Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 aldıım duyumlara göre 1 fırt çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yok yok içmedim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ne zaman bi fırt çektin o zaman hemen git paket al çünkü kendini kandırmış olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ters psikoloji hep işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 burtonesk said: yok yok içmedim^^ HELAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 istesem de içemem annemle anlaştım çünkü. her gün çeşit çeşit sakız alıp getiriyor bana. evde iyiyim de istanbula gidince sorun olabilri, çünkü sevgilim çok içiyor. "bırakıcan sen de" tribi yapsam da amacıma ulaşamadım, burdan kendisine seslenmek istiyorum bu şekilde=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 black007 said: arkadaşlar 15 sayfa okuyamıcam da konu açan arkadaş sigara içti mi içmedimi?? :D abi zaten eşşeği bağlasan 2 gün durur sigara içmeden:) önemli olan onu 1 ay yapabilmek, sonra gösterdiği azme kıyamayıp devam edip içmicek vsvs. :) umarım bi gün ben de.. ps: son 2 mesajım sigarayla alakalı topiclere, allah sonumuzu hayreylesin. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ha bu arada burtonesk, gösterdiğin çabayı hiçe sayıyor değilim, ama işte tüm mevzu bir daha başlamamak=) onun içindi deminki mesajm yani, yoksa gerçekten helal olsun iyi bir çaba göstermişin 2 gün bile içmeyerek:) ama devamını da getir inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ferreronun deyimiyle çaktırmadan post ta kastım oh yes. gerçi 2003 ten bugüne 3000 mesaj atan bi adamım post kassam şuan 100bin mesajım vardı heralde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ilk bırakışı ise yırttı bence kanında nikotin yok denecek kadar az çünkü 48 saatte mi ne kalmıyormuş öyle duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rochendol Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Herkez bıraksın tayyep sigara zam yapıyor:D Maltepe : 10 YTL Parlakahmet : 16 YTL Malbora : 15 YTL karar sizin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 elit insan olarak en pahalısından alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 " sigarayı bıraktım=) " olmalıydı başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 zamanla oluyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 konuyu açtığım an acılarla dolu bir andı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 1 ayı geçti benim de valla hadi sabır sen de yapıcaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 http://www.dailymotion.com/video/x17znd_ferdi-tayfur-sigarayi-biraktim_music bu sizi paklar. asfdsgsdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 sigarayı bırakmak kolay. zor olan sigarayı bırakmak zorunda olmak. 7-8 ay önce bacağımda damar tıkanıklığı başladı. önce 3 gün içmedim. düzeldi bacağım. düzelince tekrar başladım. bi ara günde 5 tane içiyodum. ama bişey oluyor gene ardı ardına yakmaya başlıyorsun. altı aydır hergece yarın sigarayı bırakcam diye yatıyorum. uyanır uyanmaz yakıyorum hemen. yani kendim istesem bırakmak biraz daha kolay olurdu ama mecburiyet olunca iyice zorlaşıyor. son 1 aydır içtiğim her sigara son sigaram. artık kendi lafıma inanmaz oldum. bu son sigaram diyorum yakıyorum, sonra hasktir ordan diyorum kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 benim sağ ve sol ayaklarımdan 1 er parmak kesildi sigara nedeniyle. ufak olanlar bi bokada yaramıyodu zaten. ii oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 kermit ciddiysen çok geçmiş olsun. ama bana hitaben yazdıysan haklısın farkındayım. şimdi düşünüyorum son 8 ayım zehir oldu bana. sırf sigarayı bırakıyım diye herşeyden elimi ayağımı çektim eve kapattım kendimi. ama çözüm değil buda. kafada bitirmek lazım deniyor ya çok doğru. şöyle bi düşünce geliştirdim artık. içmediğim zaman daha mutluyum. içtiğim zaman devamlı aklımda biyerimin kesilme tehlikesi var. sigara içmemek daha mutlu ediyorsa beni içmiyorum o zaman. 7-8 saattir içmedim. içmiycemde çünkü bu şekilde yaşamak eziyet oldu artık. inadına çay kahve içiyorum şimdi, beynim zonkluyor ama zevk alıyorum şimdi bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 kendine yazık etme. yol yakınken vazgeç bi şekilde=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ya aslında içmeye devam etmemde salak doktorunda etkisi oldu. belirtiler ilk başladığında gittim ultrason felan çekildi. doktor endişelenme daha gençsin 40 yaşında felan olur o kesilme olayı dedi. bende ona güvenip bırakmıyım azaltıyım bari dedim. sonra zaten özel hayatımda baya zor bi dönemdeydim sorunlar vardı. o yüzden 7-8 ay sürdü böyle. neyseki halloldu şimdi sorunlar. bıraktım diyemiyorum artık anca bırakıyorum diyorum. 3 ay geçmedende bıraktım dememeyi düşünüyorum kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 burton içtin mi içmedin mi acaba diye 17 sayfa okumayı göze alamadım, nasıl gidiyor ? benim de kız arkadaşım ben içmiyorum diye bırakmaya yeltendi, zaten günde 6-7 tane içiyor. şimdi ameliyat oldu ayağından diye kalkamıyor iyice az içiyor, ben de kıs kıs seviniyorum içemiyor diye ama çok canı çekince de küllüğü getiriyorum bu ne yaman çelişki yüce tengrim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 gayet iyi gidiyor, içmiyorum. genellikle aklıma da gelmiyor içmek=) herkes bıraksın, süper bişeymiş sigarayı bırakmak=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ya seyi merak ediyorum aclık hissini nasıl bastırıyosun ya da kilo aldın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar