Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 War bana 10 gün beleşe gel tekrardan geri deyince. Geri döneyim dedim K8P'de. Bende ilk aydan sonra yenilemeyen ekiptenim, şimdi oyuna dönmem anlamlımı, forumlarda hep iki taraflı yazılmış yazılar, pati ahalisi ne diyor bu duruma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 anlam olarak bekledigin seyin, kendi tier'indeki rvr durumu oldugunu var sayiyorum, k8p deki tier4 rvr son 3-4 gundur acildi kanimca, hatta tokatlanmaya basladi order. Ama senin tierin farkli olsa gerek, kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Sadece tier değil, yani oyun hala anlamsız bir senaryo grindinden mi oluşuyor yoksa, yeni content yapacak şeyler eklendimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 oyun hala rvr oyunu, senaryoda bunun bir parcasi, aslinda oynayan kitle bundan daha cok olsun istiyor - en azindan icinde bulundugum serverda. Eklenti olara lotd geldi, lotd pve agirlikli ama rvr nin de bulundugu bir harita. PvE seviyorsan fena degil ama cok talep yok, bir party toplayip ara sira ugruyoruz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Oyun sadece senaryo grindi degil ki.. Bulundugun tier'daki orvr alanında kale ve bo kusatmalarına ya da savunmalarına da katılabilirsin, bir grup bulup orvr alanında order kelle avına cıkabilirsin, ufak level instancelara ve 40 oldugunda lost vale gibi daha kapsamlı instancelara gidebilirsin ya da Anason'un dedigi gibi land of the dead'de public quest / order farm yapabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 lod u bilmiyorum ama seneryolar orvr lerden çok daha zevkli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bence de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Anlamsız senaryo grind olarak niteleyen birinin 10 günden sonra devam edeceğini sanmıyorum. Zira 1 ayda oyunu çözememiş biri 10 günde çözerse mucize olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kasım'daki gibi sadece senaryo ile rank veya renown alınmıyor artık, sadece orvr yapabilirsin senaryo sevmiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 birde bence oyunun en zevkli ve farklı yanı pq lar.ben ilk karakterimi hiç quest yapmadan sadece pq ve seneryo yaparak kasmıştım.biraz uzun sürmüştü 40 lvl yapmam ama baya bi zevk almıştım.hem 300 gold a yakın hiç ticaret yapmadan parada kasmıştım.gerçi artık pq bulman çok zor olur.oyunun ilk zamanlarına herkez pq farmlıyordu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 PQ = mükemmel fikir, kötü uygulama Orvr itemlar eklenince PQ content yalan oldu. LotD PQları ise bir sıkımlık diş macunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Oyuna bi gazla başlamıştım. Karakteri lvl 40 yaptım. Oyun bitti :( Yapacak birşey yok endgame'de. Sürekli kapalı alan içinde hep aynı kişiler , hep aynı mekanlar.Birbirini öldüren 50-60-100 kişi... Sıktı iyice beni. Bir süre sonra sanki CS oynuyorum gibi hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 janis said: Oyuna bi gazla başlamıştım. Karakteri lvl 40 yaptım. Oyun bitti :( Yapacak birşey yok endgame'de. Sürekli kapalı alan içinde hep aynı kişiler , hep aynı mekanlar.Birbirini öldüren 50-60-100 kişi... Sıktı iyice beni. Bir süre sonra sanki CS oynuyorum gibi hissettim evet bu konuda sana katılıyorum. bi 70 lesem bırakacam rvr olayını. sadece lotd e abanacam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Oyundaki performans sıkıntısı sürüyor mu? Yoksa clienti fixlediler mi? Wowdan baydım bi bakayım diyorum ama keep siegelerde scenariolarda oyun oynayamıyodum feci kasıyodu (2gb ram 8600 gt var) Hala aynı mı yoksa şu 10 gün bedava olayına ben de bi gireyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Ben nedense bu oyunu çok seviyorum ... belki guildtendir yada orvr olayı bana fazlasıyla iyi geliyor bilemem :) Bu arada bende lag falan olmuyor bazen sadece fortlarda azbişey oluyor ...yani np :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 eskisinden daha iyi ancak spell effect'leri all yerine self yap rvr'de, en çok o ayar etkiliyor fps'i gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Eskiye göre daha iyi derken :) Abi hakikaten hiç oynanmıyordu yani deli bir şekilde kasıyordu.Eğer hala öyleyse hiç kasmayayım oyunu indirmekle falan... 2. dvd bozuk zaten okumuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 benim çok çok çok çok pis takılırdı, şimdi 5-6 saat kadar oynadığım olursa anca yavaşlıyor diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bende tekrardan dönsemmi diye düşünürken,10 günlük deneme mailini gördüm,yalnız linke tıklayınca invalid url hatası alıyorum,geçmi kaldım :S edit: bu 10 günlük reactivate olayı war us için galiba eu sitesinde böyle bir haber göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 31 ağustosa kadar geçerli diye biliyom. ben de 2 gün önce açtırdım sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 evet şimdi goa supporttan mesaj geldi,31 temmuza kadarmış reactivate olayı da sen nasıl 2 gün önce reactivate ettin? Ben eu dayım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 sana yanlış bilgi vermişler. 10 günlük reaktivasyon bugün bitti. trial değil eminim çünkü geçen seneden kalma hesabımla girdim. bana gelen mailde reaktivasyon 30 ağustosa kadar yazıyodu. hatta mail şu "Call to Arms - Avail of 10 Free Days to Rediscover Warhammer Online! Hello Ura, A second Call to Arms has sounded, calling you to the frontlines! The re-evaluation offer for Warhammer Online: Age of Reckoning ends on 30 August. So, there's no time to waste if you wish to take advantage of the free 10 days to rediscover the game and see what has improved since you last connected." edit: benim de eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 valla ugrasamadım daha mail atıp cvp beklemekle flm,ebay dan ucuza 60 günlük game code buldum onunla devam ediyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 en iyisini yapmışsın. zaten oynamayı düşünüyosan 10 gün farketmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar