Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ögle vakti bizim ofisin orda bir okul var ilkögretim okulu.. Dısarı cıkıyım bi dedim asagıdan kola vs alıcam.. bi baktım ufak cocugun biri oturmuş taşın birine elinde bir ekmek birde yumurta var bir yumurtadan ısırıyo bi ekmekten.. nasıl içim gitti gözümden yaş geldi.. gittim cocugun yanına gel abicim dedim soktum cocugu fırına tatlı aldım kurabiye aldım bide kola aldım hadi git otur ye bunları dedim.. Nasıl kötü oldum ya ben 13 sene kolejde okudum..her öglen yemek yerdim yemekhanede 10 çeşit bu cocuk burda kuru ekmek ve yumurta yiyor..Allahım sen yardım et bu ülke insanlarına.. :( :([signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 en iyisini yapmissin eternal biz yemeği bulup secerken insanlar işte 1 yumruta 1 ekmeğe talim etmek zorunda.Biz belki hergun karnımız tok yatıyoruz ama yatmayanlari dusunmuyoruz. Bu yaptiğindan dolayi kutluyorum.[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 insanlar arasındaki ekonomik fark uçurumlar kadar.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ama genede insanin aklindan geciyor, bunun anne babasi neden sokaga birakmis, ben verirsem baskadida verirse bu hayati boyunca orda dururmu? sonra dilenerek kazandigi parayi gidip 20milyonluklara butunlettirirmi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tabi eger dilenci gibiydi ise[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Infeqted, 10 Haziran 2004 19:56 tarihinde demiş ki: tabi eger dilenci gibiydi ise çocuk ogrenci abi..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tebrik eerim, keşke cebine iki kuruş da harclik verseydin eternal[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 poff :([signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 :tebrikz: kutlarım...asıslı bi davranış yapmışsın...[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: bega, 10 Haziran 2004 20:12 tarihinde demiş ki: tebrik eerim, keşke cebine iki kuruş da harclik verseydin eternal Yarın gene görürsem para vericem zaten[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hee o dahada ii olurdu ama Ethernal'ın ki çok örnek bi davranış...[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Kutlarım ya çok iyi bi hareket.... çocukta yarattığın etkiyi bi düşünsene :) onun için mükemmel bi anı... gücüne gitmiştir biraz ama inanılmaz sevinmiştir, o alışmış her gün yumurta ekmek vs yemeye... onun için hayat öle... bi gün biri gelio buna şefkat gösterio yemek yedirio fln... gerçekten tebrikler :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Çocuğa gel sana kurabiye alam dediinde eğer bir miktar gururu varda hayır istemiyorum diye ısrar ederse o çocuğa bende ne varsa yarısını veririm işte. ama bazıları var aç, hele bazıları yediğin şeyi elinden kapıyor...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 çok iyi yapmışın helal olsun valla. Birde sokaklarda dilen(diril)en çocuklar var ki ben onlara daha çok üzülüyorum. İşin kötü yanı gittikçe artıyorlar ve bizim gibiler onlara para verdiği sürece bu böyle devam edecek. Çünkü bu çocukları ailelerinin çocuğu ekmek kapısı olarak gördüklerini düşünüyorum. Bu yüzden daha çok çocuk yaparak bu çocukları dilendirmek için kullanıyorlar. Kadıköyde bostancı dolmuş kuyruğuna girenler beni daha iyi anlayacaktır. yedirmek, giydirmek çok faydalı ama çocuğun verdiğin parayla ne yapacağını bilemessin. Gerçekten açtır; yemekte alabilir, gidip bali, tiner, sigara vb. de alabilir. edit: ben bu mesajı yazarken Ferrero yediğin şeyleri elinden kapıyolar demişin. Bu olay kadıköyde çok sık (aslında her zaman) başıma geliyor rıhtımda sahilde oturup döner yiyemiyorum bu yüzden. Çünkü karşına küçücük bir çocuk dikiliyor ve aç... Naapacan? Verecen tabi ki.. Bu durumda ben aç kalıyorum ama hallediyom ben bi şekilde artık:) [Bu mesaj Heffer tarafından 10 Haziran 2004 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Eternal, 10 Haziran 2004 19:50 tarihinde demiş ki: Ögle vakti bizim ofisin orda bir okul var ilkögretim okulu.. Dısarı cıkıyım bi dedim asagıdan kola vs alıcam.. bi baktım ufak cocugun biri oturmuş taşın birine elinde bir ekmek birde yumurta var bir yumurtadan ısırıyo bi ekmekten.. nasıl içim gitti gözümden yaş geldi.. gittim cocugun yanına gel abicim dedim soktum cocugu fırına tatlı aldım kurabiye aldım bide kola aldım hadi git otur ye bunları dedim.. Nasıl kötü oldum ya ben 13 sene kolejde okudum..her öglen yemek yerdim yemekhanede 10 çeşit bu cocuk burda kuru ekmek ve yumurta yiyor..Allahım sen yardım et bu ülke insanlarına.. :( :( Afferin ulan Eternal,gözüme girdin yemin ederim...[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Heffer, 10 Haziran 2004 20:23 tarihinde demiş ki: Çünkü karşına küçücük bir çocuk dikiliyor ve aç... Naapacan? Verecen tabi ki.. Bu durumda ben aç kalıyorum ama hallediyom ben bi şekilde artık:) verecen tabii ama bazılarına veriyon bi ıslık çalıyo 10 şopar daha geliyo sıkıysa onlarada alma!![signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Abi niye yazdınız şimdi bunu yaw :( Ben de çok karşılaşıyorum öyleleriyle insan kıyamıyo. Sonra aklımdan atamıyorum günlerce kendi yaşadığım hayat bana bi garip gelio. şimdi web sitesi tasarımı yapiodum inanır mısın heves flan kalmadı. :( Neden? çünkü insanların arasında gerçekten uçurumlar var ve ben çok üzülüyorum onların günahı neydi de bana verilen şanslar onlara niye verilmedi... :([signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 eternal sadece helal olsun abi ba$ka hıcbı$ı dıyemem...[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 10 Haziran 2004 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: UltraPsycho, 10 Haziran 2004 20:41 tarihinde demiş ki: said: Heffer, 10 Haziran 2004 20:23 tarihinde demiş ki: Çünkü karşına küçücük bir çocuk dikiliyor ve aç... Naapacan? Verecen tabi ki.. Bu durumda ben aç kalıyorum ama hallediyom ben bi şekilde artık:) verecen tabii ama bazılarına veriyon bi ıslık çalıyo 10 şopar daha geliyo sıkıysa onlarada alma!! Diretenler de oluyo, iki saat başında bekleyip abi versene niye vermiyosun şeklinde. Verdin mi toplanıyolar başına. Eternal yaptığın çok güzel bi davranış ama abi dikkatli olmak lazım gerçekten ihtiyacı olanla tiner, sigara alanları ayırmak gerek. Ama nası ayıracan ki? Her gördüğümde içim cız ediyo ama emin de olamıyosun ki gerçekten bu parayla kendi geçimini karşılayacağına. Bikaç tinerciye yardım etme gibi bi niyetim de yok açıkçası...[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 takdir ettim.[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 böle yiitler az bulunur :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 aynı gaflete ben de düştüm ve hayat dersi aldım bole gene cop toplıyan bı cocuk eylulde sıcaktan arabasının ıcıne oturmuş kuru ekmek yıyodu fılan dedım okula gıdıyomusun dedı onlugum malzemelerım olmadıgından gıdemıyorum annemle konustuk cocugun gun gun her okul ıhtıyacını aldık ılk cok terbıyelıydı fiş filan getiriyodu para evrınce bizd ehelal olsun diye verıyoduk sonra bıgun arkadaşalrını toplayıp geldı arkadaşalrımada alın dıye olmaz dedık gıttı (6 kişi gelmişler bızde 6 kişinin okul masrafını cıkarıcak para yoktu tabi) neyse bu arada ugradı annem 5-10 mılyon verdı fılan bugun geldı 100 mılyon ıstedı veremeyız dedık bagırdı cagırdı ana avrat kufur ettı fılan sonra dışarda ben yakaladım meger verıdgımız paralarla altılı oynuyomuş elınde sıgarayla yakaladım hem kovaladık dırek bıdada gelemedı şunu unutmayın bazen insanlara jest olsun dıye bir şey yaparsınız ama o jestı devamlı tekrar edersenız akrşınızdakı ınsan onun sızın gorevınız oldugunu sanıyor ve yapıcaksın mecbursun trıbıne gırıyor[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 iyi yapmıssın ama böyle bireysel yardımlar pek fazla fayda saglamıyor.devletin bu fakir ailelere bir destek saglaması lazım.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Apache, 10 Haziran 2004 22:24 tarihinde demiş ki: iyi yapmıssın ama böyle bireysel yardımlar pek fazla fayda saglamıyor.devletin bu fakir ailelere bir destek saglaması lazım. iyi güzelde devlet şu aralar zaten kendine zor yardım ediyor... Ahh ah,şu ekonomik krizden sonra kendimizi toparlayamadık,bi toparlasak.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bireysel yardımlarlada biryerlere gelinebilir.. Bunun hakkında bir hikaye bile var denizkabuklarıyla ilgili.. Bilmeyen olursa yazarım..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar