fede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bisepslerini azalt biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Cons said: Cintonik said: 2. resimdeki de kol mu ? aynı yer 2 side. şimdi 2 ihtimal geliyor aklıma. 2 haftadır sırf dışardan yiyorum filan fastfooddur ottur boktur bir o. bide niveanın yeni deodorantını aldım silver protect diye gümüş molekülleri filan diyo acaba ona alerjim filanmı var deri ilaçlarından al , deodaranta karşı alerjin var.aynısı oldu.bir süre sonra geçti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ve evet iğrenç bir rahatsızlık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bi an fordyce spot resmi çıkçak sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 su anda aramizda bulunamayan orcuncigerim adina yaziyorum, doktora gitmis. sebebi de buymus gül gibi adamsin, ondan olmus asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 roza die bi hastalık vardı olabilir o.ben olmuştum geçiyo kendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 vanili okumadan yazdım oymuş fdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Hahaha aynısını bende geçirmiştim, korkudan altıma s.çmıştım resmen. Kabarıyorsun ve geçiyor. Madalyonum benim sağ bacağımın üstündeydi. Bu madalyonda ilk olarak çıkan leke. 1-2 hafta duruyor sonra bir günde kabarıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 OLM o resimler ne lan AHAHAUSDASH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 consun madalyonu tricepste çıkmış öyle iletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 çok pis ya. gece oldum, önce kollar başladı. sonra boyun, göğüs bölgesi, sırt, bacaklar. kızarmış ve su toplamış gibi kabarmıştı kaşınan yerler. şimdi iz bile bırakmadan geçti. hafif bi kaşıntı kaldı. uyuyamadım bütün gece. yok oldu bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 benim de cilt çok hassas, çocukken dayım sakallı sakallı öpünce kızamık geçirmiş gibi kabarırdı yüzüm. hala da devam ediyor, çok kolay kabarıyor ama çabuk da geçiyor. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 piyasadaki şampuanların yarısından çoğu mahvediyor benim derimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 stresten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 fapfap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 seraphiel said: çok pis ya. gece oldum, önce kollar başladı. sonra boyun, göğüs bölgesi, sırt, bacaklar. kızarmış ve su toplamış gibi kabarmıştı kaşınan yerler. şimdi iz bile bırakmadan geçti. hafif bi kaşıntı kaldı. uyuyamadım bütün gece. yok oldu bildiğin. şahane bi up olmuş geçmiş olsun, bu kadar oluyorsa alerji filandır heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 -Deno- said: benim de cilt çok hassas, çocukken dayım sakallı sakallı öpünce kızamık geçirmiş gibi kabarırdı yüzüm. hala da devam ediyor, çok kolay kabarıyor ama çabuk da geçiyor. ilginç. "Dayı yeter artık da!" deme vaktin gelmiş bence. ama o "da!" kısmı çok önemli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 kuveti tuzlu suyla doldurup 35 dakka falan bekle, gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Protein tozu kullanıyorsan ona biraz ara mı versen ondan mı acaba. Bu da bi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 böyle bacağı olana allah başka dert vermesin. bu ne lan oğuz kağan destanı aşırı radyasyon versiyonu: "Ayakları öküz ayağı , beli kurt beli, omuzları samur omzu, göğsü ayı göğsü gibiydi. Vücudu baştan aşağı tüylüydü. At sürüleri güder ve avlanırdı. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 uplanmis konu ama gene de yazayım zona ile basit alerjiyi karıstırmayın zona canınızı fazlasıyla yakabilir/sıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar