Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 günlük bedava tekrardan

Dregoth

Öne çıkan mesajlar

oyun hala rvr oyunu, senaryoda bunun bir parcasi, aslinda oynayan kitle bundan daha cok olsun istiyor - en azindan icinde bulundugum serverda. Eklenti olara lotd geldi, lotd pve agirlikli ama rvr nin de bulundugu bir harita. PvE seviyorsan fena degil ama cok talep yok, bir party toplayip ara sira ugruyoruz sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun sadece senaryo grindi degil ki.. Bulundugun tier'daki orvr alanında kale ve bo kusatmalarına ya da savunmalarına da katılabilirsin, bir grup bulup orvr alanında order kelle avına cıkabilirsin, ufak level instancelara ve 40 oldugunda lost vale gibi daha kapsamlı instancelara gidebilirsin ya da Anason'un dedigi gibi land of the dead'de public quest / order farm yapabilirsin..
Sosyal ağlarda paylaş

birde bence oyunun en zevkli ve farklı yanı pq lar.ben ilk karakterimi hiç quest yapmadan sadece pq ve seneryo yaparak kasmıştım.biraz uzun sürmüştü 40 lvl yapmam ama baya bi zevk almıştım.hem 300 gold a yakın hiç ticaret yapmadan parada kasmıştım.gerçi artık pq bulman çok zor olur.oyunun ilk zamanlarına herkez pq farmlıyordu :P
Sosyal ağlarda paylaş

janis said:

Oyuna bi gazla başlamıştım. Karakteri lvl 40 yaptım. Oyun bitti :(

Yapacak birşey yok endgame'de. Sürekli kapalı alan içinde hep aynı kişiler , hep aynı mekanlar.Birbirini öldüren 50-60-100 kişi... Sıktı iyice beni. Bir süre sonra sanki CS oynuyorum gibi hissettim

evet bu konuda sana katılıyorum. bi 70 lesem bırakacam rvr olayını. sadece lotd e abanacam:)
Sosyal ağlarda paylaş

sana yanlış bilgi vermişler. 10 günlük reaktivasyon bugün bitti. trial değil eminim çünkü geçen seneden kalma hesabımla girdim. bana gelen mailde reaktivasyon 30 ağustosa kadar yazıyodu.

hatta mail şu
"Call to Arms - Avail of 10 Free Days to Rediscover Warhammer Online!

Hello Ura,

A second Call to Arms has sounded, calling you to the frontlines!

The re-evaluation offer for Warhammer Online: Age of Reckoning ends on 30 August. So, there's no time to waste if you wish to take advantage of the free 10 days to rediscover the game and see what has improved since you last connected."

edit: benim de eu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...