Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komşunun klimasını bozmak

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

elesso said:

oha nereye lüks abi. 300 milyona 300 taksitle satılıyo klimalar, elektrikte çok abartı farketmiyo. eskisi kadar pahalı değil elektrik.

fark etmiyo he. hacı nasıl fark etmiyo.

daha geçen gün bi klima reklamı vardı gazetede, adamlar hesaplamışlar. 300 liralık bişi de değil ha bin lira falandı markasını hatırlamıyorum. a+ değildi ama. günde 5 saat çalıştırmayla aylık 60 lira elektrik faturasına ek yapıyormuş alet. bu mu az değil farketmiyo. bi yazda bi klima parası veriyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

elesso said:

oha nereye lüks abi. 300 milyona 300 taksitle satılıyo klimalar, elektrikte çok abartı farketmiyo. eskisi kadar pahalı değil elektrik.

daha geçen gün bi klima reklamı vardı gazetede, adamlar hesaplamışlar. 300 liralık bişi de değil ha bin lira falandı markasını hatırlamıyorum. a+ değildi ama. günde 5 saat çalıştırmayla aylık 60 lira elektrik faturasına ek yapıyormuş alet. bu mu az değil farketmiyo. bi yazda bi klima parası veriyosun.
2 klima günde 10-12 saat calısıyo bizim evde ve bu ay gelen elektrik faturası 110 lira. senin hesabınla 250 lira olması lazımdı =)
Sosyal ağlarda paylaş

abicim gidipte 300 liralık klima almıycaksın haliyle
aldımıydı bi malın iyisini alırsın
500 fazla ver adam gibi al az yaksın
1 kere alıyosun her sene değiştirmiyosun bu mereti.
bizim evde de 2 tane var gündüzleri evde takılan olmadığından akşamları 2 si birden 5 saat çalışır 100 lirayı geçmez fatura.
Sosyal ağlarda paylaş

trainspotting23 said:

"roket adam" said:

elesso said:

2 klima günde 10-12 saat calısıyo bizim evde ve bu ay gelen elektrik faturası 110 lira. senin hesabınla 250 lira olması lazımdı =)

hacıt tamam da a+ değil demiştim bak. a+ enerji sınıfında inverterli (1500 e falan var arçelikte) bir klima o kadar harcamaz tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

üst komşuym klima sesinin onları çok rahatsız ettiğini söyledi. ertesi gün klimayı söktürüp hiçkimseyi rahatsız etmeyecek bir yere taktırdım.
bence git bi söyle
öküz deilsa deiştirir.
öküzsede klimayı bozduğunda vicdan azabı cekmezsin.

bu arada dışarıda duran klimanın içine su atman birşeyi değiştirmez. onlar çok zor hava koşullarında bile çalışmak üzere dizayn edilmiştir. eskiden klimacıydım ordan biliyorum. bozmak istiyorsan. somun anahtarı bul ve vanalarını aç. gazını kaçırmış olursun. tamiri kolay ama masraflı olucaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

onada çözüm var çok yaktığında
artık müstakil evlerde çok çeşitli yöntemlerle elektrik sayacında oynama yapan çok var.
siz hala klima lüks diyosunuz

LAN BENİM EVİMDE KLİMA YOK LAN!

ama en üst kattayım ve 15m yakınımda bina yok ehe

AMA YİNE DE KLİMA YOK BENDE GÜNEŞ BEYNİME BEYNİME GİRİYOR EN ÜST KATTAYIM SABAH ODADA OTURULMUYOR SALONA GÖÇ EDİYORUM ya da mutfağa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...