roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 merhaba arkadaşlar; bu fark ettim ki son zamanlarda kızlarla falan takılırken tam bir meriç olma yolunda ilerliyorum. acilen paticikteki abilerimin bana yardımcı olması lazım. hemen bu topicten hem de. lütfen üzüleceğiniz bi hareket yapmayın. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 üzülmek kim üzücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ne yapsın paticikteki abilerin seni elinden tutup geneleve mi götürsün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ben de oldum hacı :( http://forum.paticik.com/read.php?62,4171328,4171328#msg-4171328 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 asil ucuruma giden yol hani kizi avutiyim destek oliyim derken dudaklarin aniden ve sebepsizce bir kac saniyeligine birlesmesidir ki, o noktadan sonra kosarak olay yerinde uzaklasmak etik acidan en dogru olanidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ne etiği abi. geçtim etiği falan. o kadar meriç oldum. dynun un verdiği linkteki gibi meriç oldum. bişi diyin lan, ne yapiym şimdi ben? cumartesi bi arkadaşımla daha buluşacağım onunla da meriç olarak geçirmek istemiyorum akşamımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 hatunnardan birini ayiklarsan mericlikten kurtulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 neden beni meriç tarzı bi arkadaşım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 "roket adam" said: ne etiği abi. geçtim etiği falan. o kadar meriç oldum. dynun un verdiği linkteki gibi meriç oldum. bişi diyin lan, ne yapiym şimdi ben? cumartesi bi arkadaşımla daha buluşacağım onunla da meriç olarak geçirmek istemiyorum akşamımı. daha ne kadar erkeklerin hayatlarini zehir edeceksin vicdansiz bari git Böjeek'e mericlik yap yabanciya gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Birini seçip ona yoğunlaşmam lazım evet, ben de öyle düşünüyordum. Yeter lan. Eski sevgili muhabbeti dinlemek istemiyorum artık. 2 oldu son 3 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ya ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 meriç in de kendine gore avantajları war kanka ayagı got ayagı gibi kullanabilen kazanıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kullanamıyorum şu an o derece meriçim. kullanabilsem zaten buraya yazmam sdfjhgs bir how-to guide yazıverin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sabırlı olup dogru anı bekliyceksin.. kız birinden ayrılınca icmeye cıkarıp sana cok yanlıs yaptı ben olsam boyle yapmazdım diyip yimeye baslıycaksın.. sorasını yazarsam banlanırım hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Her erkeğin kalbinde bir meriç yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kıyafetlerini yırtıp saldır. doldum de. istiyorum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 HAHAHAHAH ORÇÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 meriç oluyosunuzda bari güzel sonuçlansın boşa geçmesin çabalarınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 benim meriçlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Cons said: kıyafetlerini yırtıp saldır. doldum de. istiyorum de. Disi istiyorum de, ABAZANIM de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ben de meral oldum kahpe hayat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ama söyle böbürlenmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 vaniLLe said: ben de meral oldum kahpe hayat! sen melissin, döşek filan çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar