-007- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Masquerade said: abi bu ne? said: Mars belediyesi , seçim zamanı gelmeden kalkmaz o taşlar . . hani asvalt yapıcaktınız Siyasetle aşırı ilgilenirken oluşmuş bi beyin hasarı bence. said: [13:56 - sonçiglik] Siz buna gizem mi diyorsunuz ? İşte size gizem; bir dünya bu dünya üzerinde bir ülke bu ülkede hükümetin politikaları ile işsiz kalmış onbinlerce insan ve kendini bu duruma düşüren hükumete ısrarla hala oy verip daha da ezilmeyi göze alan bir toplum. İşte gizem budur, marsta dikilitaş bulunsa ne bulunmasa ne. doğru demiş de insanlarda cidden bi sorun var, marstaki taşla ilgili habere bile siyasi göndermeyle cevap veriyolar ülkenin haline bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 @sove: Abi ne olacak peki? Daha erken değil mi? Gelip tanışacaklar da sadece sana mı söylediler? Yani çıkışmayayım diyorum sakin olayım diyorum ama hakkaten bi yerden sonra da geriliyorum ya. "Önümüzdeki günlerde olacak olaylar.." NASA sırlarını bırakacak sana mı söyledi? Uzaylılar gelip insanlıkla bağlantı kuracak sana mı söyledi? OF ya. OF yani! Ayrıca o yüz olsun, piramitler olsun yine de doğal oluşum olmayabilirler. Gidip yanından incelenmedikten sonra pek kolay değil doğal mı insan(uzaylı) yapımı mı olduklarına karar vermek. Ha monolith bilimkurgumuzda da var fazla balon duruyor evet de habere komik demek de pek doğru değil. Zira gerçekten Mars'ta bir uygarlık yaşamış olabilir geçmişte. Hatta bildiğim kadarıyla yaşadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yaşadılar da sana mı söylediler! tamam sustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Yoksa o taş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 nileppezdel said: @sove: Abi ne olacak peki? Daha erken değil mi? Gelip tanışacaklar da sadece sana mı söylediler? Yani çıkışmayayım diyorum sakin olayım diyorum ama hakkaten bi yerden sonra da geriliyorum ya. "Önümüzdeki günlerde olacak olaylar.." NASA sırlarını bırakacak sana mı söyledi? Uzaylılar gelip insanlıkla bağlantı kuracak sana mı söyledi? OF ya. OF yani! Ayrıca o yüz olsun, piramitler olsun yine de doğal oluşum olmayabilirler. Gidip yanından incelenmedikten sonra pek kolay değil doğal mı insan(uzaylı) yapımı mı olduklarına karar vermek. Ha monolith bilimkurgumuzda da var fazla balon duruyor evet de habere komik demek de pek doğru değil. Zira gerçekten Mars'ta bir uygarlık yaşamış olabilir geçmişte. Hatta bildiğim kadarıyla yaşadı nasıl yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Kurcalamayın fazla, sove biliyo. O anladı. ÖM atmak yerine konuya yazma eşekliğinde bulundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ne nası? mars tarihi okumadınız mı siz okulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Hatta bildiğim kadarıyla yaşadı ne abi.ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ulan klavyemden kaçtı be ne dikkatli adamlarsınız. Şaka yaptım ben hadi bırakın bu konuyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 aramızda marslı mu var yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Erkekler Mars'tan kadınlar Venüs'ten dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 hatta bildiğim kadarıyla yaşadı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 nileppezdel said: Hatta bildiğim kadarıyla yaşadı ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 solaklar marslıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Marslilar solakmiymis peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Eee erkekler marslı olduğuna göre hepsi solla yazmadığına göre tez yanlış :)). Arkadaşımız marsta hayat nasıl ortam falan bi anlatırsa bilgimiz artsın bi gün yolumuz düşer falan :) yabancı kalmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 nileppezdel said: Hatta bildiğim kadarıyla yaşadı ohans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yıllardır anca mı farketmişler koskoca taşı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 dead space olmayalım yalnız 2001 fln derken. sapık sapık yaratıklar çıkmasın, o kıyafeti de sittin sene giymem ben bide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mars ı Maraş diye okudum. Linke tıkladım. Bu nası maraş lan dedim. Sonradan farkettim ki Maraş değil Marsmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Optimus o optimus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 nileppezdel said: Zira gerçekten Mars'ta bir uygarlık yaşamış olabilir geçmişte. Hatta bildiğim kadarıyla yaşadı :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 tamam abi vurmayın öldü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Açıkca söylesin bu kafayı ne içerek yapıyor bırakalım.Ben yıllardır böyle kafa yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Arma said: Mars ı Maraş diye okudum. Linke tıkladım. Bu nası maraş lan dedim. Sonradan farkettim ki Maraş değil Marsmış. seninki yine iyi..arkadaşlarla içmeden geliyorum şimdi "mustafa dikilitaş" diye okudum ben. ayrıca...bildiğim kadarıyla yaşadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar