GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 (düzenlendi) sakalı 2 haftada bir düzeltiyorum, saçlar uzun 14 yıldır, yılda 1 düzeltmeye gidiyorum, mağara adamı gibi yaşıyorum. edit : asdgdgsdg konuyu niye hortlattınız abi eski mesajlara bakıp gülelim diyemi dfhdfgdf Ağustos 6, 2024 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 her gün atlet değiştiren adam varmış, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 chicagolu, 06.08.2024 02:01 tarihinde dedi ki: bu yüz için ayrı vücut için ayrıca nemlendirici kullanıyorum. sakal yağı bağımlısı oldugumdan sakal yokken bile sürüyorum prorasoyu. onun dışında saçı zeytinyağlı sabunla yıkıyorum bence en iyisi ve doğalı. omuz-göğüs kollara ise niveanın siyahımsı vücut kremi, saçlar için wax ve sabitleyici sprey. Her fitness antrenmanı sonrası hergün bunları yaptıgımı fark ettim ve son olarak Bleu Chanel. bu kombinasyonlar karışınca inanılmaz bir kokteyl koku çıkıyor antalamam. Her şeyi sürüyon da saça zeytinyağını mı övüyosun. Nivea wax max ama cola yı zero içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Erkek adamın max bakım hacı şakirdir. 10 sene önce böyleydim aslında ne ara her gün diş ipi ağız duşu saça ayrı vücuda ayrı bakım yapan adam oldum gsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar