Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne yapsam

suvras

Öne çıkan mesajlar

Böjeek said:

suvras said:

( kursa eniştesi mi dayısı mı biriyle gidiyor zaten )

abi daha kursa kiminle gittiğini bilmiyosun. sende çok ilgili bi sevgili değilsin demekki. bu durum kızın hoşuna da gidiyo olabilir. rahatsız olsa izin vermezdi zaten böyle birşeye

aslında eniştesi, ama dayı dedirtiyormuş adam. dolayısıyla enişte niyetine dayı mı teyzesiyle evli biliyorum kim olduğunu ama durum böyle.

kararım şu, bi arkadaştan borç alacağım, konuştuk tamam dedi, oradaki arkadaşlardan birine de haber vereceğim ulaşamadım şimdi, ya cuma ya da önümüzdeki hafta otobüse atlayıp o herifi ziyaret edeceğim. herifi bulamazsam kurs müdürünü, sahibiyle konuşurm. ne demek lan sevgilinle mi uyuyordun meşgul müydün niye geç açtın vs it herife bak.

kız da kıro musun bilmem ne ayrılırım bırakırım gözünü kin bürümüş vs diyor. dedim ya durumu babana annene şikayet edeceksin, ya kursu bırakacaksın, ya da ben geleceğim. her durumda da o kursa olaydan sonra devam etmen zor. herkes de bilecek o adamın ne yavşaklık ettiğini. bırakırsan da bırak dedim, mesele burda kız arkadaşlık sevgililik meselesi değil, yavşak beni soruyor yanında mı değil mi uyuyor muydun diye. mesele benle alakalı. sen kimsin erkek arkadaşı olduğunu bile bile rahatsız edersin yok arkadaşça arıyım vs
Sosyal ağlarda paylaş

suvras said:

özetle dediğim şuydu ilk öğrendiğim anda ayrıntısını sakince sorup anladıktan sonra:

sakince sordum ilk başta tam olarak öğrenmek için olayı. hakim oldum sinirlensem de. tam olarak ne dedi. sen şunu dedin o bunu dedi. diye teyyit aldım. 3 kez de anlattırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

çok küçük bir olay büyütülmüş gibi geldi. bu olayın bu kadar büyütülmesinin altında başka sorunlar yatıyor bence, yoksa tek başına kesinlikle kavga ya da ayrılık nedeni değil.

Birincisi, hoca kız arkadaşına gerçekten asılmış olabilir, kız arkadaşına asılan kişi herhangi başka birisi de olabilirdi. Bana kalırsa çok masumane bir olay, sonuçta kızlar ya da erkekler, -hatta kimi zaman kendilerinin ya da karşı tarafın halihazırda kız-erkek arkadaşı olmasına rağmen- birbirine pas verebilir, ve kız ya da erkek bu tür süreçlerden sonra aslında olmak istedikleri kişi ile birlikte olurlar. Kız arkadaşın, diğer kişi ile değil de seninle bir ilişki sürdürdüğüne göre en azından şu anda seni seçmiş durumda. Aksi takdirde senden ayrılır, gider diğer adamla çıkardı. Bu durumda, bir şekilde çekici bulduğu bir kıza asılan bir adam ilişkinizi nasıl bu kadar etkileyebiliyor. daha önce de yazdığım gibi bu, ilişkide ters giden bir şeylerin göstergesi bence. ayrıca ortada bir güven sorunu olduğu da açık.

İkincisi 20 üstü yaştaki bir kız, kendisi istemediği halde sürekli rahatsız eden kişiyi, rahatlıkla engelleyebilir ki kız arkadaşın da bunu becerdiğini, şu anda bir sorun olmadığını söylemiş -karşı taraf hoca olduğu için süreç biraz uzamış olabilir-, ama o yaştaki bir kızın, adamın teki kendine hafiften asıldı diye, body guard la falan kursa gitmesine, birilerinin onu korumak adına ta 500 k.m. yol katetmesine ne gerek var. çocukça bir evcilik oyunu gibi geliyor tüm bunlar bana. yani kız durumu halletmiş olmasına rağmen olayı sana duyuruyor, belli ki beğenilmek hoşuna gitmiş, seni bir miktar kıskandırmaya çalışıyor. sense eline geçen bu maçoluk fırsatını kaçırmayarak -olayı büyütmece, kıza çemkirme, bilmem kaç k.m yol yapıp kollama, koruma, herifi dağıtmaca planları v.s.-, oyunu olabildiğince heyecan verici bir biçimde oynamaya çalışıyorsun.

kaldı ki adam, kızın bir erkek arkadaşı olduğunu bilmiyor bile olabilir, biliyor olup asılsa bile bir şey farketmez. kendisine yüz verilmeyerek, mesafe konarak, olmadı durum açıklanarak, olay çözülür. kız bunları yapmış zaten...tek hatası sana tüm bunları anlatması olmuş, paylaşım ya da kıskandırma adına. olay bu kadar basit.

ortada başka sorun olmasa, güçlü bir ilişki olsa gülünür geçilir. ya da her iki taraf bu çocukça oyunu oynamaya bu kadar hevesli olmasa, çok hafiften bir oyun bile oynanabilir örn. karşı taraf ta biraz kıskanmış numarası yapar, iki taraf ta tatmin olur. olur biter. budur yani.

paticikteki bu, ne duruyon, git vur, gebert, kadınını koru tayfasına da bitiyorum. çok şekersiniz de, hangi çağda yaşıyorsunuz, yol alın az.

ayrıca sağlam bir ilişkide mesafe önemli değil bence, ilişkiyi güçlendirme gibi bir fonksiyonu bile olabileceğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kurstakilere ulaşmaya çalıştım, nedir bu mengü numarası nasıl ulaşırım, x'in erkek arkadaşıyım deyin o anlar diye. Numara veremeyiz dediler. O zaman dedim bu adam hangi saatlerde dersi var ne zaman kursta, kursta yok dediler. Dedim o zaman yetkili biri kimse kursun sahibi müdürü ona ulaşabilecek biriyle görüşeyim. Ya da geldiğimde kimle görüşebilirim. Bakalım bekliyorum cevabı.

"ahaha çocuk musunuz ya" diyen arkadaşa da bir şey demiyorum. yaşayan bilir. gerçek hayatla platon'un idealar dünyasıyla pek uymaz.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso +1

bir de

kendimi tutamadım

ABI NASIL LAHN KURSTAKİ ÖĞRETMENİ Mİ YAZIYORMUŞ LANET OLSUN DOSTUM BURAYA YAZIYORUM NE BİR METEOR, NE İLLUMİNATİ MİLLUMİNATİ GİZLİ ÖRGÜTLER NE DE ÇİNLİLER, ABAZALAR DÜNYANIN SONUNU GETİRCEK

edit v2: ulan gecenin 4ü bir halt yazamıyorum ben :<
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

Skroce said:

suvras gaz vermek gib olmasin ama bir adam bir kiza yaninda kim var uyuyormusunuz muhabbeti yapiyorsa bu olayi su anlama getirir yani iste kizim bak adam 500KM ötede yanliz yatma ben geleyim isitayim demektir.

bu da "afedersin ama" diyip gümbür gümbür küfretmek gibi bişey olmuş :p

yalan mi hoca?
simdi burda kizin ne kadar sucu var bilemem o suvrasin meselesi acik ve net olan birsey varki bu sahis kizin yanliz olmadigini biliyor yani bir erkek arkadasi oldugunu biliyor (cünkü kiza erkek arkadasin yanindami diye soruyor) bu sözlüsüde olabilir nisanlisida, bu yalama iliskisi olan bir kiza asiliyor burda yok hemserim bilmiyordum kusura bakma geyigi dönemez. Öyle heryere gaga vurulmaz, gün gelir o gagani kirarlar
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu uzun mesafe dışında bi açıklaması yok mudur bu olayın. tut ki savaş çıktı askere gittiniz 12 ay veya araba ile çarptınız birini öldürdünüz 3 - 4 sene ceza aldınız e o zaman bu sevgilinizin de başına gelebilir hemen başkasına mı hoplamalı nedir yani hayatta her dakika bir arada olmak garantisi var mı
Sosyal ağlarda paylaş

kursu aradım durumu anlattım, kadın aaa-aaaaa biz de olmaz öyle şeyler dedi. akşama doğru bi sabit numaradan arandım açtım baktım eleman nihayet arıyor, ben sizi tanımıyorum kimdiniz filan bi sorun mu olmuş vs, dedim böyle böyle olmuş arama marama arkadaşlık sevgilin yanında mı vs, normal değil bunlar yanlış olmuş nedir bunun açıklaması, o da yok öyle değil make up için aramıştım ben yanlış anlaşılma filan olmuştur. bi problem yok filan dedi. ii dedim yanlışlık yoksa problem yok. benim yüzlerce öğrencim var, tam tanımıyorum x'i ( adam arıyo hususi derse gelmedi aradım diyor bi de tanımıyorum tam yüzlerce öğrencim var ) sizi de tanımıyorum benim kız arkadaşım var zaten kesinlikle öyle bi durum yok dedi. ben de efelenmedim kapandı konu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...