Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birde size soralım?


Lastguard

Öne çıkan mesajlar

Biraz açarmısın PvP'de neler yapılabiliceğini? Bende yeniden başladım oyuna ve sadece BG'leri yapıyorum, Hatefull seti aldım sadece bir parçası eksik ve bunun dışındada Wintergrasp'taki 2 boss'u her hafta yapıyorum pvp item'ı için. Trinket ve Ringleri'de aldığımda Arena'mı yapmalıyım? Başka öneerbileceğiniz bir şeyler varmı? :=) O kadar sıkıcı geliyoki aslında neden oynuyorumki acaba. :=)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sıkılıpta oynuyorsan heunuz wow dan dhaa iyi bir alternatifin olmadıgı için oynuyorsundur:) hatefull ları tammladıysan yuzuk,trinket falan yani iyi bir arena partner bul 2v2 ye basşa denyerek guzel takım kur 3v3 5v5 gidersin oyle tecrube edindikten sonra arena yapmak raid yapmaktan daha eglenceli hale geliyor :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeri yönü uydusu belli olmayan damagelar muhtemelen yedigin aoe'lerdir. Class dengesi konusunda WaR bir numara bence, 3 sene oynadıgım WoW ile kıyas bile kabul etmez (Ama nedir, senden yuksek rankli bir class karsısında elbette her acıdan dezavantajlı olursun ve dayagını yersin.. Hele bi rr 50 ol o zaman bir bak duruma)
WaR konusarak WoW baslıgında daha fazla yer isgal etmeyelim bence :) WaR baslıgında devam edelim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğer işin gücün/okulun vb varsa pve'de iyi bir şeyler yapmak gerçek hayatına çok zarar veriyor. pvp'de vasat şeyler yapmak, hatta bg bekleyip arada orgrimmar'ın önünde duel yapmak bile daha iyi bence.

pve oynuyorsan işe gider gibi belli saatlerde bilgisayarın başında oluyorsun. o saatlerin dışında da o saatlere hazırlanıyorsun. veya hiç işin yoksa biraz pvp yapayım diye uğraşıyorsun. pvp'de öyle değil istediğin zaman girip oynuyorsun sıkılınca bırakıyorsun. en güzeli.

kısaca pve oynamak gerçek hayatını aksatıyor ama pvp aksatmıyor. yani aksatmaz sanırım, ben hep pve oynadım. yaz bitince pvp oynamak istiyorum. pvp'de de günde bir iki saatle iyi yerlere gelemezsem account'u tekrar kapatmayı düşünüyorum. iki senedir birinci sınıftayım zira :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WoW'un pvp'sinin de pve'sinden pek bir farkı yok. Arena için takım arkadaşlarınla sürekli girip kasman gerekiyor. BG içnise saatlerce aynı şeyleri tekrarlaman gerekiyor.

WAR'da pvp yaparken hem lvl(rank) hem item aynı anda kasılabilyor. Ayrıca itemların çok düşük değilse pvp'de de büyük bir güç dengesiliği olmuyor.


@Torondor

Mana bitti diye insanların savaşmayı bırakmak zorunda olmadığı bir oyundasın, daha doğrusu savaş meydanındasın. Kimin nerden vurduğunu görememen çok normal >:D<
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wow'da da mana her classda yok.. ayrıca bu güne kadarda sadece wow oynamadım arkadaşım.. Everquest 1 ile başladı bu macera bu güne kadar neler oynadım yazsam dolar taşar.. eq den tanıdığım zamanın level çalışanı abiler sayesinde de çoğu oyuna beta iken girdim.. ki buna warhammer da dahil..

o sıralar wow'u bırakacak oyun arıyordum fakat bütün classları açtım bg dir zone questler hepsini yaptım questlerde anlaşılıyor neler olduğu fakat olay pvp ye geldiğinde wow pvpsindeki akıcılık yok..

kim ne derse desin wowdaki pvp mekaniği çok başarılı ancak classlarla skillerle oynaya oynaya suyunu çıkartıyorlar oyunun başka oyunlar denedikçe wow da olan onda olmayan eksiklikler direk göze batıyor..

13 yaş wow warhammer milliyetçiliği yapmak istiyorsan sana kalmış tabi
fakat warhammer grafik açısından wow'a açık ara fark atar.. level kasarken (lvl 11e kadar orc fury warrior tarzı bişi kastım hatırlayamıorum şimdi tam adını birde lvl 10 a kadar templer warrior mu ne paladin tarzı bişi kastım) oynanabilirlikten zevk almıştım.. ortamda sürekli bi kaos hakim savaş havasını vermişler.. ancak dediğim gibi pvp de fail olmuş biraz bence pek anlaşılmıyor kim ne yapıyor diye o konuda wow gerçekten çok başarılı...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lamerism said:

Bluerain said:

Bence de casual oynayacaksan ve pvp yapacaksan Warhammer oyna..
WoW pvp belli bi yerde (ust bas tamamlandı mı) bitiyor ve tek amacı var (ust bas toplamak hehe), Warhammer da ise pvp hem boyle belli bi yerde bitmiyor hem de pvp yapmanın bir cok amacı var.

"arena" diye bişey duydun mu?


Şu cümleden duyduğu ve bildiği anlaşılıyor ;)


@Torondor

wowdaki pvp mekaniği çok başarılı

Bunu derken ciddi misin? 3-5 kişinin girip 5-10dk için de birbirini kesmeye çalıştığı sistem başarılı çalışsa da nekadar zevkli olabilir?


Hergonan said:

UO.


Kendini yenileyip geliştirebilseydi evet. Gerçi free ve tam skill veren bir server bulunduğunda yine de denenebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

LvL 40 Rune Priest 'im var Warhammer'da . Aynı zamanda beş yıldır WoW oynuyorum.

Warhammer Online lvl 40 (Max Level 40)olana kadar WoW 'dan çok çok daha zevkli. Fakat 40 olduktan sonra yapacağın hiçbir şey yok. Sürekli BG yapmak bayıyor bir süre sonra. Fakat WoW 'da bunun alternatifi var. En basitinden binersin mounta gezersin bütün dünyayı. Görüdüğün adamı kesersin. Balık tutarsın. Eventlara katılırsın. Dungeonlara gidersin.

Ama Warhammer Online Instanced Map olmasından dolayı mount kullanmak bile istemiyorsun BG 'ler dışında. PvE için 3-5 tane yer var. Ama orayada giden adam yok. PvP dışından hiç bir sosyal event olmadığı için. Oyundaki bütün zamanın BG 'de geçiyor. Nereye kadar ?

WoW 'un ve Warhammer Online 'ın PvP sistemini karşılaştırcak olsam. İkiside beş para etmez. Zaten ikiside aynı birbiryle.
Ama World of Warcraft daha uzun soluklu oynanabilcek bir oyun Warhammer Online 'a nazaran.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Torondor said:

pvp amacı ve oynanışı ile mekanik aynı şey değil bunu anlayamıyosun zaten


Anlamadığım birşey yok. Ben ikisinin de berbat olduğunu düşünüyorum.


@janis

Eventlerin ve dediğin dünyada dolaşıp keşif yapamama eksikliği rank 40 olup PvP'de her haltı yemiş biri için evet önemli. Fakat oyuna yeni başlamış ve oynamak için fazla zamanı olmayan biri o eventlara da zaman ayıramayacaktır. Bu nedenle yeni başlayan bir casual oyuncu için WAR daha avantajlı olacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...