Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Karşı apartmanda, bizim 1 alt kat hizamızda oturanların dışarıdan pervaneli kliması var, balkona asmışlar. Ve bu alet tırtırtır gürültü yapıp sinirlerimi bozuyor, uyuyamıyorum. Adamı ikaz ettim sallamadı. Şimdi bana bu aleti bozmak düştü. Nasıl bozarım ya ben bunu? Pervanesine su atsam mesela bozulur mu? Naylon şeffaf poşetler var ya sandviç koymalık falan, onlara su doldursam da sallasam tam aletin göbeğine? Nasıl susturcam ben bunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 İnce çelik cubugu tam ortasına yerleştir ama üstüne kalın bir şeyler giy ya da onunde durma saflığını gosterme /Letsgetthesunshine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 flamethrowla ateş et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 uzunca ama sağlam bi ip atsan, ip kopmaz veya kesilmezse bir süre sonra kitleyebilir pervaneyi ama adamı şikayet etmeyi deneyebilirsin öncesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 hakkaten çok sıkıntılı olabiliyor o klima mevzusu. bizim de salon tarafında var hemen yan dairenin klima sesi neyse ki odalara yetişmiyo gürültü de iyiz böyle. şimdi düşünüyosun, e adam napsın pişsin mi? ama öyle de değil işte tek sorumlusu klima üreticileri olsa gerenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Poşetle suyu dene olmazsa başka birşey yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ben de 1. katta oturuyorum. yanda adam fıskiyeyi açıyo. tık tık tık tık. sabahtan akşama kadar. gidip çıkarıyorum. hortumla gölet oluyo sonra orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 çıkarmak yerine fıskiyenin dönmesini engelle, hem gölet olmaz hem susar. (gölet olur da o kadar olmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Poşetli suyu attım az önce, süper gitti ama aimim iyi olmadığı için tutturamadım, bi alt katlarının camına geldi :D Şimdi bidaha atmaya tırsıyorum ya. Of tutsa varya kesin yalan olmuştu klima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yine bi yeri suluyo ki. gene gölet olur. o zaman da fış fış fış fış diye ses çıkıyor. 5 dakkada bi tualete gidiyorum. ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 haha beceriksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Öyle deme yahu moralim bozuluyo zaten kafayı yemişim burda tırtırtır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yaparsın koçum. yeter ki hedefine kitlen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Abuk sabuk işlere kalkışıp herhangi bir yangın riskini falan almak yerine bir daha ikaz et. Olmazsa belediyi araştırıp nerelere şikayet edebileceğine bak. Senin gibi rahatsız olan başkalarını da bul hatta. yaşasın medeniyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Ya böyle komşusunu fln düşünmeyen insanlara çok kılım başlarına ne gelse hakediyo şerefsizler derim hep . taş at klimanın içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kanıt bırakmaman lazım.bişeyi sok arasına çek sora hemen.arıza yapar zorlanma nedeniyle büyük ihitmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Aynı yerde sen otursaydın klimayı kapar mıydın, veya masrafını verip taşır mıydın kutusunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 fede said: ben de 1. katta oturuyorum. yanda adam fıskiyeyi açıyo. tık tık tık tık. sabahtan akşama kadar. gidip çıkarıyorum. hortumla gölet oluyo sonra orda o ine dinlendirici bi ses lan. su sesiyle beraber böle. pervane sesi uyuz hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 camı kapa ses gelmez o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 klimanın borularını kes uzaklaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ya kabullen ya da müstakil ev tut. adam başucuna mı koysun aleti? bizde 2 tane var dısarda, biri gelsin de desin ki rahatsız oluyorum. ne klimayı kapatır sıcaktan pişerim ne de başka biyere tasırım ki o iş ölüm. ben de araba sesinden uyuyamıyorum yolu mu kapatayım arabayı yan parkedip? kulak tıkacı denen bişey de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 son ses müzik aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Biri gidip saat 6da trainspottingin beynine beynine son ses müzik çalsın sonrada kulak tıkacı var desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Su hic bisey yapmaz o alete =) Bosuna kasma. Gurultu fazlaysa sikayet etme hakkin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 -Dark_Angel- said: Biri gidip saat 6da trainspottingin beynine beynine son ses müzik çalsın sonrada kulak tıkacı var desin.düşünerek konusalım. biri o insanın evdeki ihtiyacı, adam bunalıyorsa kullanmak zorunda ve o aleti de evin içinde muhafaza edemez. diğeri ise sabah 6'da son ses müzik açmak yani hayvanlık. biri ihtiyacı doğrultusunda eşyasını kullanan adam, diğeri de hayvanlığın doruklarında bi yaratık. kulak tıkacını da hafife alma bence. olasılıklar üstüne konusurken öyle bişey varmıs gibi oldu ama yok değil benim arkadasım var o saatte son ses müzik açan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar