Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Catastrophe Guild Başlığı - 1

Regalya

Öne çıkan mesajlar

CATASTROPHE GAMING COMMUNITY

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Cataclysm ilk content'i 37. sırada bitirdik. Gelecek content daha iyi derece elde edebilmemiz için sizlerin de desteğine ihtiyacımız var. Rekabetin en üst düzeyde olduğu seviyelere çıktığımız için artık her koldan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gelecekte uygulamak istediğimiz projelerimiz için sizlerde Facebook sayfamızdan "Beğen" butonuna tıklayarak bize destek olabilirsiniz. Umarım içinde bulunduğumuz durumu en güzel bir şekilde anlatabilmişimdir. CATASTROPHE ailesi olarak şimdiden sizlere teşekkür ederiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Overlord said:

noluyorki facebookdan begen diyince?
a)catastrdayım kızlara hava
b)sponsorlar feysde cirit atıyor belki buluruz
c)en kral guild biziz trde
d)wow2032ye kadar lev 250paketi cıkarcak 45 yasına kadar oynarım bu gazla
e)hic biri asl?

a)Şimdi WoW-Kız-Facebook ne alaka nasıl bir bağ kurdun. Tr de wow bilen kaç kız var ve bu kızlardan kaçı CATAS biliyor ve kaçı bu guilde oynayan erkekleri önemsiyor saçma bağlamşsın.

b)Face de sponsor bulmak yine ne alaka tr de sponsorluk kavramı daha çok amele düzeyde olmaz.

c)En kralız demiyorlar ama öleler sen,ben,o biz,siz,onlar geçene kadarda malesef öle kabullenmek lazım.

d)WoW 2032 yılına kadar gidermi bilmem ama ben şahsen ölene kadar wow unutmam.

e)29m aktif

Yazı yazarken bu kadarda kasmayın düşünerek yazın zaten Türkiyede boş adam çok onlardan biride olmayın. Catasla alakam olmadığımı belirterek yazıyı bitiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Overlord said:

noluyorki facebookdan begen diyince?
a)catastrdayım kızlara hava
b)sponsorlar feysde cirit atıyor belki buluruz
c)en kral guild biziz trde
d)wow2032ye kadar lev 250paketi cıkarcak 45 yasına kadar oynarım bu gazla
e)hic biri asl?

Cevap Veriyorum!
b)
evet çok çok zor da olsa iyi sayıda beğenen toplarlarsa sponsor da bulabilirler, dünya üzerinde pro gaming ,futbol tenis gibi bir spor olarak görülüyor,insanlar bunu meslek edinip para kazanıyor, Bu ne yazık ki Türkiye de önemsenmiyor fakat yine de catas da pro oynayan bir ekip olduğundan gayet mantıklı! Destek olmak gerekir!

2004-05 Yılında Türkiye de uluslar arası büyük oyun turnuvaları ( The CPL World Tour) düzenlenmesinde yer almış biri olarak, yurtdışından gelmiş meşhur oyuncuları ( Vo0, Fatal1ty,mousesport vb..) kazandıkları paraları ve yaşayış biçimlerini gördükten sonra, çok net söyleyebilirim ki Catas niye bunu başarmasın! bu oyunu bu kadar ciddiye alarak pro olarak oynuyorlar, Türk guildi olarak sıralamada üst taraflarda olmak istiyorlarsa neden destek olunmasın ki!!!
Sosyal ağlarda paylaş

@overlord

Adamlar gelmiş kendilerine ait forum sayfasında facebook kullananlardan kendilerini takip etmelerini (sanırım beğenme o zımbırtının yeni adı emin değilim) istemişler ki buradan yazdıklarına göre kendilerini takip edenlerden istenilmiş en basitçe.Fakat senin amaçsız laf sokma çaban çok komik kaçmış...

Ayrıca Türk guildlerin'den bir bok olmaz tabusunu böyle bir zamanda yıkma başarısının üzerine double komik kaçmış.
Sosyal ağlarda paylaş

@ cy-x

daha iyisi işallah olur onun içinde arayış içindeyiz taze bedenlere kapıları açtık, oyuna bizimle aynı manteliyle bakan böle başarıları ve daha iyilerini yaşamak isteyenler geldi bunları hep beraber tattık şu anda bizimle yola devam ediyorlar :)

Yukarıda ki troll postu atan arkadaş içinde kapımız sanada açık eğer kendine güveniyorsan bu oyunda birşeyler başarabilme amacındaysan. Bu mantalitede ki herkese ihtiyacımız var ki daha iyileri gelsin.

Ha ama olayım trollük diyorsan ,bizde yapıyoruz trollüğü tabi bişeyleri becermek lazım önceki adama sormasınlar sen kimsin ki diye:)
Sosyal ağlarda paylaş

Soulgs said:

tabi bişeyleri becermek lazım önceki adama sormasınlar sen kimsin ki diye:)

şunu hiç yazmasaydın keşke
bişeyleri eleştirmek için illa o konu üzerinde müthiş başarılı olmak gerekmiyor bence
haklı olduğun bi konumdan antipatik bi konuma düşmüşsün
Sosyal ağlarda paylaş

Soulgs said:

bizde yapıyoruz trollüğü -tabi bişeyleri becermek lazım önceki adama sormasınlar sen kimsin ki diye:)-

he şu da senin magazin programlarındaki gibi kırptıgın kısım.
S-H said:

Soulgs said:

-tabi bişeyleri becermek lazım önceki adama sormasınlar sen kimsin ki diye:)-

şunu hiç yazmasaydın keşke
bişeyleri eleştirmek için

bakış açını sevdim, devam et mentaliteni dök klavyene.
Sosyal ağlarda paylaş

facebook beğeni sayfası catas iyi mi kötü mü tartışılsın diye açılmadı sanırım, kimine göre iyidir, kimine göre kötüdür, bunu değiştirmek pek kolay değil insanların gözünde, zaten catas'ın bunu değiştirmek gibi bir amacı da yok göründüğü üzere, ya da sağa sola hava atmak amaçlı da açılmadı.

amaç daha çok bu oyunu oynayan insanları, takip eden insanları bir araya getirmek, iletişimi hızlandırmak, yardım edinmek. göz önünde olursa, bu tarz başarıların kazanıldığını gören insanlar aslında yapılamayacak olmadığını göreceklerdir, "ben de yaparım lan" diye guilde katılmayı göze alacaklardır, daha iyi oyuncu, daha iyi başarı demek sonuçta.

bunun dışında sadece guild içi, raidlere katılarak değilde başka yollardan da yardımına ihtiyaç duyulan insanlara ulaşılmasını sağlayabilir bu gibi şeyler. mesela ilk 30 daki kimi guilde kendi addonlarını yazan yardımcı olan insanlar var. atıyorum program yazabilen addon yazabilen ahmet kişisi guild ile birlikte ptr ye girse, karşılarına çıkan bosslara uygun 1 addon bile yazsa belki catas bir kaç sıra atlayacak önümüzdeki content.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.facebook.com/Fnatic

Dünyaca ünlü Multigaming Kulüp Fnatic.MSI' birçoğunuzun rüyası olan klüp' adamların facebook sayfası 40.000 kişiden oluşuyor.Ve reklamlarına devam ediyorlar.Facebook 'un sosyal bir paylaşım sitesi olduğu için oyun sever ve ilgili takipçilerin facebook aracılığı ilede anlık bilgileri paylaşılması , insanların reklam tanıtım gibi araçlar için kullanılır.Yoksa wow seven 10 bin kişi bulurum mantığı ile açılmıyor.

Aranızda takım espor kültürü yoksun birçok adam gördüm üzüldüm.Dışardan geldim daldım konunuza ama şaşırttınız beni facebook safyasına tepki gösterek.

/exit
Sosyal ağlarda paylaş

valla wow da bir türk guildinin üst sıralara oynamaması için hiç bir sebeb yok türkiye de çok çok iyi oyuncular var, bu iyi oyuncular ortak bir hedef için catas altında toplanabilirse , bence bu başarı çok daha ilerler, facebook gibi yerlerde insanları bir araya getirmek için doğru bir araç,

Cpl zamanında "Vo0" Sander Kaasjager ve bu diğer pro oyuncular türkiye ye geldiğinde bunları istanbulda geziye çıkartmıştık ,Beşiktaş da bir internet cafeye götürdük, Vo0 denen vatandaş cpl de toplam 300.000$ a yakın para kazandı, cafede oyun oynayan çocuklarla queke oynadı ve buna öyle bir çaktılarki adam sinirden otelde odasına kapandı çıkamadı bunalıma girdi, menejeri bize kızdı niye oynatdınız diye , yani gerçekten türkiye de çok çok iyi oyuncular var fakat maalesef esport türkiyede desteklenmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...