Rock Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Yeni kasmaya başladığım 16 Shadow Warriorum için Talisman Making kasıyorum. Daha önce bir arkadaşın tavsiyesi üzerine 2. skill olarak salvaging aldım fakat çok fazla yeşil item düşmediği için çok yavaş artıyor. Salvaging yerine scavenging almak nekadar doğru olur? Yeşil item çok yok ama humonoid cesedi bulmak okadar sorun olmuyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 scavenging de istediğin fragmentları bulamama sorunu var ama onu unutma. öte yandan curo felan bulamıyosun salvage ile de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Scavenging ile TM'i 200 yapmıştım, zorlanmadan. Sonuçta vendordan aldığın itemlerle yapabiliyordun, eski dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sen ne zaman bıraktın bilmiyorumda fragment düşmüyordu eskiden sanırım scavenge ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 said: Mythic did a fairly major overhaul on their crafting system with the 1.2 patch and introduced us to Apothecary and its two gathering skills in a feature earlier this week.You need several ingredients to make a talisman: a container, fragment, essence, gold dust, and curio. This is a difficult and expensive skill to train because it requires items from both gathering skills unlike Apothecary. The benefits can be amazing though since an expert talisman maker can create powerful and highly sought-after resist and stat gems. Salvaging is a gathering skill that lets you draw magical components from any new or old gear. Salvaging will get you everything you need except curios, which must be bought from the auction house or gained from a Scavenging alt/guildy. Scavenging lets you rifle through the pockets of fallen humanoid enemies and will get you everything you need except magical essences.Talisman Making is a crafting skill that produces trinkets and charms that can be placed into slots on certain pieces of your weapons and armor. Salvaging curio, scavenging de magical essence vermiyor. Hangisi daha önemli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bende bisey sorayim, TalismanMaking 50 de kaldi, Salvaging de 60, hangi itemleri kirip ikisinide paralel artirabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 salvaging çünkü salvage dust, fragment ve essence veriyor ki gerekli üç parçanın dördü bunlar. curio ah'den alabilirsin, 200 tm'de bile cüzi fiyatlarla en iyi talismanları yapacak curio alabiliyorsun. tm ilerletmek için acele etme düşük lvl'da, düşen yeşilleri skill yetmiyorsa bankaya koy. 40 olunca zaten ah'den eksiğini tamamlayacak yeşil item ucuza bulabilirsin, rvr'de bile hergün düzinelerle yeşil düşüyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Salvaging ile cıkanlar (tek itemda) fragment, dust ve essence Scavenging ile (tek tek moblarda) fragment, dust ya da curio. Yesilleri salv. ile kırdıgınızda beyaz, mavileri kırdıgında yesil, morları ve turuncuları kırdıgında mavi fragment cıkıyor. Ama scavenging ile herhangi bi mobdan mor fragment dusme ihtimali var ki sca.'i benim icin cazip yapan da bu. Main char'ım ile tm ve sca. kasıyorum. Sadece salv. icin bi char yapıp farmdan ya da AH'dan ucuza aldıgım itemları da ona kırdırıyorum (lvl 1 kalıp salv.'ı 200'leyebiliyor). Tavsiye ederim ama yine de, end game instance yapan bi guildin, grubun varsa salv. kasıp girdiginiz instancelarda isinize yaramayan bop itemları bi guzel kırabilirsin (Bana sorarsan cok da sart degil). Bir de yanılmıyorsam lvl 15-17 itemlardan tm skill 50 itemlar cıkıyor. Bunlar farmlanıp kırılarak tm 50'den 75'e cıkarılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Yeni konu açmamak içni buradan soruyorum. Scavenging TM dışında başka ne için kullanılabiliyor? Bir de cultivating için kullanılan seedler vendorlar dışında nerden bulunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Scavenging TM dısında baska bir ise yaramıyor. Seedler, tam emin degilim ama, drop olarak dusebiliyor (lost vale'de mavi seedler dusebiliyor mesela). Ayrıca bazı questlerde reward olarak da veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yeşil seedleri başkalarından isteyebilirsin. Çiçeğini istersin, içindeki tohumu alır çoğaltırsın. Mavi seedlerde hero ve lordlardan düşüyor (keep, bo, instance boss). Mavi seedleri çoğaltamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ctrl+right click olayını farketmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Alt karakterine Salvaging al, görev veya farm yaparken düşürdüğün yeşil mavi itemları alt karakterine yolla. Main karakterine Scavenging al böylece Talisman kasmada hiç bir şeye bağımlı kalmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mavi tohumlar başarısızlık halinde patlamıyor. Aynı mavi tohumdan birden fazla sahip olabiliyorsunuz yani unique değil. (ha gerek yok o ayrı) Özetle mavi tohum süper birşey. Yalnız herşeyin mavisi yok. Mesela sık kullanılanlardan armor potion yeşil tohum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Salvaging artışı rank'la sınırlı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Rock said: Salvaging artışı rank'la sınırlı değil mi? Hayır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 WoW'a göre bir avantaj daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 WoW Disenchanting de M.Ö. 232'de (ok abarttım) levela baglı degildi. Fakat acc hackerlar kaptıkları charların üstünü basını cayır cayır kırıp satınca level sınırı geldi. Umarım WaR da aynısı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Hacklenilen adamın üstünü başını set itemıysa kırıp satamıyorsun. O sistem oyuncu item kırmka için bile lvl kasıp zaman kaybetsin diye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Oyuncuları koruyacaklarına kendi ceplerini korumaları acısından daha mantıklı tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar