Schweinsteiger Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 uzun sigara koymayacağıdın...... arkadaş bu resimler tiryakilere bir etki yapmıyor uğraşmışsın filan ama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 "The Blue Casket" said: burtonesk said: =( sana söz yine başlarsam dayanamayıp, camel içicem. sırf sen camel içiyosun diye. (camel dimi?) işte irade kırılmasının şakayla karışık meşrulaştırılması Sigarayı bırakma olayının en kritik yanı. Sigarayı bırakmanın en kabul edilemez yanı Sigara içmeyeceksin Bir daha Asla Hiç +2131419487124 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Nihan hic yakistiramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Nihanım hiç içme. Puro iç, nargile iç ama sigara gibi süreklilik olan bir alışkanlığı bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 vaniLLe said: gerci ben kolay birakiyorum. bazen hic icmedigim oluyo. bazen de deli gibi iciyorum. aynen. ama sigarayı bırakmayı düşünmüyorum. beraber mutluyuz. ölene kadar tek ciddi ilişkimi sigaramla yaşicağımı düşünüyorum. 10 tl olmadığı sürece. kikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ölümüm sigaradan ossun. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 saçmalama kadın, arabanın altında kalıp parçalansan daha sağlıklı olur; en azından kırmızı olur siyah yerine eheh. bi de 24 saattir içmedim denebilir herhalde şu an için(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bi akciger kanseri olan gormediniz tabi yakindan bole estiriyorsunuz. (aha simdi gelir bitanesi BENIM ANNEANNEM VS VS AMA BEN YINE DE ICERIM ayaklari yapar, bizden cok kendisini iknaya zorlar. Bekleyarom valla). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 burtonesk said: saçmalama kadın, arabanın altında kalıp parçalansan daha sağlıklı olur; en azından kırmızı olur siyah yerine eheh. bi de 24 saattir içmedim denebilir herhalde şu an için(tu) tekrar başlamazsan ben de naz diilim sdkjfls en azından okul başladığı zaman karşılıklı içicez onu biliyorum hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Azmodai said: bi akciger kanseri olan gormediniz tabi yakindan bole estiriyorsunuz. (aha simdi gelir bitanesi BENIM ANNEANNEM VS VS AMA BEN YINE DE ICERIM ayaklari yapar, bizden cok kendisini iknaya zorlar. Bekleyarom valla). BEKLEDİĞİN OLDU. son 6 sene içinde dayım, teyzem ve dedemi akciğer kanserinden kaybettim. AMA İÇİYORUM PÜFÜR PÜFÜR OH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yuh naz sana en hafifinden angut denir=) içme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 önümüzdeki 10 sene içinde içmeyi düşünüyorum. anne olucağım zaman bırakırım belki sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 neyse burda önemli olan nihan'ın 1 gündür sigara içmiyo olması. tebrix ^.^ başarılarınızın devamını dilerim. ama okul başlayınca bi tane içicen. ahjsdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hemen ic derim ama kanser yapiyor o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 napae said: önümüzdeki 10 sene içinde içmeyi düşünüyorum. anne olucağım zaman bırakırım belki sdfsd Kız olsaydım böyle düşünürdüm ve güzel bi düşünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yak bir tane problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Azmodai said: bi akciger kanseri olan gormediniz tabi yakindan bole estiriyorsunuz. (aha simdi gelir bitanesi BENIM ANNEANNEM VS VS AMA BEN YINE DE ICERIM ayaklari yapar, bizden cok kendisini iknaya zorlar. Bekleyarom valla). ben amcamı jaybettim lan.. ama sosyal içiciyim etrafımda içen yoksa ben de içmiyorum sosyal içiciliğin en büyük zararı çevresine.. hep otlakçılık hep otlakçılık milletin cebine zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 aferin lan demeye gelmşltşm ama 10 sayfa olmuş, tekrar başlamamışsındır heralde 10 sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Xtreme_Chill said: yak bir tane problem olmaz. ben de seni sevicem hüseyin. ağır sevicem hem de. it misin nesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 başlamadım ya gayet içmiyorum filan çok enteresan bir deneyim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 helal yahu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yemeğin üstüne içmeden nasıl durabiliyosun nihan anlamıyorum. sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Aradan üç hafta geçsin derin derin nefes alabilmeye başla o garip deneyim dünyanın en büyük keyfi olmaya başlayacak. Ölümden dönmek gibi bir şey. Fakat ne yazık ki 8 sene sürüyor diye biliyorum ciğerlerin tamamen temizlenmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar