Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kabardım.

Cons

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cons said:

Cintonik said:

2. resimdeki de kol mu ?

aynı yer 2 side.

şimdi 2 ihtimal geliyor aklıma. 2 haftadır sırf dışardan yiyorum filan fastfooddur ottur boktur bir o.
bide niveanın yeni deodorantını aldım silver protect diye gümüş molekülleri filan diyo acaba ona alerjim filanmı var

deri ilaçlarından al , deodaranta karşı alerjin var.aynısı oldu.bir süre sonra geçti .
Mesaj tarihi:
Hahaha aynısını bende geçirmiştim, korkudan altıma s.çmıştım resmen. Kabarıyorsun ve geçiyor. Madalyonum benim sağ bacağımın üstündeydi.

Bu madalyonda ilk olarak çıkan leke. 1-2 hafta duruyor sonra bir günde kabarıyorsun :D
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
çok pis ya. gece oldum, önce kollar başladı. sonra boyun, göğüs bölgesi, sırt, bacaklar. kızarmış ve su toplamış gibi kabarmıştı kaşınan yerler. şimdi iz bile bırakmadan geçti. hafif bi kaşıntı kaldı. uyuyamadım bütün gece. yok oldu bildiğin.
Mesaj tarihi:
benim de cilt çok hassas, çocukken dayım sakallı sakallı öpünce kızamık geçirmiş gibi kabarırdı yüzüm. hala da devam ediyor, çok kolay kabarıyor ama çabuk da geçiyor. ilginç.
Mesaj tarihi:
seraphiel said:

çok pis ya. gece oldum, önce kollar başladı. sonra boyun, göğüs bölgesi, sırt, bacaklar. kızarmış ve su toplamış gibi kabarmıştı kaşınan yerler. şimdi iz bile bırakmadan geçti. hafif bi kaşıntı kaldı. uyuyamadım bütün gece. yok oldu bildiğin.

şahane bi up olmuş
geçmiş olsun, bu kadar oluyorsa alerji filandır heralde?
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

benim de cilt çok hassas, çocukken dayım sakallı sakallı öpünce kızamık geçirmiş gibi kabarırdı yüzüm. hala da devam ediyor, çok kolay kabarıyor ama çabuk da geçiyor. ilginç.

"Dayı yeter artık da!" deme vaktin gelmiş bence. ama o "da!" kısmı çok önemli ;)
Mesaj tarihi:
böyle bacağı olana allah başka dert vermesin. bu ne lan oğuz kağan destanı aşırı radyasyon versiyonu:

"Ayakları öküz ayağı , beli kurt beli, omuzları samur omzu, göğsü ayı göğsü gibiydi. Vücudu baştan aşağı tüylüydü. At sürüleri güder ve avlanırdı. "
  • Yeni Oluştur...