Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 dostum karanlığın yayıldığı her yer ona aittir lütfen.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 evet bende öyle dedim temin yukarda biraz önce temin önceden önce bi kaç msj önce
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Flassh said: lütfen mrs.karanlığın konusunda tartışmayın. oha karanlığın gücü kızmış.
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 FLASSH KUZENİN GERİ DÖNÜŞ YAPMAYI PLANLIYOR MU? yoksa küstü mü birdaha gelmicek mi?
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 @sufle said: geri geldi adam olmaya karar vermiş özür diliyor hatta en çok sufleye acıdım dedi ondan özür dilicem falan diyordu
Doppelganger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Flassh said: @sufle said: geri geldi adam olmaya karar vermiş özür diliyor hatta en çok sufleye acıdım dedi ondan özür dilicem falan diyordu Yalan yannış konuşma nan. Bu forumda sittin sene özür dilemem kimseden. Garezim var bu forumdakilere :D. troll.gif.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 O değilde insanları rahat bıraksanız ne olur yahu.Adamı sinir oldu ahahaha.Nesi komik bunun la.Adamı sinir ettiniz kontrolünü kaybetti.Siz de gülmeye başladınız.Benim anlamadığım şeyler mi var.Adam bir görüş savunmaya çalışıyordu biriniz birşey dedi ona cevap vermeye çalıştı öbürü dedi ona cevap vermeye çalıştı oldu 10 kişi bir kişiye yükleniyor.Çocukcağız düzgün cevaplar vermeye uğraşıyordu en azından.Zararsız geyik var bir de insanlara hakaret ederek yapılan geyik var.Hakaret olayı bence o kadar da komik değil.Söylediği sözde o anlamda demedim diye utandı la çocuk.
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 öğrenecek abisi, öğrenecek. benim de bir sürü trollemelik topiğim vardı zamanında hey günler heyy. ama trollenecek topic rekortmeni recall06'dır diye inanıyorum şahsen.
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 o da önce insan olsaydı ukala ukala cevaplar vermeseydi.
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 karanlığı özel yetiştirdim aç susuz bıraktım günlerce sırf daha bir troll olsun diye kimse kapısamaz
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sufle said: o da önce insan olsaydı ukala ukala cevaplar vermeseydi. Muhtemelen haddini bildirmek gerektiğini düşündün ?
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Akhlaur said: sufle said: o da önce insan olsaydı ukala ukala cevaplar vermeseydi. Muhtemelen haddini bildirmek gerektiğini düşündün ? muhtemelen. ben de ilk acımıştım sonra baktım gereğinden fazla ükela. herkes layığını işte..
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 akhlour kısmen haklı ama cocugun çok üstüne gittiniz ukala falan ama iyi çocuk
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 powerful reyis üsüyoruz........
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 burtonesk said: bence lastik gibi uzattınız. Yok sıvamaya çalışıyorlar.
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 la yine mi banlandı yazık oldu adam olcaktı bu sefer:(
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Doppelganger Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 4 günü kaldı adam ordan da banlanmis.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 gördüm flassh kacamazsin!
Öne çıkan mesajlar