Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

blackberry fetişizmi


roket adam

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaşlar.

biliyorsunuz 2 haftadır falan çalışıyorum artık işi gücü olan bi insanım. stajyer gibi ama tam olarak da stajyer değil değişik bi durum. şirket hakkında bilgi vereyim geçen yıl 70 küsür milyon dolar ciro yapmış bir telekom netvörk bilmemne çözümleri şirketi. 100 küsür kişi çalışıyor. neyse.

ya şirkette paso işten çıkarma falan oluyor arada, diğer yandan testisli elemanlara da blackberry bold dağıtıyorlar.

aman yarabbi. benim gibi teknoseksüel bi insan için (metroda değil teknoda oluyor bu) bu aletler aşmış geliyor her şekil. takım elbiseyle harmanlanınca çok pis karizma oluyor, "işim gücüm var kardeşim bulaşmayın" imajı veriyor.ç

sırf bu yüzden stajyer halimle gidip yüzsüzce blackberry storm istemeyi düşünüyorum. şirkette bizim departman hedeflerin 2 katı falan üstte gittiğinden her türlü olayımız mevcut, hatta bir haftaya bi de araba vericekler sdfkjsdf.

evet yorumlarınızı bekliyorum. işi gücü olan erkekleri kızlar daha çekici bulur mu (dünyanın en sikko tartışma konusu oldu)

nedir bu blackberry çılgınlığı kardeşim.

ben de kız arkadaşlarımla dışarıdayken aa tayvandan mail gelmiş, allah kahretsin malın sevkiyatını ertelemişler, please inform me asap şeklinde mail atayım hemen diyebilmek istiyorum.

iç cebimden blackberry'mi çıkartıp, "beyler ünite başına 300, toplamda 690 bin dolar bence az bir rakam. kar oranını artırmalıyız. win-win diyoruz, karşımızda bunu ödeyebilecek bir şirket var. anlaşmayı yapın prosesi sonlandırın" diye konuşabilmek istiyorum.

"ürün lansmanından önce gerekli promotionları yapmalıyız. onun için öncelikle şu datasheetleri türkçeye çevirelim. interface e fokuslanalım o da türkçe olsun ki türkçe desteğimiz var diyebilelim. bu süreçle bizim networking ekibinden ali ilgilensin" diye komut vermek istiyorum ulan.

zaten küçüklüğümden beri en özendiğim iş adamı tipi ekibiyle beraber başka bir şirkette toplantı masasına oturmuş, teklifi dinleyip, sonra beğenmeyip laptopu ÇOTA diye kapatıp, "bu şartlarda anlaşmamız imkansız." diyerek dışarı çıkan takım elbiseli insanlar oldu. bu sevdam yüzünden laptopumun kapağı yalama oldu kardeşler. gitti.

canım konu açmak istedi, konu sıçtım resmen. kusura bakılmamasına.

kapitalist sistemin bir neferi oldum, daha çok kazanma olgusundan ne yapacağımı şaşırdım.ç

not: takım elbise ve sinekkaydı traştan nefret ediyorum.
bi not daha: sony ericsson w910 kullanıyorum ve ölesiye memnunum.

bi not daha: blackberry storum denen alete öpseler 24 ay x 75 lira vermem. anca birinin hediye etmesi lazım sdfjhkg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3g ile konuşmaya hala utanıyorum abi. otobüste falan telefonu çıkart, kulaklığı tak telefonu kendine tut falan. zaten herkes birden dönüyo telefon çalınca, bir de öyle artis artis konuşunca "ulan şerefsize bak millette para var nsınıtasitym" diyor millet sdfhjgsdfç.

henüz halka inmiş bi teknoloji değil. e benim de zaman zaman toplu taşıma kullanıp elitliğimden ödün vermem gerekebiliyor sdfsdf

bu arada evet tayvandan falan mail geliyor şirketin bazı yurtdışı yazışmalarını ben yapıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...