Hagii Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yeniçıkan 3g den sonra kafalar iyice karıştı. siz ce en uygun hangisi oldu. artık telekomun tekelinden kurtuluyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 3g den bi cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 2 operatör ve ttnet rekabete giricek kaçınılmaz buda halkın işine gelicek 3g için miyar dolarlık yatırımlar yapıldı amaç sadece görüntülü konusma değil gerçek rant internette tahminimce adsl fiyatları çok düşücek en düşük sınırsız 30 liraya kadar dusebilir ama bu uzun vadede gerçekleşecektir örneğin 8 ay gibi bi sürede rekabet kendini iyice hissettiricektir dizüstü satışlarında büyük ticaret olucaktır potansiyeli yüksek bi ülkede yaşıyoruz bu saatten sonra türkiyede yapılacak herşey kaliteden taviz veremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 turkcell falan şu her yerde internet modemlerini ve aylık kullanım ücretini ucuzlatırsa rekabet alır başını gider ammavelakin 24 ay bağlı çoğu insan tt'ye..öyle de b sorunu var telefon şirketlerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 3g turkiyedeki fiyatlandirma politikasiyla normal internetle yarismaz asla gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Operatörler fiyatları birazcık daha indirirlerse ben gayet internet için kullanırım 3g' yi. Örneğin tatildeyken çok işime yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 3g alacağına gidip VDSL2 alırsın 16mbit veya 32mbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akkiris Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 dünya üzerinde en pahalı interneti bizim kullandığımızı söylenirdi görünüşe göre yine bir ilke daha imza attik,en pahalı 3g kullanan ülkeyiz gibi gözüküyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 1 mbit hızla nereye kurtuluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 10gb ve üstü bir kota, kesintisiz baglantı 60-70tl e kadar öderim. ona göre yapsınlar tarifelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ben three 'nin 3G sini kullanıyordum. pingleri çok iyidi. ama 1 Gb kota vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 akkiris said: dünya üzerinde en pahalı interneti bizim kullandığımızı söylenirdi görünüşe göre yine bir ilke daha imza attik,en pahalı 3g kullanan ülkeyiz gibi gözüküyor :) en pahaliyi bilmemde en gec kullananlardan biriyiz. isvecmi isvicremi ne 4g testlerine baslamis lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 3G hayvanlar gibi geç gelmesinin yanısıra, muhteşem fiyatlarıyla da beni benden aldı. Hayatta vermem bu paraları. Biraz daha beklemek lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 abi yalniz 3g o kadarda hizli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 vodafone'nin bu kampanyası iyi gibi http://www.vodafone.com.tr/Internet/teknosa-kampanyasi.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 allah belanı versin avea! 3 kere aradım teyit ettirdim, bodrum gündoğan 3g kapsamı içinde değilmi? evet evet evet... 3 gündür arayıp bi küfür etmediğim kaldı, 115kbit ile bağlanıyorum. google'a bi ping atmaya kalkarsam 1500 ms lerden aşağı düşmüyor. şimdide iyileştirme çalışması başlatmışlar, benim tatilimin bitişine denk gelir heralde. paramı geri alabilsem bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 turkcell mobil tvyi çalıştırabilen var mı http://profile.ak.fbcdn.net/object3/141/92/n34486370447_7887.jpg bedava diyor ama bağlantıdan alıyor galiba para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Bedava diyor bağlantı, sırf günlük yada aylık gösterim ücreti alıyor güya. Zaten bağlantıya para alsa 1 saat TV izlemek 50 milyona felan gelirdi herhalde hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 2 gündür turkcell mobiltv ile yollarım sıkılmadan geçiyor :P çok memnunum şimdilik ama bedava dönemi bitincene olur bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 3g out 4J in.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 vodafone 3g si bi sapıtık çekerken durduk yere gider Edge olur sonra tekrar 3g olur 3g çekerken hız güzel tabi Edge kullanan birisi olarak süper geliyor evin önündeki yokuştan çıkarsın gider mahallede var asansöre binersin telefon çekmez, eve girersin 3g algılaması dakikalar bulur. henüz baz istasyonları optimize mi edemediler yada ne yapamadılarsa olmamış kapsama alanı dar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 vınn ile WoW deniyen varmı acaba? pingler nasıl? başba bir forumda 100 ms civarıymış diye duydum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 avea 3G Hoşgeldin Paketi: - Ayda 7 TL karşılığında - 30 dakika heryöne ücretsiz görüntülü konuşma -1 saat ücretsiz Mobilvizyon - 100MB data - Seçİzle: 1 içerik 3G Standart Paket: - Ayda 17 TL karşılığında - 60 dakika heryöne ücretsiz görüntülü konuş - 3 saat ücretsiz Mobilvizyon - 250MB data - Seçİzle: 2 içerik Süper Paket: - Ayda 27 TL karşılığında - 150 dakika heryöne ücretsiz görüntülü konuş - 5 saat ücretsiz Mobilvizyon - 500MB data - Seçİzle: 3 içerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 abi 500mb data dediği kota 500mb mı yani? o ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 an itibarı ile telefondan kapadım 3g yi o ne yahu millet arayamıyor numaram düşmüyor 3g alacam diye normal hattı kesip tekrar hat alıp 3g ye bağlanıyor. 3g kapsama alanı dar hemen gidiyor 3g tekrar hat alıcam diye debeleniyor. telefonun şarjı çeyrekti. dokunmasam 1 gün gider sabah baktım telefon kapanmış e git gel git gel dayanmazki pil bi edge bi 3g, bi edge bi 3g telefon ne yapsın kapadım rahat ettim oh çapsız 3g ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar