Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Who's in Love?

nostabinda

Öne çıkan mesajlar

said:
Alexi_Septimus, 06 Haziran 2004 21:52 tarihinde demiş ki:
Aşk kötü birşey.
Tavsiye etmiyorum.
Ilk birasını içen arkadaşımız aşığım demiş, valla puppy love diyoruz biz ona =).

api 1 haftadır chok kötu oldum normalde hıc bı kız ıcın ne agladım ne ettım ama bu kızda ne bilim :( ztn ilk harbıcı a$ık oldugum kız dıyebılırım chok rahat....[signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

Rakı içme sen sakın, fasıl ortamına da sokmayın bu adamı.

Adam 1 birayla müslüm mod'a bağladı haha.

1 ay sonra görüşürüz kim kime aşık =P.
Thread bekliyoruz.
"Sıkıldım ülen"[signature][hline]What comes after forever?
Legalise it!

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 06 Haziran 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

seven gönülün kendinden geçmesi için ne rakıya ne şaraba ihtiyacı var :([signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 06 Haziran 2004 22:02 tarihinde demiş ki:
neyse ben gidem sınawa calı$am son sınawım yrn dewam ederıs sabah kdr geyıge ve sohbete if u want =)[/u]

e ohannesburgeranzi be artıkın be[signature][hline][i]There's a million mouths to feed [b]/
And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving
Sosyal ağlarda paylaş

5a²(a+2)      a(a²-4)
¯¯¯¯¯¯¯¯ : ¯¯¯¯¯¯¯¯
5a²-15a      a²-5a+6

ifadesinin sadeleştirilmiş biçimi aşağıdakilerden hangisidir?

A) 1/a
B) 1
C) a
D)2
E)a²[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 14 gün..

[Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 06 Haziran 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hatun milletide hayvanları seviyor bunların topundan sıpayla sopayı eksik etmemek lazım[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShekiLChoCuq, 06 Haziran 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
5a²(a+2)      a(a²-4)
¯¯¯¯¯¯¯¯ : ¯¯¯¯¯¯¯¯
5a²-15a      a²-5a+6

ifadesinin sadeleştirilmiş biçimi aşağıdakilerden hangisidir?

A) 1/a
B) 1
C) a
D)2
E)a²

OSS yaklasıyo ya kardesim sole postlar atmayın stres seviyesini arttırmaya gerek yok...

Şimdi olay aşk ise +1, ilişki ise -1. Ama o +1 de yavas yavas geciyo yakında nötrleşir asit/baz tepkimesi gibi. Tamam tamam ben gidip testimi çözeyim :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 06 Haziran 2004 22:36 tarihinde demiş ki:
hatun milletide hayvanları seviyor bunların topundan sıpayla sopayı eksik etmemek lazım

bu tarz konuşmaları forumlarda kabul etmiyoruz.

tarzını veya forumunu değiştirmen dileğiyle.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage
Karakedi of Gustin - Lvl 37 Elf - Scout
KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard
KaraTank of Gustin - Lvl 17 Human - Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

-'lerde olmaktan sıkıldım artık ya[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.

- Jules
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...