara dalasam geldi bi an, tuttum kendimi. 4 saat takıldık acil serviste, sonuç, git evine dinlen bişeyin yok. bayık gün olmasaydı ameliyata alırlardı o yüzden bayık gün olduğuna sevindim bi an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bilgisayarla bütünleştim o kadar bayıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 berabere kaldıgımızı ögrenene kadar iidi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 taksim de bayıktı. ciddi sıkıcı bir günmüş ondan emin oldum. arkadaşla gene arada muhabbet filan eğlendirdi o kadar. 2 baymış insan az muhabbet ettik iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: ne bayık gündü ya.. sol ciğerim sıkışıyor diye gazi ye gittim, ciğer filmiydi ekgydi paso bişiler çektiler. ama ekg çok canlıydı böle filmlerdeki gibi bişiler yapıştırıyolar vücuuduna, jason gibi kalkıp onları fırlatıp doktorlara dalasam geldi bi an, tuttum kendimi. 4 saat takıldık acil serviste, sonuç, git evine dinlen bişeyin yok. bayık gün olmasaydı ameliyata alırlardı o yüzden bayık gün olduğuna sevindim bi an :) abi o ekgyi kafama yaptılar benim saçlar nası yapış yapış iğrenç oldu lan eve dönene kadar eziyet çektim sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 uff sabah bayık başladı neyse gittim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 O dündü bugün güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Zaten aslında yalan söylediğimi farkettim ama dün harbi bende çok sıkılmıştım. Bugün çok güzel olucak inşallah gidiyoring yine foçaya umarım rock tatiline gelen pati arkadaşlarını bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 yezid said: DRaGoN_SLaYeR said: ne bayık gündü ya.. sol ciğerim sıkışıyor diye gazi ye gittim, ciğer filmiydi ekgydi paso bişiler çektiler. ama ekg çok canlıydı böle filmlerdeki gibi bişiler yapıştırıyolar vücuuduna, jason gibi kalkıp onları fırlatıp doktorlara dalasam geldi bi an, tuttum kendimi. 4 saat takıldık acil serviste, sonuç, git evine dinlen bişeyin yok. bayık gün olmasaydı ameliyata alırlardı o yüzden bayık gün olduğuna sevindim bi an :) abi o ekgyi kafama yaptılar benim saçlar nası yapış yapış iğrenç oldu lan eve dönene kadar eziyet çektim sdfjh yazık lan adsaf 2 kere duş aldım o jel gibi olan yapıştırıcı madde geçmedi daha dsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 oha ben de bi tek ben sıkılıyorum sanıyordum. bu hafta perşembe ve cuma günleri geçmek bilmedi arhadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar