Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne yapsam

suvras

Öne çıkan mesajlar

dört beş aydır kız arkımın gittiği kurstan bir öğretmen bozuntusu piç, bir süredir kız arkadaşımı arıyordu. rahatsız oldum, defalarca söyledim ya kursunu değiştir, ya da durumu ailene çıtlat ( ben zaten 500 km uzaktayım duruma ne kadar el koyabilirim )

şimdi hanımefendi diyor ki, meğerse 2 ay önce ısrarlı bi şekilde aramış aynı eleman, konuşmuş filan, benimki de uyuyordum deyince ( ingilizce pratiği yapma bahanesi ile ) erkek arkadaşınla mı uyuyordun gibi bi laf etmiş.

diyor ki şimdi sevgilim, ben sana anlatmıştım hiç tepki vermemiştin hatta şaşırmıştım ( çüş aq ben böyle bir olayı atlayacak adam mıyım )

napim ki şimdi ben burnumdan soluyorum kızdım çok şimdi. önce güzellikle dedim ki, kursunu değiştirceksin ya da durumu ailene ( kursa eniştesi mi dayısı mı biriyle gidiyor zaten ) anlatıcam dedim. trip attı yok mok olmaz.

bende zaten burnumdan soluyorum hadi eyvallah dedim. bu ne ya aylardır gıcık olduğum konuydu. bi bokluk olduğunu biliyordum adamda. bi de saklamış bunu. neymiş de kurs ucuzmuş. bu ne lan şimdi. gg mi diyim ne diyim bu kaçıncı gizleme saklama.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ne desek, şu an sinirlisin. Kararını düşenerek ver, öfkeyle kalkan zararla oturur. Zor bir durum. Bu sinirin olduğu için belki kız saklamıştır, ama gözden uzak olan gönülden de uzak olur, çok doğru laftır. Allah kolaylık versin. Bitirmeden önce içinde bitir ilişkiyi sonra devamlı sorgularsın.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Garadia said:

mesafe ilişkiyi bitirir. gerek yok kasmaya

onu geç işte
mesafe değil ilişkiyi bitiren
kişilik ve karakter bitirir ilişkiyi. mesafe bitirir diyip saçmalamayı kesin

genel kurallar kitabından bakıp yazmadım ki klişe öğütü
ilk postta ne yazdıysa kızın karakterini değerlendirip öyle yazdım
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide kusura bakma topici açan arkadaş ama şunuda belirteyim.
ağır kaçabilirde. kız arkadaşında durumdan rahatsız olsaydı eğer gereken cevabı o öğretmene gayet güzel bi şekilde verirdi. gerekirse çirkinleşirdi. kız arkadaşında bişiler olmasada o öğretmen belli bi süre sonra peşini bırakırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

gereken cevabı verdim özür dilerim dedi diyo ama yine aramaya devam ediyordu. hatta yazın arayayım mı seni vs demiş yok demiş arama. ama böyle bi olayı nasıl benden gizler ya söylemesem daha mı iyiydi diyor şimdi de. daha 1 saat önce söylemiştim tepki vermemiştin diyorud.
Sosyal ağlarda paylaş

sufle said:

bu kadar uzun zaman hala uğraşmasının kızın istemesiyle alakası yok.
herkes laftan anlamıyor.
o kadar yılışık ve asla laftan anlamayan erkekler var ki kız suratına tükürse yarabbi şükür diyecek.

telefonla konuşma olayı ?
kapatırsın telefonu olur biter
bende birini sürekli arasam ve o kişi gecenin bi yarısı açıp benle konuşsa bende peşini bırakmam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...