Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigarayı bıraktım=(

burtonesk

Öne çıkan mesajlar

black007 said:

arkadaşlar 15 sayfa okuyamıcam da konu açan arkadaş sigara içti mi içmedimi?? :D

abi zaten eşşeği bağlasan 2 gün durur sigara içmeden:)
önemli olan onu 1 ay yapabilmek, sonra gösterdiği azme kıyamayıp devam edip içmicek vsvs. :)

umarım bi gün ben de..

ps: son 2 mesajım sigarayla alakalı topiclere, allah sonumuzu hayreylesin.

amin.
Sosyal ağlarda paylaş

sigarayı bırakmak kolay. zor olan sigarayı bırakmak zorunda olmak. 7-8 ay önce bacağımda damar tıkanıklığı başladı. önce 3 gün içmedim. düzeldi bacağım. düzelince tekrar başladım. bi ara günde 5 tane içiyodum. ama bişey oluyor gene ardı ardına yakmaya başlıyorsun. altı aydır hergece yarın sigarayı bırakcam diye yatıyorum. uyanır uyanmaz yakıyorum hemen. yani kendim istesem bırakmak biraz daha kolay olurdu ama mecburiyet olunca iyice zorlaşıyor. son 1 aydır içtiğim her sigara son sigaram. artık kendi lafıma inanmaz oldum. bu son sigaram diyorum yakıyorum, sonra hasktir ordan diyorum kendi kendime.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit ciddiysen çok geçmiş olsun. ama bana hitaben yazdıysan haklısın farkındayım. şimdi düşünüyorum son 8 ayım zehir oldu bana. sırf sigarayı bırakıyım diye herşeyden elimi ayağımı çektim eve kapattım kendimi. ama çözüm değil buda. kafada bitirmek lazım deniyor ya çok doğru. şöyle bi düşünce geliştirdim artık. içmediğim zaman daha mutluyum. içtiğim zaman devamlı aklımda biyerimin kesilme tehlikesi var. sigara içmemek daha mutlu ediyorsa beni içmiyorum o zaman. 7-8 saattir içmedim. içmiycemde çünkü bu şekilde yaşamak eziyet oldu artık. inadına çay kahve içiyorum şimdi, beynim zonkluyor ama zevk alıyorum şimdi bundan.
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında içmeye devam etmemde salak doktorunda etkisi oldu. belirtiler ilk başladığında gittim ultrason felan çekildi. doktor endişelenme daha gençsin 40 yaşında felan olur o kesilme olayı dedi. bende ona güvenip bırakmıyım azaltıyım bari dedim. sonra zaten özel hayatımda baya zor bi dönemdeydim sorunlar vardı. o yüzden 7-8 ay sürdü böyle. neyseki halloldu şimdi sorunlar. bıraktım diyemiyorum artık anca bırakıyorum diyorum. 3 ay geçmedende bıraktım dememeyi düşünüyorum kendi kendime.
Sosyal ağlarda paylaş

burton içtin mi içmedin mi acaba diye 17 sayfa okumayı göze alamadım, nasıl gidiyor ?

benim de kız arkadaşım ben içmiyorum diye bırakmaya yeltendi, zaten günde 6-7 tane içiyor. şimdi ameliyat oldu ayağından diye kalkamıyor iyice az içiyor, ben de kıs kıs seviniyorum içemiyor diye ama çok canı çekince de küllüğü getiriyorum bu ne yaman çelişki yüce tengrim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...