Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komşunun klimasını bozmak

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Karşı apartmanda, bizim 1 alt kat hizamızda oturanların dışarıdan pervaneli kliması var, balkona asmışlar. Ve bu alet tırtırtır gürültü yapıp sinirlerimi bozuyor, uyuyamıyorum. Adamı ikaz ettim sallamadı. Şimdi bana bu aleti bozmak düştü.
Nasıl bozarım ya ben bunu?
Pervanesine su atsam mesela bozulur mu? Naylon şeffaf poşetler var ya sandviç koymalık falan, onlara su doldursam da sallasam tam aletin göbeğine?
Nasıl susturcam ben bunu ya.
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten çok sıkıntılı olabiliyor o klima mevzusu.

bizim de salon tarafında var hemen yan dairenin klima sesi neyse ki odalara yetişmiyo gürültü de iyiz böyle.

şimdi düşünüyosun, e adam napsın pişsin mi? ama öyle de değil işte

tek sorumlusu klima üreticileri olsa gerenk
Sosyal ağlarda paylaş

ya kabullen ya da müstakil ev tut. adam başucuna mı koysun aleti? bizde 2 tane var dısarda, biri gelsin de desin ki rahatsız oluyorum. ne klimayı kapatır sıcaktan pişerim ne de başka biyere tasırım ki o iş ölüm. ben de araba sesinden uyuyamıyorum yolu mu kapatayım arabayı yan parkedip? kulak tıkacı denen bişey de var.
Sosyal ağlarda paylaş

-Dark_Angel- said:

Biri gidip saat 6da trainspottingin beynine beynine son ses müzik çalsın sonrada kulak tıkacı var desin.
düşünerek konusalım. biri o insanın evdeki ihtiyacı, adam bunalıyorsa kullanmak zorunda ve o aleti de evin içinde muhafaza edemez. diğeri ise sabah 6'da son ses müzik açmak yani hayvanlık. biri ihtiyacı doğrultusunda eşyasını kullanan adam, diğeri de hayvanlığın doruklarında bi yaratık. kulak tıkacını da hafife alma bence.

olasılıklar üstüne konusurken öyle bişey varmıs gibi oldu ama yok değil benim arkadasım var o saatte son ses müzik açan..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...