BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kermit said: abi pastırma lanet bişey yedimiydi sidiğine kadar işler kokusu terinin kokmasını geç idrara işliyo lan ben bir kere bi 10 dlim pastıma yemiştim.. gece tubvalete kjalktım o uyku kafasıyla nereye ıska geçtiğimi bilmiuyorum ama banyo 2 hafta koktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 konu ilerleyişi sigara - sex - testesteron - ter - pastırma .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kermit said: bence içersin nihan kasma ssdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bi benzerlik olsa anlıycamda hiç bi benzerlik kuramadım banlıyorum seni şıvaynşıtayger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Abi bence çok iyiydi ahahahahhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ben de çok güldüm aslında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 surf yaparken denk geldi bende bağdaştırdım bir an için. aman sddsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 tamam lan komikti ama banlayabilirdim fatih "banla lan lütfen" dedi ben "görevimi kötüye kullanmam fatih defol git evimden" diye kovdum dışarı attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bende güldüm başarılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Derin bir nefes aldım uhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 seni hiç sevmedim şıvayn oğlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Babanı da sevmezdi muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 pastırmayı da sevmesdim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=aUOcy7NS_Ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 1 biskrem versem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 fedeyle kermitin resimde tam fatoşhoplatmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 gökalp ve fede <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Oha lan, hani bana <3. Bir daha da seni doğru yola çekmeye çalışırsam iki olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ya sana da <3 ofkors ama, iradeli olmaya ve mesajlarını görmemeye çalışıyorum güneşcim anla beni sdfsd ama <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Yok yok, ben anlayacağımı anladım, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 =( sana söz yine başlarsam dayanamayıp, camel içicem. sırf sen camel içiyosun diye. (camel dimi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 samsun 216 lan ne cameli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 burtonesk said: =( sana söz yine başlarsam dayanamayıp, camel içicem. sırf sen camel içiyosun diye. (camel dimi?) işte irade kırılmasının şakayla karışık meşrulaştırılması Sigarayı bırakma olayının en kritik yanı. Sigarayı bırakmanın en kabul edilemez yanı Sigara içmeyeceksin Bir daha Asla Hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 öğrenciyken bi ara 2 ev arkadaşım sigarayı bırakıyoz biz dediler, destek verdim 1 gün. sonra baktım günde 1.5 paket içiyodum 3 pakete çıktı adamlar meğerse sigara almayı bırakmışlar "off abi dayanamadım 1 sigara versene birden bırakılmıyo bu meret azaltarak bırakıcaz" ayaklarındaydılar. sonra bastım küfürü itlere 1 2 hafta böyle takıldılardı dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Constantine vardı o çok iyi içiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar