Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Catastrophe Guild Başlığı - 1

Regalya

Öne çıkan mesajlar

4 aydır acc kapalı
bıraktığımda
hc 9-10 / 12
di
6.2k gs rogue var, topice göz gezdirdim raid zamanlarını bulamadım acaba biraz bilgi verir misiniz? ya da site linki var da ben mi kaçırdım?

spec : combat

ps: fun gearla çıktım en son Cursed Vision falan var armory linki pek işe yaramaz
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
gerçekten tek kelime ile Mükkkemmelll bir guild.
Türkiye'nin en yetenekli, classlarına hakim oyuncuların toplandığı ve progresste dünya sıralamalarına girmiş bir oluşum.
Dunemaul gibi avrupanın en iyi realm'inde pve'nin ve progress'in kıyasıya çekişmeli olduğu bir ortamda bu kadar çabuk bu kadar net başarılara imza atmak her Türk guildinin yapabilieceği birşey degil.

ICC'deki başarıları bir yana gerçekten farklarını çok açık bi sekilde belli ediyorlar.

Katılmayı düşünen arkadaşlar kesinlikle vakit kaybetmesinler.
Şuan için sadece ICC'de HC Arthas'ı kesemediler.. Fakat onun içinde kataklizimi bekliyorlar...85 olunca kesicekler sanırım..
Sosyal ağlarda paylaş

catastrophe guild'i yakından takip ettigim bir oluşum..
Ama talihsizlikler bir türlü peşlerini bırakmadı olucak ki HC de arthas'ı kesemediler henüz..

Neden bu şekilde bir tepki verdiniz anlamadım, kırıldım...
Khala'da aynı şekilde kırdı beni..

Catastrophe'u zamanında Endisia ile karışlatırırken,
onlar bir zamanlar Endisia ile aynı progressteyken bu hale gelmeleri şahsımı gerçekten üzüyor.

Tamam Dunemaul'u gibi bir realm'in birinciliği çok büyük bir başarı ama kesinlikle yetinilmemeli..

Hepsi gerçekten yetenekli kardeşlerimiz bir çok türk guild'inden önce ilklere imza attılar..
Ama bu düşüşün, bu durgunlugun sebebini çözemiyorum..

End-game bir guild'de Expansion kesinlikle bahane olamaz.

Kaç aydır Heroic LK deneniyor bilemiyorum.. daha ne kadar denenecek ona da emin değilim..Ama umuyorum bu attempler artık bir sonuca ulaşır..
Bu grafik bu kadar yetenekleri olan bir ekibe kesinlikle yakışmıyor.

Şaşırıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...