Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yeni maus aldım. 2304230 tane tuşu var. makroları var. ışıkları yanıyo eheheh :) süpermiş fkhsfkd paylaşayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ehihi(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Hayırlı olsun. =) Marka, model, resim isteruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 tıpa said: Hayırlı olsun. =) Marka, model, resim isteruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 makrolar için pedal alsaydın kanka, mouse'a gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 hayırlı olsun Dinan, güle güle kullan. kullanmadığın zaman üstüne bi dantel örtersin artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 marka model verseydin ss verseydin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 http://img18.imageshack.us/img18/2606/hpim0225m.jpg Bu adama bu topik yakışmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ahahahhaah HACI MAUS ALDIM. ÇOK KRAL HERKESİ OYUNLARDA SİLKİCEM. (oldu mu?) Ha mause ne diye sorarsanız, dandirik bişi aslında. ilk defa kendime mause alışım. 25milyona indirimli diye aldım dfjksdhfsdk pedala gerek yok, arada tuşu var 1 kere tıklıyon 3 kere tık yapıyo. sdfsd http://i258.photobucket.com/albums/hh276/ecom07/A4Tech/DSCI0133.jpg?t=1249654298 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bende de var bi X7. FPSlerde tek tıkla 3mermi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bende de düz siyahı var, ucuza alınabilecek en iyi mouselardan biri olabilir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bende hala toplu mauslardan var 1997 senesinde toptan almıştık 40 tane hala bitmedi son 4 tane kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 selam yılan desenli bunu ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 f/p olarak çok iyi bu mouse güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 http://www.notebookreview.com/assets/5933.jpg sonsuza kadar kullanabilirim bunu öyle seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ben de aynı duyguları buna besliyorum http://www.dvhardware.net/reviews/logitech_v220/6.jpg çok harika bi mouse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 oyun için logitechin g9mudur nedir onu da kullandım, razerde kullandım, ama nedense bana en rahat geleni hep x7 oldu... yok ağırlık külcesiymiş yok profil ayarlamaymış fln gereksiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mantalitesi "sucuk ekmek ne kadar oldu" olan bi fakirin zaten ağırlıktan profilden anlamasını beklemiyoruz. http://resim.donanimhaber.com/upfiles/725328/6C33B31F3F734C4EAA683A7BF25F4309.jpg yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 kermit said: bende hala toplu mauslardan var 1997 senesinde toptan almıştık 40 tane hala bitmedi son 4 tane kaldı AHHAHAAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 GeDoKuZ Fan KuLuP acalim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Cons said: kermit said: bende hala toplu mauslardan var 1997 senesinde toptan almıştık 40 tane hala bitmedi son 4 tane kaldı AHHAHAAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAAH bazen kantır oynarken tutukluk yapıyo çıkarıyom topu mausun içine üflüyom lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 o toplu mousun içindekini soyup çıkan seyi misket diye yutturmustum mahallede( o zamanlar misket oynardık paso =( ) bide anlıyolarmıs gibi bakıp bakıp bu 100 lük misket 55 lik misket falan diyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 dfhgahdgas hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Dynun said: yeni maus aldım. 2304230 tane tuşu var. makroları var. ışıkları yanıyo eheheh :) süpermiş fkhsfkd paylaşayım dedim öyle minibüsler de var efsanelerimiz arasında .gece biniyorsun böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 abi bende bitane mouse begendim medya markt'ta 70 tl'ye predator die bişi onu alıcam heycanlıyım geceleri uyuyamıyorum almam lazım artık dayanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar