Sertcocuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HM39229Gd-M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Lind3r0th said: Ben ordaki tüm yazıyı okuyunca mage dps yapamıyor sonucu çıkarmıyorum mage stabil dps yapamıyor sonucu çıkarıyorum adam da ona göre birşeyler yazmış ama okumadan cvp vermeye kasınca başka şeyler ortaya çıkıyor.Açıkçası Arcane mage'de stabili dps konusunda çok sorun yaşadığım söylenemez. Benim mage konusunda tek sıkıntım her fighta göre Talent değiştirmekle uğraşmak.(Arcane talentımın stabil kaldığını varsayarsak) Shannox Fightinda git rageface kitelamak için talent yap. Alysrazor'da fire talent yap raid bitti çık frost talent yap. Bi süre sonra batmaya başlıo. Arena yapıcam Frost Talent'ta stabil kalsın istiyosun bi süre sonra hepsi için keybinding leri ayarla Addon ları ayarla vs. Çözüm olarak alt char mage kasma kararı aldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 şöyle 4 yada 5 tane spec yapabilsek ne güzel olur.. dual kesmiyor artık. :) tek olduğu zamanlar geldi aklıma da.. hey gidi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 said: Ragnaros fightı için özellikle Deathknight , Balance druid , Shadow priest , Hunter, Warlock alımı yapılacaktır. Kadromuzun yeterli genişlikte olmadığı şu günlerde pve bilincine sahip hardcore oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. Özenli yapılmış her başvuru değerlendirmeye alınacak ve bu kişilere kendilerini kanıtlamaları için şans verilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Sertcocuk said: http://www.youtube.com/watch?v=HM39229Gd-M, Bu ne abi adam 50-60k vuruyo yaw... hey gidi tbc hey.. kaç sene oldu oynamayalı cok değişmiş oyun :> çaktırmadan up'larım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 icphedia said: şöyle 4 yada 5 tane spec yapabilsek ne güzel olur.. dual kesmiyor artık. :) tek olduğu zamanlar geldi aklıma da.. hey gidi günler. aynı raid içinde 2 kere respec yapardık zamanında gerektiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Fury'sin 2hander a bidleyemezsin derlerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Eskiden fire immune moblar yüzünden insanlar senelerce arcane oynadı şimdi hatırlıyorum da ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Raggy ne zaman iniyor. Sizden bekliyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ilk 10a girme şansınız devam ediyor çalışmalara devam go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 arkadaşlar "realm first! ragnaros" achievementı için geri sayım başladı. "Rogue, Shadow priest, Druid ( Feral dps dışında her spec ), Hunter ve DK alımı yapılacaktır." kendine güvenen arkadaşları bekliyoruz. http://www.catastrophe-gaming.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Kaçtan geriye sayıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 yavaş yavaş, sakin sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Yavaşta saydım ama bitti kesemedik mi henüz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Şimdi sizin kafanızda 2 tane soru işareti var. 1. Dayak nedir? 2. Neden atılır? Sıradan bir dayakta vücutta 2 şey yükselir 1. Korku 2. Ardinal Ardinal bir hormon, dayağa karşı olan arzuyu arttırıyor. Biz bunu istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Vay çok bilimsel bu açıklama için kaçtan geriye saydık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ibretlik paylaşım +1 rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Sataşma amaçlı atılan son mesajları gizledim. Lütfen konuyla ilgili mesajlar atın, aksi takdirde bölümden uzaklaştırılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 sataşma derken xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Sataşma derken ? Saymaya başlamak için referans noktamızı öğrenmek amaçlı sormuştum. İleri doğru sayıyo olsak problem değil ucu açık nede olsa ama geri sayım öle değil ciddiyet ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Aranızda mı konuşuyorsunuz yoksa geyik mi yapıyorsunuz anlamıyorum ama gördüğüm kadarıyla konuyla uzaktan yakından alakası yok. Lütfen devam etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 E hadi kesin artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Geri sayım bitti mi ? Saldır galaaatasaaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 sayı bizim sayımız olduğundan bi problem yok. ilk 20 olmaz, 40 olur. evet 40. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Kendi sayınızı kendinizle paticik üzerinden mi paylaşıyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar