scorch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ne derece doğru bir başlık oldu bilmiyorum da durumu özetlemek gerekirse , çoooooooook karasız ve çabuk sıkılan birisiyim , ayarım yok yani şimdi olay şu benim yaklaşık 6-7 aydan fazladır beraber olduğum bir kız arkadaşım var bunun ismine X diyoruz. daha sonra başka bir bağyan ile daha tanışıp yeni bir ilişkiye ilk adımı attım bu kişiye de Y diyoruz. ve bu yaz tatildeyken çok hoş bir bağyanla tanıştım ve vs istanbula döndükten sonra bile kendisine askıntı olma çalışmalarım devam ediyor kendisinin de zira karşılığı var bu kişiye de Z diyoruz. sorun şu, X basit tabirle bana aşık, onca umursamazlığıma, tartışmalarımıza ve kendi karakterine rağmen benden ayrılamıyor, lanetler ediyor sinir krizlerine giriyor (sırf benimle alakalı değil tabii bu kriz modeli) ama öyle yada böyle benimle konuşuyor şu ana kadar 3 kez ben ayrılmaya çalıştım ama bu seferde garip bi şekilde arama sesini duyma isteği duyuyorum kendisinin , bir nevi alışkanlık hem Y ye eziyet ettiğimi düşünüyorum bir şekilde hayatında olup ve istediği türden bir beraberlik yaşatamadığım için ama aynı zamanda kendisine de istediği beklediği sevgiyi veremiyorum ciddi anlamda içimden gelmiyor (ilk zamanlar böyle değildik aslında ama 1 kere ayrılık girince soğuyor insan yada ben öyleyim). Y kişisi ile bi fuar döneminde tanıştık standımızda çalışıyordu fln fişman hoş bir bayan, aramassan aramaz, niye aramıosun diye tribe bağlamaz fln gayet geniş, bura ile ilgili problemimse bu kız bana nabiyor? ne ciddi bi ilişkimiz var nede ayrılabilioruz, doğru düzgün görüşmüyoruz bile bir nevi emniyet sübabı modunda, sebebi ne diye sorsam kendime ciddi anlamda konuşulacak bi konumuz yok ortak ama diğer taraftan ben bu kızı tanımak icin hic emek harcamadim ki? şeklinde bir gerçekle karşılaşıyorum hem istiyor hem istemiyor durumu yani benimkisi Z kişisi ise herşey hoş güzelken istanbula döndüümden beri alakasını minimuma indirdi gözden uzak gönülden ıraktır modeli, problem ise zerre üzüntü vs yaşamıyorum aranmıyorum sorulmuyoum diye ama garip bi şekilde de kendisini şu gün görsem direk hemen yanaşma olcağımı biliyorum ;p ve son olarak da not , abi ben eskiden böyle değildim ya =( ne bilim bağlanır kalırdım bi kişiye fln ama sanırım bu son artık , tamam bu seferki son! OBA bu kız hayatımın aşkı diye diye ve kaybede kaybede laçkalık deformasyon oluyor bünyede , şu an hem düzgün bir ilişki istiyorum hemde hic de umursamıyorum yukarda bahsettiğim gibi çaba göstermiyorum bile, X hanım sevgiye sahip ama ötesi benim için yok, Y hanım tak koluna yakışsın cinsinden ama zerre güvenemiyorum direk satar kaçar gider ilk bulduğu HAWT erkekte adım gibi eminim ;p Z kişisi ise biraz fazla hafif tam bir yaz aşkıydı ama herhalde halen psikolojisinden kurtulamadım... (lan yoksa değilmi?!?) şeklindeyim ;p özetle nabıcam ben yaw birsürü şey var ayarlamam gereken hayatımda yaş geldi 27 halen düzenli bir hayatım yok nabıcam bilmiyorum pati bu gönül uslanmaz mı akıllanmaz mı efçen oğlan. edit : X şahsı ve Y şahsı ile ciddi ilişkiye başliim yaw diye niyetlenip becerememişliğim ve vazgeçmişliğimin adeti 10+ dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Önce X Y'ye, sonra Z X'e, sonra hepsi sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 mavi don warsa sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Kıskandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 x+y+z=31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 1-2-3 yetmez, 4-5-6 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 argadaş biz bi dene bulamıyoz adama bak. bırak bari iki tanesini de biz boş kalmayalım lan =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Asteroth said: Önce X Y'ye, sonra Z X'e, sonra hepsi sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 düzgün bir kızla tanışmadığın için böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bi kız senin hayatını karartıcak elbet ahaha şimdiden bunalıma girsen iyi edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Boşver onlar bi W bul kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 dirayet'in anlamına sözlükten baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 dimi W hep ileri hep ileri. arada W S W S W S yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Dartanian said: dimi W hep ileri hep ileri. arada W S W S W S yapmak lazım tabiki. ritmik olması önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Asteroth said: Önce X Y'ye, sonra Z X'e, sonra hepsi sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 alfabenin tüm harflerini kullanmadigin icin sana tessekür ediyorum ayrica sorunun cevabinida burda bulamacagina emin olabilirsin. sen sey yap o piti piti kara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 x+y+z=0 çok kadın hiç kadındır dostum, yalnızlıktır sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 31313131 topiclerden sonra değişik geldi pati buna hazır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ahahaha cidden xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 dirayeti sağlamak için mermeri masaya vuracaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Kadın milleti bilmem ne oluyor ondan sonra böyle gördükçe hak ediyosunzu diyorum.. O değil arada benim gibilerde güme gidiyor sizin b. unuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 forgiver said: 31313131 topiclerden sonra değişik geldi pati buna hazır mı sdjhfgjkhgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 "roket adam" said: forgiver said: 31313131 topiclerden sonra değişik geldi pati buna hazır mı sdjhfgjkhgsdf ben yapcaktım bunu alinti ya cok niyetlenmiştim okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar