Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Khelben said: copy paste antu =) http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=31&fID=17&kID=20922 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 iyi gezin bu arada antuyu elano vs selena topicleri falan var gözlerden kaçmasın sdfsdf MacLeod said: heh elano geldiği sabah antu daki epic elano topicinde , silinmeden hemen önce son 5-6 sayfa alex-elano kıyaslaması yapıp alexin 3 gömlek üstün olduğuna kanaat getiren fenerliler mevcut. fanatiklik cidden insanlara acaip şeyler yazdırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Fistan said: Khelben said: copy paste antu =) http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=31&fID=17&kID=20922 ee? böle kendi yazın gibi yazınca tabi insan merak ediyo antudaki de sen misin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Fistan said: Khelben said: copy paste antu =) http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=31&fID=17&kID=20922 ee? Ayıpladım... Bu Haldun Üstünel ne iş yapıyo bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Amma drama yapmış Fbli arkadaşlar ya, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ekiki ki lol heha amma drama yaaafs ahehaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Boci said: Ayıpladım... niye yafs? genel geçer yazı işte.herkesin bildigi.ayrıca editlere dikkat sddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Geçende hürriyette yazmışlardı. Antu, gs bu adamı alamaz diye yazıp sonrada tükürdüğünü yalamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Boci said: Fistan said: Khelben said: copy paste antu =) http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=31&fID=17&kID=20922 ee? Ayıpladım... Bu Haldun Üstünel ne iş yapıyo bilen var mı? tribünlerden oraya gelmiş bi adam parası yok kulüp başkanı olacak kadar parası olsa kulüp başkanı olsa diye isteyen çok gs li var ne iş yapıyo dersen beyz kadın ticareti diye duydum elanoyada bişiler vaadetmiş o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Khelben said: Fistan said: Khelben said: copy paste antu =) http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=31&fID=17&kID=20922 ee? böle kendi yazın gibi yazınca tabi insan merak ediyo antudaki de sen misin diye. Bu yazı Fistanı aşar bence:)Kızma dostum takılıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Boci said: Geçende hürriyette yazmışlardı. Antu, gs bu adamı alamaz diye yazıp sonrada tükürdüğünü yalamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Aha dramaya devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 şu futbolu bilmeyende yorum yapıyoya o canımı çok sıkıyo fena halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konu Haldun Üstünel. Bi beşiktaşlı arkadaş çıkmış helal olsun adama vs demiş. Alex falan karıştırmayın kardeşim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 antu.com önce dalga geçiyordu... Baktılar ELANO 'hakkaten' Galatasaraylı oldu; CİDDİLEŞTİLER Elano’nun transferi Fenerbahçelilerin internetteki buluşma adresi antu.com’da da dakika dakika izlendi. Sarı-Lacivertliler önce transferin ‘asparagas’ olma ihtimali nedeniyle dalga geçerken daha sonra gelen ‘resmi’ haberlerle ciddiyete büründü. İşte siteden komik mesajlar... Önce * Galatasaray’a gelmez. Büyük ihtimal Milan ya da Inter’e gidiyor. * Düşünüyorum da; bu tip haberler Galatasaray’daki yönetim huzursuzluğunu örtbas etmek için mi çıkartılıyor habire acaba? * Yavaş alsınlar... * Bunlar Elano’yu alsın Taksim’de soyunacağım. Ne alaka... * Siz hiç asgari ücret alan birinin villada oturduğunu gördünüz mü? * ‘Başkanım ne olur beni al’ diye mesaj yollamış, hahahaha! * Biri rüyasını haber olarak yazmış herhalde ... Sonra * İnanılır gibi değil. Yuh diyorum başka bir şey demiyorum. Resmen aldılar. * Diyorum hep büyük konuşmayın diye. Almışlar işte. * Hani Brezilyalıların ilk tercihi bizdik! * Büyütmeyin Elano’yu bu kadar ya... * Büyütmeyin diyorsun ama Türkiye’ye gelen yabancılar arasında düşüşte olmayan ender topçulardan birisini aldılar. * Fakir edebiyatına son versinler artık tek dileğim o. * Gerçi ‘Sarbi’ duruyo hâlâ! * Rezil olduk, silin şu topici! * Olsun canım bizde bunlardan sekiz tane var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Sadece Antu'dakiler değil ki, ben de söyledim aynı haberi okuyunca "Yok artık Elano gelmez GS'ye heralde" diye, hatta transferin resmiyet kazanmasından 3 saat önce burada da mesajım var bi topicte gece 12 civarı "Tamam ManC bi sürü forvet aldı kadro daraltmak için yollayacaklardır bikaç kişi, Elano boşa çıkar ama GS'ye de gelmez heralde, alamayız" diye :) Hala da inanamıyorum geldiğine o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Hava limanında gördüm adamı. Öyle bi izdiham vardıki, resmen gözlerinden korktuğu anlaşılıyodu adamın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Hehe doğrudur, Lincoln geri kaçmaya çalışmıştı geldiğinde kalabalığı görünce. O değil de keşke Arda istediği 66 numarada kalsaydı da 10'u Elano'ya verselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Elano kaç giyecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bişey olmaz ya yakıştı ardaya 10. hem 9 giydi elano daha ne. kralın forması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 hmm 9 u baros niye almadı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 9 giyiyor Elano. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Fistan said: hmm 9 u baros niye almadı ki ? Baros'un saplantısı var, 5 istiyordu, 5 Meira'da olunca 15 o zaman dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar