Lastguard Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Casual bir oyuncu wow da , pvp anlamında adam gibi bişeyler yapabilirmi gerçekten? yoksa benim düşündüğüm gibi bu oyunda adam olmak için no lifer olmak luzümmudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 pvpde birşeyler yapabilirsin ama pvede iyi bir noktaya gelmek isteyenler için ajda pekkan yıllar önce uykusuz her gece şarkısını söyledi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Biraz açarmısın PvP'de neler yapılabiliceğini? Bende yeniden başladım oyuna ve sadece BG'leri yapıyorum, Hatefull seti aldım sadece bir parçası eksik ve bunun dışındada Wintergrasp'taki 2 boss'u her hafta yapıyorum pvp item'ı için. Trinket ve Ringleri'de aldığımda Arena'mı yapmalıyım? Başka öneerbileceğiniz bir şeyler varmı? :=) O kadar sıkıcı geliyoki aslında neden oynuyorumki acaba. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 honor kasarak hatefulları fulle, honor kasarak yüzük,kolye,trinket vs şeyleri al, arenaya dal,rating yap,honor kas,deadly al. olay bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sıkılıpta oynuyorsan heunuz wow dan dhaa iyi bir alternatifin olmadıgı için oynuyorsundur:) hatefull ları tammladıysan yuzuk,trinket falan yani iyi bir arena partner bul 2v2 ye basşa denyerek guzel takım kur 3v3 5v5 gidersin oyle tecrube edindikten sonra arena yapmak raid yapmaktan daha eglenceli hale geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 honor biriktir hic bir sey alma yeni itemlar gelince onları al yarın 3,2 gelicek 1-2 haftaya kadarda yeni sezon gelirse eski sezon itemları honora duser gunde fazla honor kasmam diyosan onları bekle yeni sezonlada arenaya akarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 de ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Çok teşekkürler önerileriniz için. :=) Akalım arenalara o zaman yavaş yavaş. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Casual oynayacaksan warhammer oyna. WoW'a giripte sinirlerini yıpratmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Bence de casual oynayacaksan ve pvp yapacaksan Warhammer oyna.. WoW pvp belli bi yerde (ust bas tamamlandı mı) bitiyor ve tek amacı var (ust bas toplamak hehe), Warhammer da ise pvp hem boyle belli bi yerde bitmiyor hem de pvp yapmanın bir cok amacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 3 hafta falan warhammer oynadım pvpsi çok garip geldi bana.. bana kim vuruyor nerden vuruyor ne vuruyor.. ben kime vuruyorum.. bide classs ve raceler eşit değildi hiç :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Yeri yönü uydusu belli olmayan damagelar muhtemelen yedigin aoe'lerdir. Class dengesi konusunda WaR bir numara bence, 3 sene oynadıgım WoW ile kıyas bile kabul etmez (Ama nedir, senden yuksek rankli bir class karsısında elbette her acıdan dezavantajlı olursun ve dayagını yersin.. Hele bi rr 50 ol o zaman bir bak duruma) WaR konusarak WoW baslıgında daha fazla yer isgal etmeyelim bence :) WaR baslıgında devam edelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 WO'ı bir ara denemiştim on gün. amcanın biri spell'imi block yapınca ikinci gün falan bırakmıştım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 eğer işin gücün/okulun vb varsa pve'de iyi bir şeyler yapmak gerçek hayatına çok zarar veriyor. pvp'de vasat şeyler yapmak, hatta bg bekleyip arada orgrimmar'ın önünde duel yapmak bile daha iyi bence. pve oynuyorsan işe gider gibi belli saatlerde bilgisayarın başında oluyorsun. o saatlerin dışında da o saatlere hazırlanıyorsun. veya hiç işin yoksa biraz pvp yapayım diye uğraşıyorsun. pvp'de öyle değil istediğin zaman girip oynuyorsun sıkılınca bırakıyorsun. en güzeli. kısaca pve oynamak gerçek hayatını aksatıyor ama pvp aksatmıyor. yani aksatmaz sanırım, ben hep pve oynadım. yaz bitince pvp oynamak istiyorum. pvp'de de günde bir iki saatle iyi yerlere gelemezsem account'u tekrar kapatmayı düşünüyorum. iki senedir birinci sınıftayım zira :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 WoW'un pvp'sinin de pve'sinden pek bir farkı yok. Arena için takım arkadaşlarınla sürekli girip kasman gerekiyor. BG içnise saatlerce aynı şeyleri tekrarlaman gerekiyor. WAR'da pvp yaparken hem lvl(rank) hem item aynı anda kasılabilyor. Ayrıca itemların çok düşük değilse pvp'de de büyük bir güç dengesiliği olmuyor. @Torondor Mana bitti diye insanların savaşmayı bırakmak zorunda olmadığı bir oyundasın, daha doğrusu savaş meydanındasın. Kimin nerden vurduğunu görememen çok normal >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Bluerain said: Bence de casual oynayacaksan ve pvp yapacaksan Warhammer oyna.. WoW pvp belli bi yerde (ust bas tamamlandı mı) bitiyor ve tek amacı var (ust bas toplamak hehe), Warhammer da ise pvp hem boyle belli bi yerde bitmiyor hem de pvp yapmanın bir cok amacı var. "arena" diye bişey duydun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Umarım nickin gibi davranmaya başlamıycaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 başlamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 wow'da da mana her classda yok.. ayrıca bu güne kadarda sadece wow oynamadım arkadaşım.. Everquest 1 ile başladı bu macera bu güne kadar neler oynadım yazsam dolar taşar.. eq den tanıdığım zamanın level çalışanı abiler sayesinde de çoğu oyuna beta iken girdim.. ki buna warhammer da dahil.. o sıralar wow'u bırakacak oyun arıyordum fakat bütün classları açtım bg dir zone questler hepsini yaptım questlerde anlaşılıyor neler olduğu fakat olay pvp ye geldiğinde wow pvpsindeki akıcılık yok.. kim ne derse desin wowdaki pvp mekaniği çok başarılı ancak classlarla skillerle oynaya oynaya suyunu çıkartıyorlar oyunun başka oyunlar denedikçe wow da olan onda olmayan eksiklikler direk göze batıyor.. 13 yaş wow warhammer milliyetçiliği yapmak istiyorsan sana kalmış tabi fakat warhammer grafik açısından wow'a açık ara fark atar.. level kasarken (lvl 11e kadar orc fury warrior tarzı bişi kastım hatırlayamıorum şimdi tam adını birde lvl 10 a kadar templer warrior mu ne paladin tarzı bişi kastım) oynanabilirlikten zevk almıştım.. ortamda sürekli bi kaos hakim savaş havasını vermişler.. ancak dediğim gibi pvp de fail olmuş biraz bence pek anlaşılmıyor kim ne yapıyor diye o konuda wow gerçekten çok başarılı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 UO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 lamerism said: Bluerain said: Bence de casual oynayacaksan ve pvp yapacaksan Warhammer oyna.. WoW pvp belli bi yerde (ust bas tamamlandı mı) bitiyor ve tek amacı var (ust bas toplamak hehe), Warhammer da ise pvp hem boyle belli bi yerde bitmiyor hem de pvp yapmanın bir cok amacı var. "arena" diye bişey duydun mu? Şu cümleden duyduğu ve bildiği anlaşılıyor ;) @Torondor wowdaki pvp mekaniği çok başarılı Bunu derken ciddi misin? 3-5 kişinin girip 5-10dk için de birbirini kesmeye çalıştığı sistem başarılı çalışsa da nekadar zevkli olabilir? Hergonan said: UO. Kendini yenileyip geliştirebilseydi evet. Gerçi free ve tam skill veren bir server bulunduğunda yine de denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 pvp amacı ve oynanışı ile mekanik aynı şey değil bunu anlayamıyosun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 LvL 40 Rune Priest 'im var Warhammer'da . Aynı zamanda beş yıldır WoW oynuyorum. Warhammer Online lvl 40 (Max Level 40)olana kadar WoW 'dan çok çok daha zevkli. Fakat 40 olduktan sonra yapacağın hiçbir şey yok. Sürekli BG yapmak bayıyor bir süre sonra. Fakat WoW 'da bunun alternatifi var. En basitinden binersin mounta gezersin bütün dünyayı. Görüdüğün adamı kesersin. Balık tutarsın. Eventlara katılırsın. Dungeonlara gidersin. Ama Warhammer Online Instanced Map olmasından dolayı mount kullanmak bile istemiyorsun BG 'ler dışında. PvE için 3-5 tane yer var. Ama orayada giden adam yok. PvP dışından hiç bir sosyal event olmadığı için. Oyundaki bütün zamanın BG 'de geçiyor. Nereye kadar ? WoW 'un ve Warhammer Online 'ın PvP sistemini karşılaştırcak olsam. İkiside beş para etmez. Zaten ikiside aynı birbiryle. Ama World of Warcraft daha uzun soluklu oynanabilcek bir oyun Warhammer Online 'a nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Torondor said: pvp amacı ve oynanışı ile mekanik aynı şey değil bunu anlayamıyosun zaten Anlamadığım birşey yok. Ben ikisinin de berbat olduğunu düşünüyorum. @janis Eventlerin ve dediğin dünyada dolaşıp keşif yapamama eksikliği rank 40 olup PvP'de her haltı yemiş biri için evet önemli. Fakat oyuna yeni başlamış ve oynamak için fazla zamanı olmayan biri o eventlara da zaman ayıramayacaktır. Bu nedenle yeni başlayan bir casual oyuncu için WAR daha avantajlı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar