Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Catastrophe Guild Başlığı - 1

Regalya

Öne çıkan mesajlar

Lind3r0th said:

Ben ordaki tüm yazıyı okuyunca mage dps yapamıyor sonucu çıkarmıyorum mage stabil dps yapamıyor sonucu çıkarıyorum adam da ona göre birşeyler yazmış ama okumadan cvp vermeye kasınca başka şeyler ortaya çıkıyor.
Açıkçası Arcane mage'de stabili dps konusunda çok sorun yaşadığım söylenemez. Benim mage konusunda tek sıkıntım her fighta göre Talent değiştirmekle uğraşmak.(Arcane talentımın stabil kaldığını varsayarsak) Shannox Fightinda git rageface kitelamak için talent yap. Alysrazor'da fire talent yap raid bitti çık frost talent yap. Bi süre sonra batmaya başlıo. Arena yapıcam Frost Talent'ta stabil kalsın istiyosun bi süre sonra hepsi için keybinding leri ayarla Addon ları ayarla vs. Çözüm olarak alt char mage kasma kararı aldım =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ragnaros fightı için özellikle Deathknight , Balance druid , Shadow priest , Hunter, Warlock alımı yapılacaktır.

Kadromuzun yeterli genişlikte olmadığı şu günlerde pve bilincine sahip hardcore oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. Özenli yapılmış her başvuru değerlendirmeye alınacak ve bu kişilere kendilerini kanıtlamaları için şans verilecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...