Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Adam kendi kafasına gore doğru şeyi yapıyor da ondan. Militarist, emperyalist ülkelerle dost/hizmet ilişkisinde, gucun orduda ve belli bir zengin kesimde kaldığı bir devlet yapısı istiyor adam. Adamın düzelttiği birşey yok, düzeltmek değilki, adam sil baştan kendi devletini yazdı anayasaya, kendi hükümetini getirdi başa. sağcı solcu dışardan destek alıyo demişsinde, kenan evrenın desteği turbo sakızdanmı cıktı?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Tamam kenan evren küçüklükten amerika tarafından alınıp kan dolu odalara kapatılıp psikopat olarak yetiştirilmiştir.Sonra türkiyeye gelip zevk için insanları öldürüp türkiyeyi bölmeye çalışmıştır.Yapılan gizli antlaşmaya göre görevi bittikten sonra marsa yerleştirilecektir.Allah belasını versin herşeyin suçlusu o.
Kirve Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sipeyskeyk said: Tamam kenan evren küçüklükten amerika tarafından alınıp kan dolu odalara kapatılıp psikopat olarak yetiştirilmiştir.Sonra türkiyeye gelip zevk için insanları öldürüp türkiyeyi bölmeye çalışmıştır.Yapılan gizli antlaşmaya göre görevi bittikten sonra marsa yerleştirilecektir.Allah belasını versin herşeyin suçlusu o. Herşeyin olmasa da, bir çok şeyin kötü gitmesinde parmağı olduğu yadsınamaz. Bir şekilde psikopat olduğu doğru da, nerde yetiştirildiğini bilemiyeceğim :D
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 geyiğe vurucaksan, baştan tartışmaya girme, insanların derdi değil bildikleri şeyleri suraya tekrar tekrar yazmak.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sana demedim cüce öyle anlaşıldı afedersin. herkes kafasına göre doğru şeyi yapıyor zaten.benim anlamadığım nokta bu adam neden ülkenin iyiliğini istemesin ? belki o dönemde gücün orduda kalması düzenin oturması için gerçekten gerekliydi. sonuçta herhalde ömrü boyunca türkiyenin başında olup sefa süreceğini düşünmüyordu bu adam. fikri doğru yanlış yaptığı doğru yanlış bilemeyiz ama benim dediğim yağtıklarını bu ülkenin iyiliğini isteyerek yaptığı. edit: ki şahsi fikrime göre o günkü 2 kutuplu,belki de tarihin en gergin en patlamaya hazır dünyasında ordunun kontrolde olması belki de doğru olandır.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Esh said: olm deniz ile kenan arasında 10 sene var, nerden aynı dönem la. 76 çıkartmasından sora yükselen bir ayrımcılık trendi var. aslında çıkartma tarafları birleştirici etki yapıyo. aynı fener gs taraftarının milli maçta birlikte olmaları gibi. onun kalintilari o mantalite
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 iyi guzel diyosunda, hitlerde hesapta insan ırkı daha sağlıklı olsun guclu olsun diye yakuyodu milleti.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 abi aynı şey mi yapma gözünü seveyim,dünyanın hali malum yukarda dediğim gibi,türk halkı zaten gerizekalı gaza gelip eline silah alan kafasına göre adam öldürüyor,düzen denen bişey kalmamış. yani bu durumda yapılması gereken demokrasinin önünü kesmeyip böyle bir "halkın" seçtiği insanlar tarafından yönetilmesiyse birşey demiyorum.ki zaten daha sonra kimleri seçti bu halk çok iyi gördük.(hala da seçiyor aslında.) Tekrar cumhuriyet dönemini hatırlatmak istemiyorum halk iradesi ve demokrasi konusunda.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 birinci dunya savasi sonrasi 1920 yilinda yikik sikinti ve ic savasin kucaginda bi turkiyeyle 1980 turkiyesi biraz farkli durumlar ve space
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ıyıde soyledım yanı, derdi asayısı sağlamaksa, bunu hükümeti devirmedende, anayasayı değiştirmedende, işkenceler idamlar olmadanda yapar. herşeyi gectim, neden secimlere karışıyosun..
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Cuce said: herşeyi gectim, neden secimlere karışıyosun.. adam turkiye birinci futbol ligine bile karisiyo secimlere karismicak mi ahaha
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sonradan kimsenin hesabını soramayacağı yöntemlerle (bkz: şkl 1-a. darbe) meseleleri halletmeye karşı içgüdüsel bir sempatimiz var sanki. kenan evren bissürü kanı durdurmuşmuş, o olmasa daha çok kan dökülürmüşmüş, şimdi ölenlere ağlarmışmışız... evet doğrudur, evrenin meclise ve türkiye cumhuriyetine saldırısıyla terör bıçak gibi kesildi. cumhuriyetin yıkılması öncesinde dışarıdaki işlerimizi belli saatlerden önce halletmeye çalışmamızı, işyerimize gelen posbıyık tiplerin sorusuna "solcuyuz", bıyığı sarkık tiplerin sorusuna da "sağcıyız" deyip peşinden her iki gruba da ayrı ayrı haraç verdiğimizi gayet net hatırlıyorum. benim sorunum bunların durdurulmuş olmasıyla değil. benim sıkıntı çektiğim nokta, madem bu kadar bıçak gibi kesilebiliyordu bu işi daha legal, daha denetlenebilir biçimde yapamıyor muyduk? bu soruya hemen cevap olarak birbiriyle uzlaşamayan çatışmacı demirel ve ecevit yanıt olarak gösteriliyor. sonradan ikisini de başımıza taç ettiğimiz demirel ve ecevit. yani bunu söyleyenler diyor ki bu iş çok rahat çözülürmüş (ki gördük çözüldü) de demirelle ecevit çözüme engelmiş. yok abi ben yemiyorum. birileri olan biteni tam anlatmıyor. birileri "bilmemiz gereken kadarını" söyleyip kenara çekiliyor. bizim içimizden birileri de alkış tutuyor.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ölme kenan paşam muhtac olduğun kudret katlettiğin bedenlerde yaşıyor.
Starscream Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 abi adam devrim hakkını kullanmış işte meşru hakkı adamın
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Şimdi de çıksa bir Kenan Evren, vatan hainlerini görsek adam akıllı. Sallama ergenekonu sallayanları görsek mesela, deniz feneri diyip 2 yılda 1 adım atmayıp, sallama örgüt için 3 iddianamade toplamı 5000 sayfayı bulan yalanın dolanın hesabını sorsa bir kenan evrende. Tabi bunun da zeminini o kenan evrenler hazırlıyodur di mi? he ya öyle. Koskoca cengiz kahana dayanır ergenekonun örgütlenmesi hatta.
Starscream Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 "11 Eylül 1980 günü, Sıkıyönetim'e rağmen ülkenin her yerinde oluk oluk kan akıyordu. Nasıl oldu da 24 saat sonra her tarafta silahlar sustu ve her yer sütliman oldu ?" Süleyman Demirel, 12 Eylül 1984. "11 Eylül 1980'de Milli İstihbarat Teşkilatı ülkenin Başbakanı'na Ankara'da olan biteni anlatmak yerine, Angola'daki olaylar hakkında rapor veriyordu" Süleyman Demirel, 12 Eylül 1984.
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 süleyman demirel said: "11 Eylül 1980 günü, Sıkıyönetim'e rağmen ülkenin her yerinde oluk oluk kan akıyordu. Nasıl oldu da 24 saat sonra her tarafta silahlar sustu ve her yer sütliman oldu ?" bak süleyman amca, Sufi said: adam epic level wizard yav. bi TERROR STOP attı anında durdu terör. sağlam wizard. dikkat edin kurbağaya çevirir. dikkat et süleyman amca.
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Çok şey anlatan bir başlık ... BAŞLIK
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 elesso said: nileppezdel said: Atatürk de gençleri toplayhıp toplayıp astırıyordu ya da işkence ediyordu di mi? istiklal mahkemelerini biraz incele istersen Solcular Türkiye'yi bölmeye, rejimi devirmeye mi çalışıyorlardı? :)
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ya yargılansa da intihar etse "moar moar" diye bağırsak biz de. kendi insaniyetimin bittiği nokta, "sonuçta kenan evren bile olsa ölmek üzere olan bir insan" laflarına tamamen bağışıklığım var
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 nileppezdel said: elesso said: nileppezdel said: Atatürk de gençleri toplayhıp toplayıp astırıyordu ya da işkence ediyordu di mi? istiklal mahkemelerini biraz incele istersen Solcular Türkiye'yi bölmeye, rejimi devirmeye mi çalışıyorlardı? :) zaten ne bok yedilerse sağcılar yedi dim. allah belasını versin hepsinn
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Yargılanmadan ölürse yazık olur.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 @kermit: Yok abi sağcılar bok yedi demedim ama sonuçta İstiklal Mahkemesi benzetmesiyle, sağcıların sırf solcu diye gençleri asıp işkence etmeleri arasında baya bi fark var. Bunu belirtmek istedim :) Yoksa bu ülkede herkes bok yiyo alışkanlık olmuş..
Arlooax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Kimi yargiliyorsunuz yaw ? Kime hesap sormusuz ki sira Kenan Evren'e gelmis? Cok sevgili, basimizdan eksik olmasin, degerli basbakanimizin biricik oglu gemiler yuzdurur, 10+ sene deneyimsiz adamdan resume bile kabul etmeyen dunya bankasinda dolarlari lupler (afiyet seker bal olsun), asker de bile valizlerini gariban ER'e tasitir, bizde burada Kenan Evrene ( 91 yasindaki bir zati kerim) hesap sorulsun diye celalleniriz. Sormayin abicim, rahat birakin adami, guncellere bakin siz,biz .. etc.
Öne çıkan mesajlar