Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1125068&Date=05.08.2009&b=Marsta%20gizemli%20dikilitas&KategoriID=17 linki verelimde :) Marsta dikilitaş varmış mayaları anımsattı bana ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1204254/Has-mystery-Mars-Monolith-solved.html But speaking about the satellite picture scientist Alfred McEwen, the principal investigator from the University of Arizona's HiRISE department, said: 'There are lots of rectangular boulders on Earth and Mars and other planets. 'Layering from rock deposition combined with tectonic fractures creates right-angle planes of weakness such that rectangular blocks tend to weather out and separate from the bedrock.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 abi bu ne? said: Mars belediyesi , seçim zamanı gelmeden kalkmaz o taşlar . . hani asvalt yapıcaktınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 asvalt bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sözlükçülerin haber sitelerinin yorum sayfalarını trollediğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Uzaylılar lafım size; Varsanız çıkın adam gibi biz varız diyin.Yoksanız zaten çıkmazsınız.Ama böyle şeyler yapmayın.Ne demek bizim sistemimizin bir gezegenine taş dikmek.Ne demeye çalışıyorsunuz olm.Sonra tarlalara falan şekil yapıp kaçmalar.Bir görünüp bir kaybolmalar.Terbiyesiz adamlar.Hem siz çok çirkinsiniz olm.Adam olun. ÖNCE İNSAN OLUN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 OHŞ direk 2001! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 monolith! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 oha harbi monolith :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 rahmet istedi rahmetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 nileppezdel said: OHŞ direk 2001! :D ben de onu düşündüm hehe arthur baba <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Haberin olduğu sayfaya girildiğinde, pencereyi kapatmaya yarayan x butonunun olduğu yerde (artık oraya ne deniyorsa) çıkan tag'ler koparttı beni :D ... NASA, Mars, İngiliz Daily Mail, gezegen, uzay, kilit Kim kilitledi Marsı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ohoo abi işte göktürklerin anıtlardan birinin tepesi o, altını kazsan kocaman tempel çıkacak, bilmez şimdi nasa bunları yıllarca kasıp dururlar boşa, arayın biriniz açıklayın durumu türklerin ataları diye pls. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 göktürkler gök=uzay Türkler uzaylı Dikilitaş=göktürklerin Mars'taki yazıtları a.k.a. Türkler Marslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Evren Türkmüş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ML1OZCHixR0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 beşiktaşlı dikilitaşlı bir nane vardı ama yapmıyacağım onu, mars'ı bu oyuna alet edemem asfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Milliyet said: "Mars'ta, dikilitaş biçimindeki gizemli bir kaya, komplo teorisyenlerini heyecanlandırdı." Bu başlığa sadece gülüyorum. Mars'ta, bırak ilk defa bir kalıntıya benzer bir yapıt bulunduğunu, "komplo teoristlerinin" böyle yalandan bir haberi bekleyip kendilerini tatmin ettiklerini varsayıyor. Daha yanlış yönlendirici bir haber olamaz. Bu tür komik haberlere inanan arkadaşların önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olaylar sonucunda fazla şok geçirmemelerini diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 NE OLACAK ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BABS'!!! HEYCANLANDIRMA BİZİ !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 battlestar parçalarından biri fırlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 nileppezdel said: OHŞ direk 2001! :D direk aklıma gelen bu oldu. hatta şu an 2010'u okuduğum düşünülürse ve onun giriş kısmındaki yazı daha da düşünülüser, gene tarih tekerrür edicek ve "Arthur baba aynı dediğin gibi oldu" dicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 taş bu çıkar her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 malis atalım taşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 BiTcH_oFBaT said: nileppezdel said: OHŞ direk 2001! :D direk aklıma gelen bu oldu. hatta şu an 2010'u okuduğum düşünülürse ve onun giriş kısmındaki yazı daha da düşünülüser, gene tarih tekerrür edicek ve "Arthur baba aynı dediğin gibi oldu" dicez. ahahaahha bu haberden sonra bende gittim 2010'u aldım bugün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Sovereign said: Milliyet said: "Mars'ta, dikilitaş biçimindeki gizemli bir kaya, komplo teorisyenlerini heyecanlandırdı." Bu başlığa sadece gülüyorum. Mars'ta, bırak ilk defa bir kalıntıya benzer bir yapıt bulunduğunu, "komplo teoristlerinin" böyle yalandan bir haberi bekleyip kendilerini tatmin ettiklerini varsayıyor. Daha yanlış yönlendirici bir haber olamaz. Bu tür komik haberlere inanan arkadaşların önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olaylar sonucunda fazla şok geçirmemelerini diliyorum. ahaha ben de 2010'u okuyorum ne çok aynı şeyleri düşünen varmış xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar