Castiel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 mesela yani diyecekti belki hemen yüklenmeyelim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Healer ve rogue un yanında, tank alımları üst seviyeye çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 4 aydır acc kapalı bıraktığımda hc 9-10 / 12 di 6.2k gs rogue var, topice göz gezdirdim raid zamanlarını bulamadım acaba biraz bilgi verir misiniz? ya da site linki var da ben mi kaçırdım? spec : combat ps: fun gearla çıktım en son Cursed Vision falan var armory linki pek işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 www.catastrophe-gaming.com Haftada 2 gün raid yapıyoruz yaz dönemi dolayısıyla, çarşamba günü kesin yapılıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 4 gün biraz benim için fazla, başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ya bende de hem heal hem rog var şeytan dürtüyor mig diye hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Holy paladin , resto druid , resto shaman, feral(tank)druid ihtiyacımız vardır. İlgilenen arkadaşlara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripsouL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gerçekten tek kelime ile Mükkkemmelll bir guild. Türkiye'nin en yetenekli, classlarına hakim oyuncuların toplandığı ve progresste dünya sıralamalarına girmiş bir oluşum. Dunemaul gibi avrupanın en iyi realm'inde pve'nin ve progress'in kıyasıya çekişmeli olduğu bir ortamda bu kadar çabuk bu kadar net başarılara imza atmak her Türk guildinin yapabilieceği birşey degil. ICC'deki başarıları bir yana gerçekten farklarını çok açık bi sekilde belli ediyorlar. Katılmayı düşünen arkadaşlar kesinlikle vakit kaybetmesinler. Şuan için sadece ICC'de HC Arthas'ı kesemediler.. Fakat onun içinde kataklizimi bekliyorlar...85 olunca kesicekler sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripsouL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bu arada kapalı olan classlar da application yapsın bence ilerleyen dönemlerde açılabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 reject detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 kuyruk acısı detected? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripsouL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ben application yapmadım ki ne kuyruk acısı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 problemin derdin nedir o zaman ? niye ilgilendiriyor seni adamlar fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Ben sana batan ne anlamadım, cata hc arthas'i henüz kesemedi diye orgazm olmanın anlamı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripsouL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 catastrophe guild'i yakından takip ettigim bir oluşum.. Ama talihsizlikler bir türlü peşlerini bırakmadı olucak ki HC de arthas'ı kesemediler henüz.. Neden bu şekilde bir tepki verdiniz anlamadım, kırıldım... Khala'da aynı şekilde kırdı beni.. Catastrophe'u zamanında Endisia ile karışlatırırken, onlar bir zamanlar Endisia ile aynı progressteyken bu hale gelmeleri şahsımı gerçekten üzüyor. Tamam Dunemaul'u gibi bir realm'in birinciliği çok büyük bir başarı ama kesinlikle yetinilmemeli.. Hepsi gerçekten yetenekli kardeşlerimiz bir çok türk guild'inden önce ilklere imza attılar.. Ama bu düşüşün, bu durgunlugun sebebini çözemiyorum.. End-game bir guild'de Expansion kesinlikle bahane olamaz. Kaç aydır Heroic LK deneniyor bilemiyorum.. daha ne kadar denenecek ona da emin değilim..Ama umuyorum bu attempler artık bir sonuca ulaşır.. Bu grafik bu kadar yetenekleri olan bir ekibe kesinlikle yakışmıyor. Şaşırıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ÜŞÜYORUZZzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 turk guildleri ne zamandan beri yazlari progress yapiyor :) sıkmayın caninizi keserler yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 adam bişey dememişki zaten guildi çok başarılı buldugunu fln söylemiş, Off bikezde saldırmayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 3 güncelleme öncesini görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 %50 isterik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Tebrix o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 gz =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 down & die woot, gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar