Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Şu an bülent uygunun suratını merak ediyorum ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sivas gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 erucalavera said: 5 yeriz, 7 yeriz ? ahaha bunu demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 tipler cok fena bitsede gitsek havası var herkezde :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Eralp said: Şu an bülent uygunun suratını merak ediyorum ahahahah Büyük ihtimal kuradan memnundur :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Fenerin kalan rakiplere bak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Odense uğraşıp didinip seribaşı olmuş, gidip diğer taraftan Genoa'yı çekti. Direk cenabet çıkmışlar. Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 fener guıngamp gelmesın bak elerler demedı demeyın.. adamlar fransa 2. ligi 13'uncusu falan bıtırdı gecen sene ama eler eler eler iyi oynuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Rakip kalmadı fenerbahçeye başından beri aynı 4 zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 metalist pusuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bence fenerin gs kadar kolay olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sivas gg hahahahh HAHAHAHAHA SHAKTAR GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Kaspar said: Odense uğraşıp didinip seribaşı olmuş, gidip diğer taraftan Genoa'yı çekti. Direk cenabet çıkmışlar. Bravo. bunu dicektim bende yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Fenerbahçe Sion'la eşleşti. İlk maç deplasman. Kolay kura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Llama said: Shakhtar sıvasa çıksın lütfen allagım dileklerimi kabul eğledin yarabbbiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 HAAHAH SİON FENER EVLİYAMISINIZ ABİ caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 tvden izliyolar önce gözüküyo onlarda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bu sıon'a gs 4-5 mı atmıstı yakın gelecekte 2-3 yıl once falan bı sıon olayı vardı hatırlayamadım elenmısmıydı yoksa neydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 hamburgda çok belkeş tur atlıyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sion ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sion yener =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Yazdığım hiçbi eşleşme tutmadı :D:D:D Güzel kura Galatasaray-Fenerbahçe için. Trabzon oynarsa kazanır istemezlerse elenirler anca. Sivas'a allah yardımcı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 abi bu verdiğiniz flash şeysinde sıraya çok uygun çekiliyor kuralar en fazla 1-2 kişi atlıyor o nasıl oluyor yahu, anlamadım ben :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 gs 5-1 yenmıstı sıon'u baktım yaslı dede zamanında 74 luk feldkamp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar