Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlar ve Dirayetsizliğim

scorch

Öne çıkan mesajlar

en güzeli üç hatunu da çıkartırsın hayatından..
çünkü;üçündende birer parça alıp kendini tatmin etmeye çalışıyorsun ve sonuç tabii ki hüsran oluyor..bunun yerine istediğin özellikleri (tümünü olmasada çoğunu;hiçkimse mükemmel olamıyor) barındıran yeni biriyle beraber olman..
Sosyal ağlarda paylaş

Maaya said:

en güzeli üç hatunu da çıkartırsın hayatından..
çünkü;üçündende birer parça alıp kendini tatmin etmeye çalışıyorsun ve sonuç tabii ki hüsran oluyor..bunun yerine istediğin özellikleri (tümünü olmasada çoğunu;hiçkimse mükemmel olamıyor) barındıran yeni biriyle beraber olman..

abi sorun bu işte bunu da yapamıyorum yani , aramıyorum sormuyorum ama orda olduklarını bilmem yetio yani garip bişi dün akşam mesela X ile telefonda kavga ettik 1 hafta geçmeden ben başlicam lan... lan lan lan aln diye strese gircem eheh yanlız kalma fobisimi acaba diye düsünüyorum bazen ;p ama demek istediim buydu hem böle ne tam anlamı ile tatmin olabiliyorum bunlarla (tatmin = mutlulukkkkk yanlış anlaşılmasın ;p) ne de komple bitirip yeni bi ilişkiye 0 dan başlayabiliyorum çok rahatsız edici bi durum lan 10 sene evvel daha düzenliydi aşk hayatım =( (oha 1 bulamayan var adam 3 taneden huzursuz diye söylenen arkadaşlara hitaben ; düzensiz ilişki yanlıztan bile kötü emin olun çok huzursuz oluyorsun vs.. yada ben öyleyim.)
Sosyal ağlarda paylaş

İlk okulda bende öyleydim.Sonra ortaokula başladım 6. sınıfta bi kız çıktı karşıma ve işte o an dedim ki aradığım kız bu! Evlenecem bu kızla.Tabi yalan oldu ilişki zamanla.

Özet olarak hayatındaki kızların hiç biri doğru değil.Sevsen ağzına bakarsın kavga filan etmessin ona buna yazmassın.Yani aramaya devam ediyorsun ve tabi bunlarıda kenarda tutuyorsun.X i yollayabilirsin iyi bi kıza benziyor sana katlandığına göre
Sosyal ağlarda paylaş

Lyvanna_Dolores said:

x'e yazık etme bence eninde sonunda ayrılacaksın bariz belli.
ne kadar uzatırsan ona o kadar kötülük etmiş olursun. sonra o da ilerde acısını ş den t den çıkarır.
ne pis kısır döngü lan.

şu anda öyleyiz dün gece telefonda tartıştık yine vs. bakalım sonucunda arama beni fln oldu durum , nitekim aramicam ama o aradığında da açmamazlık yapamıyorum sonra hadi hop aynı döngüye dönüyoruz. Aslına bakarsanız bunun kişiliksizlik vs olduğuna katılmıyorum, herkesin yaşantısı farklı şeylerle dolu, size uymayan bişey bana çok normal gelebilir, misal bi arkadaş sevsen kavga etmezsin demiş, bundan 4-5 yıl önce çıktığım kız arkadaşım neden kavga etmiyoruz diye delleniyordu , niye sesimi çıkarmıyormuşum bağrınmıyormuşum vs diye, ilginc yani insanların beklentileri hep farklı benimde farklı demek ki sadece ben bu hanım kızlarla ne yapacağım onu bilmiyorum =) mesela X dediğim kıskanç birisi, bütün bunları bilse, gerçekleri yani hepten nefret eder benden ama söyleyemiyorum kendisine, bense cok rahat biriyim ona kıyasla, yani hepten godoş lan bu denilecek bi durum değil benimki ama boka püsürüğe de RÖRÖRÖRÖ yapan biri değilim ama o bunu anlamıyor, ben cok rahat umursamazım onun gözünde.
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle ne tarz iliski veya iliskiler yasamak istiyorsun kafanda onu belirle... Bir de beraber oldugun butun hatunlara exclusive bir iliski istemedigini (tercihin buysa), su an ki durumda da kendisinin hayatindaki tek hatun olmadigini soyle.

Kalan kalir; giden gider... Daha ilskilerini basinda bu kadar kasilip dusunursen ne kisa ne de uzun vadede mutluluk cikmaz onlardan; sadece acimtrak hatiralar kalir ben diyim...

Tabii bu sadece benim naçizane fikrim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...