Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Merry Candle's guyz Ramazana da 15gün kaldığının habercisi. Ne çabuk geçti ya bu 11 ay, bu sıcakta GG olcaz
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Hepimize kutlu olsun , hayırlı bir ramazan geçirmek dileği ile..
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bence de ooo ramazan da geliyor, deniz feneri rullzzz
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ramazan gelsinde bi tatile gidelim yav. fiyatlar turistler mis.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 islam dunyasinda kandilleri bir biz kutluyoruz baska kimse sallamiyior dicem kotu adam olucam
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Kutlama dediğin de biz işin mide kısmındayız ya. Kandil=Smit Ramazan=Pide Bayram=Çükülata, Şüker Araplara bak Hurma Hurma Hurma Petrol
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 önüne cıkan engeller dag ise düz olsun her diken elinde gül olsun,..Allah in tüm melekleri seni korusun kandilin,..mubarek olsun. efenim kandil kutlamak güzel bir davranısta yukarıdaki ve yukarıdakilerin türevleri msjlar oldukca bayıyo. kandiliniz kutlu olsun.
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sg-1 said: bence de ooo ramazan da geliyor, deniz feneri rullzzz hiç siyaset sıçtığın oldu mu?
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yok, klişe ama herkes ne sıçıyorsa onu...
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 eskiden cok takardim bunlari, ramazanda full oruc tutardim vs. ama gel gor ki artik yok bende kalmamis bisi. Buyudukce, bazi seyleri ogrendikce ve gordukce gidiyor bazi seyler maalesef. yine de herkese iyi kandiller ve ramazanlar. Inanin veya inanmayin ramazanin, bayramin kandilin guzelligi yakinlarinizi hatirlamak ve beraber olmaktir bana gore, bu da diger seylerden daha onemli.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kandillerin degilde, ramazanın farklı güzel bi atmosferi vardı eskiden. şimdi noldu bilmiyorum. hayırlı kandiller müslüman dünyasına.
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bizim zamanımızda ramazan kışa denk geliyordu ve kışın yaza göre her zaman daha bir sıcaklığı vardır. manevi anlamda yani.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 artık din böyle yaşanır oldu. ne kötü ne kötü.
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Suzan'ın seni kıskanmasıyla kırmızı kolyenin ne alakası var hem o ne lan öyle her şey kırmızı bayrak gibi
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 tüm müslüman aleminin ramazani kutlu olsun.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 almanya erken mi girdi ramazana bu sene?
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 oof. asdfklj. kandilleri mübarek ossun pardon. ben önceden kutliyim dedimdi. hatta gelmis gecmis tüm ramazan bayramlariniz kutlu olsun din kardeslerim!
Öne çıkan mesajlar