forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 denizin soğuk sularından çıkıp dalabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 etrafta pek kimse olmuyor seks yapabiliyosun denizde rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 "roket adam" said: Deacon said: sahili kapatma hakları yok. kendine özel denizi olamaz yani yasalara göre. senin girdiğin yerde adamın denize girmesini engelleme hakkın olmuyor malesef. adam gelip 2 metre yanına atsa havlusunu hiçbir şey diyemezsin :) nasıl ya. şimdi o özel beach clublar falan yalan mı yani? değil belediye kiralıyor onlara. belediye izinleri var. onlar da belediyeye her şezlong için günlük bir kira bedeli ödüyor. mesela burdaki belediye her gün için şezlonglardan 1tl alıyor. her şezlong başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Şezlonglarını kullanamazsınız ama denizinde yüzebilirsiniz. Gelip atmaya çalışan olursa polis yada jandarma çağırın. Hatta onların arazisinde değilseniz rahat rahat dövebilirsiniz de. said: hayır, denize girerken günü birlikçi beyaz atletli adamların sevgilime, karıma, kardeşime, anneme bakmasını istemiyorum. http://whoremotions.files.wordpress.com/2009/03/captain_obvious.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Aşağıdaki adresten kiralık adalara bakabilirsin, bir kısmında konaklama imkanı hali hazırda mevcut ama herhangi bir hizmet verdiklerini sanmıyorum. Gerçi üzerinde otel olanlarda var kiralıklar arasında ama onlar daha çok uzun vadeli kiralamalar için olabilir. http://www.privateislandsonline.com/islandsforrent.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 axedice said: Şezlonglarını kullanamazsınız ama denizinde yüzebilirsiniz. Gelip atmaya çalışan olursa polis yada jandarma çağırın. Hatta onların arazisinde değilseniz rahat rahat dövebilirsiniz de. said: hayır, denize girerken günü birlikçi beyaz atletli adamların sevgilime, karıma, kardeşime, anneme bakmasını istemiyorum. http://whoremotions.files.wordpress.com/2009/03/captain_obvious.jpg bravo. tek resimle ağzımın payını verdin. ne diyeceğimi şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bu rixos'un en küçük bodrum villalarının fiyatları falan nedir peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 greeny saşdlkajsşdlkjasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 xaty said: Aşağıdaki adresten kiralık adalara bakabilirsin, bir kısmında konaklama imkanı hali hazırda mevcut ama herhangi bir hizmet verdiklerini sanmıyorum. Gerçi üzerinde otel olanlarda var kiralıklar arasında ama onlar daha çok uzun vadeli kiralamalar için olabilir. http://www.privateislandsonline.com/islandsforrent.htm inanılmazmış yalnız 500 dolara kiralıyorum yarın gidiyorum, harika ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 daha şimdi geldim antalya / manavgat - turan prince world den süper bi hafta geçirdim , tavsiye ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 hillside beach club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar