Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marsta Dikilitaş OoO

Dolis

Öne çıkan mesajlar

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1204254/Has-mystery-Mars-Monolith-solved.html

But speaking about the satellite picture scientist Alfred McEwen, the principal investigator from the University of Arizona's HiRISE department, said: 'There are lots of rectangular boulders on Earth and Mars and other planets.
'Layering from rock deposition combined with tectonic fractures creates right-angle planes of weakness such that rectangular blocks tend to weather out and separate from the bedrock.'
Sosyal ağlarda paylaş

Uzaylılar lafım size;
Varsanız çıkın adam gibi biz varız diyin.Yoksanız zaten çıkmazsınız.Ama böyle şeyler yapmayın.Ne demek bizim sistemimizin bir gezegenine taş dikmek.Ne demeye çalışıyorsunuz olm.Sonra tarlalara falan şekil yapıp kaçmalar.Bir görünüp bir kaybolmalar.Terbiyesiz adamlar.Hem siz çok çirkinsiniz olm.Adam olun.

ÖNCE İNSAN OLUN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Milliyet said:

"Mars'ta, dikilitaş biçimindeki gizemli bir kaya, komplo teorisyenlerini heyecanlandırdı."

Bu başlığa sadece gülüyorum.

Mars'ta, bırak ilk defa bir kalıntıya benzer bir yapıt bulunduğunu, "komplo teoristlerinin" böyle yalandan bir haberi bekleyip kendilerini tatmin ettiklerini varsayıyor. Daha yanlış yönlendirici bir haber olamaz.

Bu tür komik haberlere inanan arkadaşların önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olaylar sonucunda fazla şok geçirmemelerini diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

nileppezdel said:

OHŞ direk 2001! :D

direk aklıma gelen bu oldu. hatta şu an 2010'u okuduğum düşünülürse ve onun giriş kısmındaki yazı daha da düşünülüser, gene tarih tekerrür edicek ve "Arthur baba aynı dediğin gibi oldu" dicez.

ahahaahha bu haberden sonra bende gittim 2010'u aldım bugün :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:

Milliyet said:

"Mars'ta, dikilitaş biçimindeki gizemli bir kaya, komplo teorisyenlerini heyecanlandırdı."

Bu başlığa sadece gülüyorum.

Mars'ta, bırak ilk defa bir kalıntıya benzer bir yapıt bulunduğunu, "komplo teoristlerinin" böyle yalandan bir haberi bekleyip kendilerini tatmin ettiklerini varsayıyor. Daha yanlış yönlendirici bir haber olamaz.

Bu tür komik haberlere inanan arkadaşların önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olaylar sonucunda fazla şok geçirmemelerini diliyorum.

ahaha ben de 2010'u okuyorum
ne çok aynı şeyleri düşünen varmış xd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...