napae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Kendisinden 54 yaş küçük Nazlıcan Tagizade ile yaptığı evlilikle gündeme gelen işadamı Halis Toprak, “Ben olsam evlilik yaşını 15’e indiririm” dedi. 17 yaşındaki Nazlıcan ile evlenen 71 yaşındaki Halis Toprak, dün akşam Star Ana Haber Bülteni’nde önemli açıklamalarda bulundu. Evliliğinin kanunlara uygun olduğunu savunan Halis Toprak, evlilik yaşının 18 yaşından 15’e indirilmesini istedi. Halis Toprak şunları söyledi: “Devletin kanunlarına uygun olarak nikâhımız kesildi. Ben olsam evlilik yaşını 18 yaşından 15 yaşına indiririm. Ben 18 yaşında bir hanım bulsam niye almayayım. Ben salak mıyım? 71 yaşındayım, bakıma ihtiyacım var. Birinin bana bakması lazım. 70 yaşındaki bir hanımla evlensem ben mi ona bakacağım, yoksa o mu bana bakacak? Bakıcı tutsam gece bana bakamaz. Nazlıcan’ın ailesine eğer bir kuruş para vermiş isem dünyanın en namuzsuz insanıyım. Bunlar tamamen iftira. Bende mutluyum, Nazlıcan da mutlu. Böylesini ben hayatımda görmedim. Ben çocuklarımı seviyorum. Beni aramıyorlar ama kısa zamanda tekrar görüşürüz.” Halis Toprak’ın 7 kızı, babalarının Nazlıcan Tagizade ile birlikteliğinin evlilik değil, satış anlaşması olduğunu belirterek, Sarıyer Aile Mahkemesi’nde iptal davası açmıştı. Toprak’ın kızları ayrıca savcılığa başvurarak, Nazlıcan Tağızade’nin Çocuk Esirgeme Kurumu’na tesliminin sağlanmasını talep etmişti. allah senin belanı versin. arkadaşımın dedesi olucaksın bi de. pislik herif. tık.
arundel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ilk senin kızın 15 inde evlensin o zaman morukçiyan..
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 15 yaşlı 0 olsun bari doğuştan alırsınız
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 said: Ben 18 yaşında bir hanım bulsam niye almayayım. Ben salak mıyım? bütün zihniyet burda yatıyo işte.
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 "eskiden köyde 13 yaşında evlendirilirdi kızlar", da dedi bu adam dün akşam dinledim. 15 kulaklara legal gelsin diye sırf, yoksa adam 13 istiyor gayet.
napae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ya 15 yaşındaki kız çocuk ya, mantıklı kararlar veremez bile. vücudu hala gelişmekte olan bi çocuk üstelik. bi de 70 yaşındaki herifin altına mı girecek yani. iğrenç insanlar.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Naz çok seksistsin, niye hemen kızın altta olacağını varsayılıyor? =/
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 "Şimdi peygamberimizde hedele hödele... "
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bence de yahu adam yetemez ki. xunn çok haklı.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Ayrıca o yaştaki kızları bilirsiniz, yerlerinde duramazlar. Hoplayıp zıplarlar, zıplarlar, zıplarlar... zıp.. zıp.. *drool*
napae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yetemezse yetemesin. elleyip dokunmak istemicek sanki. küçücük kızın yaşicağı travmaya bak ya. dedesi yaşındaki adam elliycek resmen. öf sdfs
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 said: 15 yaş http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2007/04/do-not-want.jpg
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Naz Naz Naz... Sevgili Naz. Kızlar olgun erkekleri sever, ah saftirik Naz.
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ya küçük kız değil aslında adam napsın. hormonlu lan hepsi. misal bu evlendiği kadın da hiç 17 gibi değil. vücut gelişimi hak getire.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 http://img36.imageshack.us/img36/4945/pedobeark.gif
napae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kendisine bakılmasını istese gider de 30-40 yaşında kadın alır yani. bakım konusunda daha tecrübeli olmaz mı o yaşta bi kadın? gitmiş körpecik kızı almış sdfs
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Erkeğinin altını değiştirme bence çok legit bir foreplay Naz. Learn 2 play.
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sonuçta türlü türlü fantezi var.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 burtonesk said: sonuçta türlü türlü fantezi var. Lütfen devam et...
napae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 SDFJKSFD. beni de evlendirin o zaman daha geç olmadan. 85 yaşında dede istiyorum.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Herkes nihan'dan fantezi bekliyor topik fırtına öncesi sessizlik oldu birden zua.
Öne çıkan mesajlar