Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlar ve Dirayetsizliğim

scorch

Öne çıkan mesajlar

ne derece doğru bir başlık oldu bilmiyorum da durumu özetlemek gerekirse , çoooooooook karasız ve çabuk sıkılan birisiyim , ayarım yok yani şimdi olay şu

benim yaklaşık 6-7 aydan fazladır beraber olduğum bir kız arkadaşım var bunun ismine X diyoruz.

daha sonra başka bir bağyan ile daha tanışıp yeni bir ilişkiye ilk adımı attım bu kişiye de Y diyoruz.

ve bu yaz tatildeyken çok hoş bir bağyanla tanıştım ve vs istanbula döndükten sonra bile kendisine askıntı olma çalışmalarım devam ediyor kendisinin de zira karşılığı var bu kişiye de Z diyoruz.

sorun şu, X basit tabirle bana aşık, onca umursamazlığıma, tartışmalarımıza ve kendi karakterine rağmen benden ayrılamıyor, lanetler ediyor sinir krizlerine giriyor (sırf benimle alakalı değil tabii bu kriz modeli) ama öyle yada böyle benimle konuşuyor şu ana kadar 3 kez ben ayrılmaya çalıştım ama bu seferde garip bi şekilde arama sesini duyma isteği duyuyorum kendisinin , bir nevi alışkanlık hem Y ye eziyet ettiğimi düşünüyorum bir şekilde hayatında olup ve istediği türden bir beraberlik yaşatamadığım için ama aynı zamanda kendisine de istediği beklediği sevgiyi veremiyorum ciddi anlamda içimden gelmiyor (ilk zamanlar böyle değildik aslında ama 1 kere ayrılık girince soğuyor insan yada ben öyleyim).

Y kişisi ile bi fuar döneminde tanıştık standımızda çalışıyordu fln fişman hoş bir bayan, aramassan aramaz, niye aramıosun diye tribe bağlamaz fln gayet geniş, bura ile ilgili problemimse bu kız bana nabiyor? ne ciddi bi ilişkimiz var nede ayrılabilioruz, doğru düzgün görüşmüyoruz bile bir nevi emniyet sübabı modunda, sebebi ne diye sorsam kendime ciddi anlamda konuşulacak bi konumuz yok ortak ama diğer taraftan ben bu kızı tanımak icin hic emek harcamadim ki? şeklinde bir gerçekle karşılaşıyorum hem istiyor hem istemiyor durumu yani benimkisi

Z kişisi ise herşey hoş güzelken istanbula döndüümden beri alakasını minimuma indirdi gözden uzak gönülden ıraktır modeli, problem ise zerre üzüntü vs yaşamıyorum aranmıyorum sorulmuyoum diye ama garip bi şekilde de kendisini şu gün görsem direk hemen yanaşma olcağımı biliyorum ;p

ve son olarak da not , abi ben eskiden böyle değildim ya =( ne bilim bağlanır kalırdım bi kişiye fln ama sanırım bu son artık , tamam bu seferki son! OBA bu kız hayatımın aşkı diye diye ve kaybede kaybede laçkalık deformasyon oluyor bünyede , şu an hem düzgün bir ilişki istiyorum hemde hic de umursamıyorum yukarda bahsettiğim gibi çaba göstermiyorum bile, X hanım sevgiye sahip ama ötesi benim için yok, Y hanım tak koluna yakışsın cinsinden ama zerre güvenemiyorum direk satar kaçar gider ilk bulduğu HAWT erkekte adım gibi eminim ;p
Z kişisi ise biraz fazla hafif tam bir yaz aşkıydı ama herhalde halen psikolojisinden kurtulamadım... (lan yoksa değilmi?!?) şeklindeyim ;p özetle nabıcam ben yaw birsürü şey var ayarlamam gereken hayatımda yaş geldi 27 halen düzenli bir hayatım yok nabıcam bilmiyorum pati bu gönül uslanmaz mı akıllanmaz mı efçen oğlan.

edit : X şahsı ve Y şahsı ile ciddi ilişkiye başliim yaw diye niyetlenip becerememişliğim ve vazgeçmişliğimin adeti 10+ dır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...