nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Abi ben ödemiycem ki, o ödiycek. Ailesi de deli zengin yani gelir derdi yok ama aileden gizli yapıldığı için sakat durum. Finansbank yazıldı başka önerisi olan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bende bonus war cok mutluyum kampanyalarla felan 2 senede 120 lira kartin kendinden 240 lirada kampanyalardan bonus kazandim yedim ama bugun sorsan miles felan alirdim ucak bileti cokd aha karli bi si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yane garanti oneririm ozetle tek banka onermicem HSBC lanet gibiler 1 ay geciktirdin mi haciz bilmemne harassliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ben geçen yıl para card çıkarttım kendime(garantiden). 1 ay sonra eve direk kredi kartı geldi başvurmadan fds.800 lira da limit, mis. öğrenciyim ayrıca gelir melir de yok sayılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 HSBC den uzak durun.Benim tavsiyem budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 hesap işletim ücreti ve kredi kartı aidatını geçirtmeyen bir bankadan alın üniversite kartları daha makul oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Öğrenci kartı için en iyi yer Finans. 200 TL altına faiz almıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kredi kartı için önerim yapıkredi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 İŞ'te Üniversiteli tavsiye ederim..gidip çat diye alıyorsun..ama limiti 500 lira..bence laptopu 2 ay sonra alın 200 lira biriktirin..200ü peşin geri kalanını karttan çektirirsiniz. edit ayrıca bi de kimse yazmamış sanırsam yıllı kakrt ücreti öğrenci kartlarında yok..hatta öğrenciysen normal banka hesabına da vermiyorsun yıllık para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Saolun millet. İş yattı zaten. Yine de teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 orenci karti niye ki 200 lira 300 lir aimit neye yarar taksitle bisi alcaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 güzel yahu öğrenci kart.. en başlarda sırf aileden saklı olduğu için ekstrem maile gelsin dedim diye ble 55lira bedava vermişlerdi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Şimdi öğrenci olarak kullandığım kartları avantaj ve dezavantajlarıyla sayayım; HSBC (Campus Card) SAKIN ALMA.Bu kart aslında limit için en uygunu sizin için,laptop 700 ytl diyorsun.Genelde üniversite öğrencisi olarak kredi kartı başvurusu yaptığında,o bankanın üniversite öğrencisine özel dandik kartını yolluyorlar.HSBC'ye başvurursan Campus Card yollarlar,500 ytl limiti ve çoğu yerde 200 ytl ekspress limiti var,laptop'ı almanız için gayet uygun.Fakat en ufak gecikmede uyguladıkları faizler ve iğrenç halka ilişkiler departmanı nedeniyle tercih etmeyin bunu.Fakat çoğu öğrenci kartından farklı olarak sürekli limitinizi arttırmanızı sağlayabiliyor,1 yıl içinde limitim 1250 ytl olmuştu.Tabi bu iyi birşey değil,ocak söndürür. Finansbank (Cardfinans GO) Bu yeni sayılır, şu an sorunsuz kullanıyorum gerçekten çok iyi bir kart.Fakat bu kartı almanızda şöyle bir sorun olabilir,1 tane mutlaka aileden kefil istiyorlar ve kart onayı için ona telefon ediyorlar.Bu kötü yanı. İyi yanı, 200 ytl'ye kadar nakit avans ve alışverişlerde faiz vermiyorlar (Asgari ödemesini yaptığınız takdirde).Yani düzgün bir ödeyici iseniz çok az faiz yiyerek bu kartı kullanabilirsiniz.Başlangıç limiti 600 ytl,ama telefonla 800'e falan çıkarıyorlar.Internet bankacalığı olarak da Bonus ile yarışır bir arabirimi var öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar