Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Talisman Making Sorusu

Rock

Öne çıkan mesajlar

Yeni kasmaya başladığım 16 Shadow Warriorum için Talisman Making kasıyorum. Daha önce bir arkadaşın tavsiyesi üzerine 2. skill olarak salvaging aldım fakat çok fazla yeşil item düşmediği için çok yavaş artıyor. Salvaging yerine scavenging almak nekadar doğru olur? Yeşil item çok yok ama humonoid cesedi bulmak okadar sorun olmuyor ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mythic did a fairly major overhaul on their crafting system with the 1.2 patch and introduced us to Apothecary and its two gathering skills in a feature earlier this week.You need several ingredients to make a talisman: a container, fragment, essence, gold dust, and curio. This is a difficult and expensive skill to train because it requires items from both gathering skills unlike Apothecary. The benefits can be amazing though since an expert talisman maker can create powerful and highly sought-after resist and stat gems.

Salvaging is a gathering skill that lets you draw magical components from any new or old gear. Salvaging will get you everything you need except curios, which must be bought from the auction house or gained from a Scavenging alt/guildy. Scavenging lets you rifle through the pockets of fallen humanoid enemies and will get you everything you need except magical essences.Talisman Making is a crafting skill that produces trinkets and charms that can be placed into slots on certain pieces of your weapons and armor.

Salvaging curio, scavenging de magical essence vermiyor. Hangisi daha önemli?
Sosyal ağlarda paylaş

salvaging çünkü salvage dust, fragment ve essence veriyor ki gerekli üç parçanın dördü bunlar. curio ah'den alabilirsin, 200 tm'de bile cüzi fiyatlarla en iyi talismanları yapacak curio alabiliyorsun.

tm ilerletmek için acele etme düşük lvl'da, düşen yeşilleri skill yetmiyorsa bankaya koy. 40 olunca zaten ah'den eksiğini tamamlayacak yeşil item ucuza bulabilirsin, rvr'de bile hergün düzinelerle yeşil düşüyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Salvaging ile cıkanlar (tek itemda) fragment, dust ve essence
Scavenging ile (tek tek moblarda) fragment, dust ya da curio.

Yesilleri salv. ile kırdıgınızda beyaz, mavileri kırdıgında yesil, morları ve turuncuları kırdıgında mavi fragment cıkıyor. Ama scavenging ile herhangi bi mobdan mor fragment dusme ihtimali var ki sca.'i benim icin cazip yapan da bu.

Main char'ım ile tm ve sca. kasıyorum. Sadece salv. icin bi char yapıp farmdan ya da AH'dan ucuza aldıgım itemları da ona kırdırıyorum (lvl 1 kalıp salv.'ı 200'leyebiliyor). Tavsiye ederim ama yine de, end game instance yapan bi guildin, grubun varsa salv. kasıp girdiginiz instancelarda isinize yaramayan bop itemları bi guzel kırabilirsin (Bana sorarsan cok da sart degil).

Bir de yanılmıyorsam lvl 15-17 itemlardan tm skill 50 itemlar cıkıyor. Bunlar farmlanıp kırılarak tm 50'den 75'e cıkarılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...