Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Mavi, 06 Haziran 2004 21:51 tarihinde demiş ki: biri mavi mi dedi ? walla reklamlarda biri bagırıp duruo öle ama :-p p.s: kusura bakmayın chok irencım :D[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Alexi_Septimus, 06 Haziran 2004 21:52 tarihinde demiş ki: Aşk kötü birşey. Tavsiye etmiyorum. Ilk birasını içen arkadaşımız aşığım demiş, valla puppy love diyoruz biz ona =). api 1 haftadır chok kötu oldum normalde hıc bı kız ıcın ne agladım ne ettım ama bu kızda ne bilim :( ztn ilk harbıcı a$ık oldugum kız dıyebılırım chok rahat....[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Pyro yeni ba$ladın daha dur ya kız gani :][signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bira direk efkar etkisi yapmış sende haha. aşık olmak zor bişey nedense. Ben 9 aydır aşık olamadım mesela. Daha önceki aşkım da feci şekilde sona ermişti.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 daha icki de ıcmedım abı $uan ne olduysa =) neyse ben gidem sınawa calı$am son sınawım yrn dewam ederıs sabah kdr geyıge ve sohbete if u want =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Rakı içme sen sakın, fasıl ortamına da sokmayın bu adamı. Adam 1 birayla müslüm mod'a bağladı haha. 1 ay sonra görüşürüz kim kime aşık =P. Thread bekliyoruz. "Sıkıldım ülen"[signature][hline]What comes after forever? Legalise it! [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 06 Haziran 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 seven gönülün kendinden geçmesi için ne rakıya ne şaraba ihtiyacı var :([signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Pyr0, 06 Haziran 2004 22:02 tarihinde demiş ki: neyse ben gidem sınawa calı$am son sınawım yrn dewam ederıs sabah kdr geyıge ve sohbete if u want =)[/u] e ohannesburgeranzi be artıkın be[signature][hline][i]There's a million mouths to feed [b]/ And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ? dalgasına öle yazdım ztn a$ırı ing bilmem nıe bu kdr ustunde durdun kı?[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 *!başını iki yana sallar*[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 0, heh.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ouch, maalesef I am ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 5a²(a+2) a(a²-4) ¯¯¯¯¯¯¯¯ : ¯¯¯¯¯¯¯¯ 5a²-15a a²-5a+6 ifadesinin sadeleştirilmiş biçimi aşağıdakilerden hangisidir? A) 1/a B) 1 C) a D)2 E)a²[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 14 gün.. [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 06 Haziran 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 +1 im ama hayvanlara +1 kızlarla genellikle -1 oluyo keşke onlarda beni hayvanların beni sevdiği gibi sevse[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hatun milletide hayvanları seviyor bunların topundan sıpayla sopayı eksik etmemek lazım[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: ShekiLChoCuq, 06 Haziran 2004 22:26 tarihinde demiş ki: 5a²(a+2) a(a²-4) ¯¯¯¯¯¯¯¯ : ¯¯¯¯¯¯¯¯ 5a²-15a a²-5a+6 ifadesinin sadeleştirilmiş biçimi aşağıdakilerden hangisidir? A) 1/a B) 1 C) a D)2 E)a² OSS yaklasıyo ya kardesim sole postlar atmayın stres seviyesini arttırmaya gerek yok... Şimdi olay aşk ise +1, ilişki ise -1. Ama o +1 de yavas yavas geciyo yakında nötrleşir asit/baz tepkimesi gibi. Tamam tamam ben gidip testimi çözeyim :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 -1 böhüühhhhh :([signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Yalan dostum aşk diye bişey yokk Aşk dediğin 3 günlük eğlencee.. Kısaca -1 ;)[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Mighty_THoR, 06 Haziran 2004 22:36 tarihinde demiş ki: hatun milletide hayvanları seviyor bunların topundan sıpayla sopayı eksik etmemek lazım bu tarz konuşmaları forumlarda kabul etmiyoruz. tarzını veya forumunu değiştirmen dileğiyle.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 37 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard KaraTank of Gustin - Lvl 17 Human - Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 -'lerde olmaktan sıkıldım artık ya[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. - Jules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 platonikim - miyim şimdi + mıyım anlamadım :p[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 -'yim mutluyum..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 -1 ki ne -1 1 yıldır böhü[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 -1 Lyrics'de anketimiz var, sağolsun :)[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 -1 :( ühühühühü. Zamanıydı tamda şebnem ferah dinlerken zati efkarlıyız ah ah , * kafaları çekmeye gider *[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar