Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Digiturk'un receiver'ı değiştirdim bugün, şimdi kanallar eksik. Kanal kurulumu yapıosun gene eksik. Makinayı 2 saat standby modunda braktım telefonla arayıp kanal bilgisi almaya tenezzül etmedi. Uyuz oldum. Options'da kurulum ayarlarında modem ayarları var. Orda bi alan kodu yazıo 212 diye. Anadolu yakasında oturuorum 216 mı yapmam lazm acep onu ? Müşteri Hizmetleri(555) kanalı bile eksik düşünün artık. Digiaktif kanalından açmaya çalışıosun yüklenio diyo ama öyle kalıo sap gibi.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 abi müşteri hizmetlerini filan ararsan yardımcı oluyorlar genelde. veya biz hep iyisine rast geldik, ne sorun olsa çözülüverdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yarın arayacam artık.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 kanallar nasıl eksik mesela? eskiden 301 302 vs diye giden kanallar mı eksik yoksa sayıca mı? çünkü ben 2 gün debelendim nerde bu moviemax, primaxler diye, meğer 2-3-4 e falan yerleştirmişler onları, ilk 10 kanal olmuş 301'den sonrakiler :) ha bir de şu var, kurulum yapsan da, stand by'da bekletsen de düzelmeyen bir durum var, bazen voltaj düşmesi, fırtınalı havalar, yıldırım vs düşmesi sonucunda kafayı yiyo alet düzelmesi için elektrik bağlantısını tamamen kesip (stand by değil) bir süre bekleyip sonra açtıktan sonra kurulum yapmak gerekebiliyor [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Haziran 2004 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Yaw kardeşim makinanın üstüne bastı dağıldı makina gittim yenisini aldım dün. O yeni makina yapıo bunu. Müşteri Hizmetleri kanalı yok. Kanal değişik deil eksik. Moviemax1 var bi de sinematurk. Onlarda olması gereken yerde. MMAX1 9 da, Sinematurk 6'da. Digiaktif'e giriosun, ordan da açmıo müşteri hizmetlerini. Modem kurulumunda bikaç ayar var onlar nasıl olacak acep. Çünkü aramıo telefon hattından. Test ediosun çevir sesi alındı diyo. Fişini çek, tekrar tak, 10 dakka bekle dio sitesinde, tık yok gene. Digiturk'ü aradım o da aynını yaptırdı, kanal kuruluma girdi 87 kanal bulunca *** oldu. 136 kanal bulması lazm dio. Şimdi aleti değiştirdiğim yere gidicem tekrar orda artık değiştirirlermi elle mi kurarlar bilemem. Not: Ya neden kanal kurulumunda bir ek yer koymamışlar. Telefon hattından ara diye bi seçenek olması lazm. Ara kur kardeşim ne kurcaksan.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 4 senedir dturk uyesiyim herseylerini biliyorum :) telefonla kurulum yapmıyor bir kere onu söyleyeyim, kanal kurulumu falan hersey diyerek olarak canak ile alınıyor.. anlayacağın boşuna telefon ile bağlantı kurmasını bekleme. telefon sadece ppv (pay per view) filmler icin.. eğer kanallar eksik kuruluyorsa uydu sinyali düşük olabilir? daha önce bana oldugunda sinyal düşüktü.. onun dışında eğer makinadaki software (hani şu mavi info bantı falan) eski değilse yeni son herkezde olan version'dan ise problem çıkarmaması gerekir..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Yeni software'i telefon hattından indirio diolar ama. Sinyal seviyesi iyi. 87 tane kanal buluo sadece. Şu 2 çeşit uydu var ya. Şuna göre ayarla, buna göre ayarla, onları yapmaya gerek varmı ? Yarın gelip bakacaklar zaten. Makina tekrar değişebilir.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 şöyleki, eutelsat ayarlarını kullan (tabi uydun oraya çevrildiyse) hemen hemen bütün çanakları oraya göre ayarlıyor kuran adamlar.. bu arada software'in eski mi? istiyorsan bak versionları söyle, kontrol edeyim. onun dışında sinyalden başka birşey olamaz sanırım (tabi hardware problemi varsa o başka) ha bu arada software'i telefondan yüklemiyor uydudan iniyor.. bu yeni software'den önceki çok iğrençti 2001 yılında yenilemişlerdi sanırım, bilirim yani gün saydık yeni sw için, bir gün bir kalktım info bantı aşağıda değil yukarıda, ne sevindirik olmustum :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 O kadarda eski deil bea. Önceki aygıt bile geldiği günden beri info üstte çıkıo :D Alette ya uydu hatası yada hardware hatası var. uyuz etti. Yarın büyük ihtimal alıp götürcekler zaten. Çok uzak deil dibimizde yeri defsat'ın. Büyük ihtimal orda da yapamayıp yenisini vercekler.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 movimex ler prime max comedymac mgm vs vs kanalların yeri zaten değişti artik 1 ile 10 arasindalar[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 digiturk'te sol üst köşede sabit şekilde bir kod takılı kaldı, nerdeyse 1 haftadır öyle duruyor ve tüm kanallarda var. ekranda random çıkan ve bi süre sonra çıkan kodu demiyorum, o yine çıkıyor bazı kanallarda ara ara. sürekli sabit duran bu kodu kaldırmanın yolu var mı? kanal için numara girerken o numara bile gözükmüyor, kod onun üstüne geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 yamulmuyorsam internetten yayın yapanları tespit için o kod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar