Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Az önce bacaklarımı sol tarafa atmış bir thread okuyordum. Arkamdada kolon olduğu için kablo ile dolu odam biraz.Neyse ben bunlara çok özen gösteririm, tekerlekli pc koltuğum olduğu için üzerlerinden geçmem ayağı takılanı döverim vs. Neyse ayak başparmağım gıdıklanmayı başladı kablodur dedik geçtik.Tırnağın etrafına yayıldı bu gıdıklanmalar.Odam da ışık olmadığı için (bilenler bilir) göremedim, ayağımı çektim "Hassktr lan" edasıyla panik olaraktan inceden.Bu esnada elimde duran sigara çok süper bir şekilde bacağımı yaktı.Neyse çaktık çakmağı baktık bir horribıl HAMAM BÖCÜÜ! Ters döndüğü için yürüyemiyordu gerizekalı hayvan, o da panik olmuştu anlaşılan.Döndü arkasını, ben öldüremeden, dolaba girip (tavan arasına açılan dolap) kayboldu. Ya bu kahverengi kutumsu meretlerden dolu var tavan arasında.Yemiyor bu meretler artık bunlardan.Valla DDT dökecem bütün tavan arasına o olacak.Sıkıldım artık bunlardan.Uyurken ağzıma da girer bunlar.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 wala belkı bıras uzak olcak ama bende dun gece nerden gırdıgını bımedıgım yataıgımın ustundekı duvarda duran örumcekle bogustum ve öldurmeden dısarı attım bu gece de ısıga gelen kelebekımsı bı yaratıgı vurmaya calıstım vuramadm salak rusgardan sersemledi sora 5 dk gectı gene geldı bu seferde ısıkları kapadım korıdorunkını acdım sora gıttı ama nereye bımıom irenc bısı bu böceklerın hepsi..[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Kelebek iyidir, örünceklerde iyidir. Ama horribıllar iğraeöçtir.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ya benim basima gelmedi daha oyle birsey ki ben feci tiksinirim dokunamam şapsan yani.. Herhalde 3.5 atarim parmakta oyle birsey olsa *!ürperir*[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 aman tanrim temas mi ettin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ufak kutular var koyuosun köşeye möşeye öldürüo bunları[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ben ilaçtan, ezici bir cisimle soykırıma kadar her türlü yöntemi denedim Buna rağmen hala tek tük çıkıyorlar ortaya Ben artık onlarla yaşamaya alıştım ellemiyorum öyle dolaşıyorlar Ama mutfakta görürsem tezgaha su döküyorum lavaboya düşürüyorum ve sonra suyu açıp boğuyorum bwahaha (bendekiler siyah olanlardan diil böyle kahverengi benekli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bizim arkadas, uyurken agzinda bisey hisseder yari uyanik bi sekilde ne olduguna bakmadan basucuna koyar sabah uyandiginda yarim bi hamam bocee yatiyodur basucunda bana yemek yerken anlatti sagolsun, varolsun[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: BonePART, 10 Haziran 2004 05:40 tarihinde demiş ki: elektrik supurgesi ile evi exterminate ettim baska caresi yok yok abi, benim gibi her supurgeden sonra toz torbasini atmayacak kadar uyusuksaniz (ki uyusukluk sayilmaz, hanginiz her seferinde atiorki? :) ) hic tavsiye etmem. cikiyolar sonra supurgenin icinden serefsizler[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 aman power supply a girip yanarsa kokar, bilgde bozulur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 sen ne diyon benim yazın ayakkabımın içine grmiş bi karafatma nah işaret parmaam kadar (abartmıyorum) Taş diye bi çıkardım elimde oynuyo böyle vidi vidi diye...Elimden o korkuyla bi attım 10 saniye kendime gelemedim :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ıyk hakkaten. Benim tırsmamı geç annem benden beterdir neyse ki evi ilaçladılar gelip:) hatta yetmedi apartmanın içide ilaçlandı (kapıdan çıktın mı leşş gibi ilaç kokuyo:-)) her yıl ilaçlattığımız için pek böcük problemim olmuyor; ama bi kere oldu: hamam böcee gördüm yerde yürüyo (böyle nereye gidiyolar diye hep merak etmişimdir) ayağımda terlik yok, ev ilaçlı raid falanda yok, babam salonda uyuyakalmış top atsan uyanmaz:), bende gittim bebemın 44 lük postalını aldım küçüğüm o sırada şimdi benim ayaklar 44:) bi geçirdim çot diye, sonra dumur oldum hiç bişey olmamıştı. ayağıma giydim (tabi büyük geliyodu baya:)) ve en zorlu süreç başladı:) sigara ezer gibi hamam böceğini iğrenç çıtırtılar eşliğinde 10 dakkada falan öldürdüm. bide ölmüyo hayvan oğlu hayvan. kafasını kesersen 9 gün yaşayıp açlıktan ölen bir hayvandan bahsediyoruz ezilerek mi ölecek:) uyku sersemiyim zaten anca uyandım gidip elektrik süpürgesiyle çekmeye:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 puahaha dikkat edin abi yazın böyle çayırda çimende ayakkabınızı giyerken falan kesin içini sallayın ters çevirin fln..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 daha beterini açıklıyorum: kanatlı karıncalar!!! nefret edilesi yaratıklar be, yerin altından çıkan şey uçar mı? bütün evi bastılar, sabah bi kalkıyorum 20 tane, ertesi sabah 50 tane. bööle kımıl kımıl, etraflarında da küçümen normal karıncalarla caka satarak geziniyorlar.. bitmek bilmediler be. hayır o kadar nefret ediyorum ki sabah sabah eniştenizi uyandırıyorum kendim elleyemediğim için elektrikli süpürgeyle filan alsın diye. süpürgenin torbası mezarlık gibi oldu, en az 100 tane kanatlı larınca vardır içinde. brrrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Küçükken kocaman bi dişi örümceğin kesesine sopayla vurmuştum o şiddetle kesesi patladı yaratığın içinden bi sürü küçük örümcek çıkıp etrafa dağılmıştı öğk... Bakın insanlar bunları yiyo direk[img] ile koymadım harbi iğrenç... http://www.exotickitchen.com/recipes/images/o-bug.jpg[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 dünde film izliyorum ben ısı kapattım.. monitor ısı var sadece.. bi baktım ucan bir neyse uçttuu uçtuu ve masanın onune kondu ısık yakın uzanıp bir açtım. evet hORRİBIL HAMAM BÖCÜÜÜ 2 ama bunun rengi biraz acık renk ve ucabiliyo yüzyüze bakıyoruz ben hemen pc masasında duran kitaplardan birini aldım indirdim kafaya bu kadar igrenc bir şey olamaz hakkaten ya kitabında arka sayfasını yırttım.. mikrop lan bunlar mikrop :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tamam iğrençlik mi istyorsunuz siz kaşındınız... bundan 5 sene önce felan oldu olay. Ablam çoğu zaman işten dönerken pastanye felan uğrar ufak çikolatalı yaş pastlardan laırdı. (dilim şeklidne olanlar felan) HEp de aynı pastaneyi kullanırdı. (bostancı daki bu pastanenin ismini vermek istemiyorum merak edenleremsg atsın) Gene bir gün böle pasta getirmiş bende. Evdekiler keni parçalarını felan aldılar bnede o kadar aç gözlüyüm ki kutusu kucağımda direkt girişmişim ellerimle. Televizyon seyrediyoruz. Bir den azğıma sert bir şey geldi yani ikolatalı yaş bir pastanın içinde sert bişeyi hemen fark edebiliyorsunuz. hayır çikolata parçaığı olmak içinse çook yumuşaktı. Ağzımdan çıakarttım ve baktım çikoaltaya bulanmış bir hamam böceğiydi. (tabi fırınlanmışta :) ) Evdekielre bunu elimde göstermem le ailenin geri kalan üyeleri bir anda kusma krizlerine girdiler. işin komik yanı ben hiç bir şey olmamış gibi pastamı yemeye çalışıyordum (evet midesizim :) ) Babam kaptı kutuyu elimde bir hışımla gittik pastaneye. Çikolataya bulanmış hamam böceğini (ki üzerinde diş izlerim mevcuttu :) ) gösterdiğimizde pastanedekiler bir anada b@b th3 k@nk ayaklarına yattılar 2-3 kilo baklava verdiler. Şikayet etsek yandan yiyeceklerdi. Neyse daha sonra oradan hiç bir şey almadık...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Siz de 2-3 kilo baklavaya tav oldunuz öyle mi şikayet etmemekle o kadar büyük bi saçmalık yapmışsınız ki kimbilir kaç kişi daha rdan gidip o iğrenç şeyleri alıcak...Mutlaka şikayet etmeliydiniz ki akılları başına gelsin...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 lan bizim evde 2 tane çiyan gibi bişey gördüm arkasında 2 tane bıyık gibi bişi var 1 kere gördüm öldürdüm 2. yi gördüm yine öldürdüm. Ama tipi adam öldürebilecek gibi[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Jaan, 10 Haziran 2004 11:41 tarihinde demiş ki: işin komik yanı ben hiç bir şey olmamış gibi pastamı yemeye çalışıyordum Hakkatten midesizmissin be yuh yani :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hamam böceee ni bilirimde horribıl olunca nası oluyor ? birde evin içinde herhangi bir yerde orta gelişmiş seviyedeki bir hamam böceği görürseniz bu daha o evin içerisinde yüzbinlercesi var demektir . kaynak : Discovery Channel[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Emaleth, 10 Haziran 2004 11:29 tarihinde demiş ki: daha beterini açıklıyorum: kanatlı karıncalar!!! nefret edilesi yaratıklar be, yerin altından çıkan şey uçar mı? bütün evi bastılar, sabah bi kalkıyorum 20 tane, ertesi sabah 50 tane. bööle kımıl kımıl, etraflarında da küçümen normal karıncalarla caka satarak geziniyorlar.. bitmek bilmediler be. hayır o kadar nefret ediyorum ki sabah sabah eniştenizi uyandırıyorum kendim elleyemediğim için elektrikli süpürgeyle filan alsın diye. süpürgenin torbası mezarlık gibi oldu, en az 100 tane kanatlı larınca vardır içinde. brrrr... eyvah ema koloni oluyor sizin ev. yandin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bostancıdan pasta almayın.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 elektrik supurgesi mukemmel cozum. ne oldurmus oluyosun ne pislik oluyor ne de mucadeleye giriyosun. motora da giremez zaten torbasi var onun. ben yazin bir hörribıl girdi mi aliyorum makineyi yanasiyorum, tabi alet farkinda degil, bi yaklastiriyorum hortumun ucunu huppppp iceriii. sonra gidiyorum balkona koyuyorum makineyi hortumu da balkondan sarkitiyorum artik cikarsa yallah disarda direk kim ugrasirsa ugrassin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 dün bi tane de ben gördüm, bilgisayar başındayım, pencere acık, böle sineğimsi, ama ince ve uzun bacakları olan hayvan gibi bişi girdi içeri, abartmıyorum en az bi 7-8 cm var. monitöre kondu, havlu ile yakaladım, sonra havluyu ezdim. horribıl ı dışarı attım.[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar