ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 klima hala lüks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 abi dışardaki sesten rahatsız oluyosan pvc çift cam pencere kesin çözüm, düzgün bi şeyse tık girmiyo içeri. camı kapadınmı tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ZaugnaKhaldun said: klima hala lüks lüks değil antalyada her evde en az 2 tane var en kenar mahalledeki evlerde bile klima mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 lan antalyada sobalı ev mi var, kalorifer mi var. klima doğal orda. istanbul için lüks işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 abicim sobalı evde var gayet ama kışın elektrik sobası yakıcağına klima taktırıyo hem yaz hem kış takılıyo keyfine bakıyo. lükslüğümü kalmış klimanın artık zorunlu ihtiyaç olmuş ondan bahsediyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 oha nereye lüks abi. 300 milyona 300 taksitle satılıyo klimalar, elektrikte çok abartı farketmiyo. eskisi kadar pahalı değil elektrik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 çok yakıyo olm. lpgli almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 onada çözüm var çok yaktığında artık müstakil evlerde çok çeşitli yöntemlerle elektrik sayacında oynama yapan çok var. siz hala klima lüks diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 elesso said: oha nereye lüks abi. 300 milyona 300 taksitle satılıyo klimalar, elektrikte çok abartı farketmiyo. eskisi kadar pahalı değil elektrik. fark etmiyo he. hacı nasıl fark etmiyo. daha geçen gün bi klima reklamı vardı gazetede, adamlar hesaplamışlar. 300 liralık bişi de değil ha bin lira falandı markasını hatırlamıyorum. a+ değildi ama. günde 5 saat çalıştırmayla aylık 60 lira elektrik faturasına ek yapıyormuş alet. bu mu az değil farketmiyo. bi yazda bi klima parası veriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 "roket adam" said: elesso said: oha nereye lüks abi. 300 milyona 300 taksitle satılıyo klimalar, elektrikte çok abartı farketmiyo. eskisi kadar pahalı değil elektrik. fark etmiyo he. hacı nasıl fark etmiyo. daha geçen gün bi klima reklamı vardı gazetede, adamlar hesaplamışlar. 300 liralık bişi de değil ha bin lira falandı markasını hatırlamıyorum. a+ değildi ama. günde 5 saat çalıştırmayla aylık 60 lira elektrik faturasına ek yapıyormuş alet. bu mu az değil farketmiyo. bi yazda bi klima parası veriyosun.2 klima günde 10-12 saat calısıyo bizim evde ve bu ay gelen elektrik faturası 110 lira. senin hesabınla 250 lira olması lazımdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 abicim gidipte 300 liralık klima almıycaksın haliyle aldımıydı bi malın iyisini alırsın 500 fazla ver adam gibi al az yaksın 1 kere alıyosun her sene değiştirmiyosun bu mereti. bizim evde de 2 tane var gündüzleri evde takılan olmadığından akşamları 2 si birden 5 saat çalışır 100 lirayı geçmez fatura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bizdede 2 klima 7-8 saat çalışıyo normal fatura %40 falan oynuyo en fazla. senede 3 ay alt tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 trainspotting23 said: "roket adam" said: elesso said: oha nereye lüks abi. 300 milyona 300 taksitle satılıyo klimalar, elektrikte çok abartı farketmiyo. eskisi kadar pahalı değil elektrik. fark etmiyo he. hacı nasıl fark etmiyo. daha geçen gün bi klima reklamı vardı gazetede, adamlar hesaplamışlar. 300 liralık bişi de değil ha bin lira falandı markasını hatırlamıyorum. a+ değildi ama. günde 5 saat çalıştırmayla aylık 60 lira elektrik faturasına ek yapıyormuş alet. bu mu az değil farketmiyo. bi yazda bi klima parası veriyosun.2 klima günde 10-12 saat calısıyo bizim evde ve bu ay gelen elektrik faturası 110 lira. senin hesabınla 250 lira olması lazımdı =) hacıt tamam da a+ değil demiştim bak. a+ enerji sınıfında inverterli (1500 e falan var arçelikte) bir klima o kadar harcamaz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 molotof kokteyl falan anca bozar belki tabi adamı bi tek sen uyardıysan senin attığını bilir hapse falan girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yaz mevsimindeyiz bakarsın 1-2 haftaya tatile çıkar ev boş kalır o zaman gecenin bi saati kerpetenle falan o demir korumalığı söker içindeki parçaları tatlı tatlı sökersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 komşu kızı var.müziğin sesini çok açıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Doğru düzgün bir araştırmayla senin zarar verdiğin anlaşılabilir eğer adam şikayetçi olursa. Başına bela alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ergenlik çağındadır. evanescence mi açıyor genelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 üst komşuym klima sesinin onları çok rahatsız ettiğini söyledi. ertesi gün klimayı söktürüp hiçkimseyi rahatsız etmeyecek bir yere taktırdım. bence git bi söyle öküz deilsa deiştirir. öküzsede klimayı bozduğunda vicdan azabı cekmezsin. bu arada dışarıda duran klimanın içine su atman birşeyi değiştirmez. onlar çok zor hava koşullarında bile çalışmak üzere dizayn edilmiştir. eskiden klimacıydım ordan biliyorum. bozmak istiyorsan. somun anahtarı bul ve vanalarını aç. gazını kaçırmış olursun. tamiri kolay ama masraflı olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuşmuş zaten, bir işe yaramamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ah gözümden kaçmış. tamam gazını kaçır böylece başkasıda yaptı diyemezler. sık sık olan bi durumdur klimalarda bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sikayet etmek en iyisi tabikide amayok diyorsan oyuncak dükkanlarinda böyle hayvannnn gibi su tabancalari var onla islatirsin(suyla bozulacaksa tabi) posetle su atma iz birakirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yağmurun, karın, tozun altında senelerce çalışan bi alet bi poşet su ile nasıl bozulsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kermit said: onada çözüm var çok yaktığında artık müstakil evlerde çok çeşitli yöntemlerle elektrik sayacında oynama yapan çok var. siz hala klima lüks diyosunuz LAN BENİM EVİMDE KLİMA YOK LAN! ama en üst kattayım ve 15m yakınımda bina yok ehe AMA YİNE DE KLİMA YOK BENDE GÜNEŞ BEYNİME BEYNİME GİRİYOR EN ÜST KATTAYIM SABAH ODADA OTURULMUYOR SALONA GÖÇ EDİYORUM ya da mutfağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 nesilleri tükenmekte olan türk göçebelerini koruma derneğinden geliyorum size 10000 dolar bağış yapmak istiyoruz babacum bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar