Anelor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 her oyunun hikayesi farklı zaten sanırım güzeldir beğenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 klasik d&d öğelerine benzer bir rpg var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Çok harika oyunları var DS'in. En eğlendiğim oyunlardan bazıları ise Rhythm Paradise ve Guitar Rock Tour. Guitar rock tour'da easy ve medium çok basit de hard eğlenceli olan yeri. Tüm notalara karşı oynamak çok zor ve şarkılar da tanıdık ve güzel. Kesinlikle tavsiye ederim. Manga tarzı bir de oyun var. O da iyi baya, The world ends with you. İlginç bir yapısı ve konusu var oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Final Fantasy 4 Heros Of Light çok çok iyiymiş. tavsiye ederim. özellikle grafikleri ve klasik ff'de ki gibi olan savaş sahneleri çok hoşuma gitti. direk armor değiştirince renginin değişmesi vs gibi şeylerde var güzel grafikleri var yani oynayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 doktorlu bi oyun oynadim bikac hafta once bayaa hosuma gittydi o kalemle ameliyat yapion boyle dikis fln ation, degisik bisiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ismi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ah hatirlasam yarin ev arkadaisma sorayim bilir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 tamam hoju haber bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 hamsilipilav said: FF Tactics A2'de çok iyiydi. FF4 nasıl? Normalini oynamadım ben o yüzden hikayeyi bilmiyorum.ff4 ds çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 hamsilipilav said: ismi nedir Ben söyleyeyim :P Trauma Center - Under The Knife (1-2) 1.si çok daha akıcı ve eğlenceli. 2.si daha ciddi. Bir de vet oyunu var. Zoo Hospital adında. O da güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 3DS yi sökmüşler, tüm parçaların fiyatı toplamda 100.71$ ediyormuş, unite başına üretim maliyetide 2.54$ imiş. :D http://www.gamesetwatch.com/Nintendo_3DS_Exploded.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 phantom detective uzun zamandır oynadığım en yaratıcı oyunlardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 vaperon said: hamsilipilav said: ismi nedir Ben söyleyeyim :P Trauma Center - Under The Knife (1-2) 1.si çok daha akıcı ve eğlenceli. 2.si daha ciddi. Bir de vet oyunu var. Zoo Hospital adında. O da güzeldir. bu şekil başka oyunlarda söylüyebilirmisiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bahsedilmemiş,ben yazayım. adventure severler hotel dusk:room 215 ve ardından last window:secret of the cape west'i mutlaka oynamalı. bol diyaloglu,karakterleri merak uyandıran,senaryosu sürükleyici ve görsel olarak çok harikalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Phoenix Wright'ın filmi çıkıyore lan http://www.gamesradar.com/first-phoenix-wright-film-trailer-debuts-and-looks-basically-perfect/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 3ds aldım da ds ve 3ds güzel oyunlar arıyorum. genelde abidik gubidik oyunlara rastladım ama bi zelda ocarina 3d aldım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Chrono Trigger oyna. Tüm zamanların en iyi RPG'lerini sorarsan bana bu ilk üç'de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar