Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 dostum karanlığın yayıldığı her yer ona aittir lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 evet bende öyle dedim temin yukarda biraz önce temin önceden önce bi kaç msj önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Flassh said: lütfen mrs.karanlığın konusunda tartışmayın. oha karanlığın gücü kızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 nickinden belli diil mi? adsadd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 FLASSH KUZENİN GERİ DÖNÜŞ YAPMAYI PLANLIYOR MU? yoksa küstü mü birdaha gelmicek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 @sufle said: geri geldi adam olmaya karar vermiş özür diliyor hatta en çok sufleye acıdım dedi ondan özür dilicem falan diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 hea kendini tekrarlıyo hala ok bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doppelganger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Flassh said: @sufle said: geri geldi adam olmaya karar vermiş özür diliyor hatta en çok sufleye acıdım dedi ondan özür dilicem falan diyordu Yalan yannış konuşma nan. Bu forumda sittin sene özür dilemem kimseden. Garezim var bu forumdakilere :D. troll.gif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 O değilde insanları rahat bıraksanız ne olur yahu.Adamı sinir oldu ahahaha.Nesi komik bunun la.Adamı sinir ettiniz kontrolünü kaybetti.Siz de gülmeye başladınız.Benim anlamadığım şeyler mi var.Adam bir görüş savunmaya çalışıyordu biriniz birşey dedi ona cevap vermeye çalıştı öbürü dedi ona cevap vermeye çalıştı oldu 10 kişi bir kişiye yükleniyor.Çocukcağız düzgün cevaplar vermeye uğraşıyordu en azından.Zararsız geyik var bir de insanlara hakaret ederek yapılan geyik var.Hakaret olayı bence o kadar da komik değil.Söylediği sözde o anlamda demedim diye utandı la çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 öğrenecek abisi, öğrenecek. benim de bir sürü trollemelik topiğim vardı zamanında hey günler heyy. ama trollenecek topic rekortmeni recall06'dır diye inanıyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 o da önce insan olsaydı ukala ukala cevaplar vermeseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 karanlığı özel yetiştirdim aç susuz bıraktım günlerce sırf daha bir troll olsun diye kimse kapısamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ahahahhahaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sufle said: o da önce insan olsaydı ukala ukala cevaplar vermeseydi. Muhtemelen haddini bildirmek gerektiğini düşündün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 tavnoclar nerde yha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Akhlaur said: sufle said: o da önce insan olsaydı ukala ukala cevaplar vermeseydi. Muhtemelen haddini bildirmek gerektiğini düşündün ? muhtemelen. ben de ilk acımıştım sonra baktım gereğinden fazla ükela. herkes layığını işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 akhlour kısmen haklı ama cocugun çok üstüne gittiniz ukala falan ama iyi çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 powerful reyis üsüyoruz........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 burtonesk said: bence lastik gibi uzattınız. Yok sıvamaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 gene ucmus adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 la yine mi banlandı yazık oldu adam olcaktı bu sefer:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Doppelganger Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 4 günü kaldı adam ordan da banlanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 gördüm flassh kacamazsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 çaktırma pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bu sefer niye uçtu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar