Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok etkilendim.. :(

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Ögle vakti bizim ofisin orda bir okul var ilkögretim okulu..
Dısarı cıkıyım bi dedim asagıdan kola vs alıcam..
bi baktım ufak cocugun biri oturmuş taşın birine elinde bir ekmek birde yumurta var bir yumurtadan ısırıyo bi ekmekten..
nasıl içim gitti gözümden yaş geldi..
gittim cocugun yanına gel abicim dedim soktum cocugu fırına tatlı aldım kurabiye aldım bide kola aldım hadi git otur ye bunları dedim..
Nasıl kötü oldum ya ben 13 sene kolejde okudum..her öglen yemek yerdim yemekhanede 10 çeşit bu cocuk burda kuru ekmek ve yumurta yiyor..Allahım sen yardım et bu ülke insanlarına.. :( :([signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Eternal
Sosyal ağlarda paylaş

Kutlarım ya çok iyi bi hareket.... çocukta yarattığın etkiyi bi düşünsene :) onun için mükemmel bi anı... gücüne gitmiştir biraz ama inanılmaz sevinmiştir, o alışmış her gün yumurta ekmek vs yemeye... onun için hayat öle... bi gün biri gelio buna şefkat gösterio yemek yedirio fln... gerçekten tebrikler :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Sosyal ağlarda paylaş

Çocuğa gel sana kurabiye alam dediinde eğer bir miktar gururu varda hayır istemiyorum diye ısrar ederse o çocuğa bende ne varsa yarısını veririm işte. ama bazıları var aç, hele bazıları yediğin şeyi elinden kapıyor...[signature][hline]
BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La...

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

çok iyi yapmışın helal olsun valla.
Birde sokaklarda dilen(diril)en çocuklar var ki ben onlara daha çok üzülüyorum. İşin kötü yanı gittikçe artıyorlar ve bizim gibiler onlara para verdiği sürece bu böyle devam edecek. Çünkü bu çocukları ailelerinin çocuğu ekmek kapısı olarak gördüklerini düşünüyorum. Bu yüzden daha çok çocuk yaparak bu çocukları dilendirmek için kullanıyorlar. Kadıköyde bostancı dolmuş kuyruğuna girenler beni daha iyi anlayacaktır.
yedirmek, giydirmek çok faydalı ama çocuğun verdiğin parayla ne yapacağını bilemessin. Gerçekten açtır; yemekte alabilir, gidip bali, tiner, sigara vb. de alabilir.
edit: ben bu mesajı yazarken Ferrero yediğin şeyleri elinden kapıyolar demişin. Bu olay kadıköyde çok sık (aslında her zaman) başıma geliyor rıhtımda sahilde oturup döner yiyemiyorum bu yüzden. Çünkü karşına küçücük bir çocuk dikiliyor ve aç... Naapacan? Verecen tabi ki.. Bu durumda ben aç kalıyorum ama hallediyom ben bi şekilde artık:)

[Bu mesaj Heffer tarafından 10 Haziran 2004 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 10 Haziran 2004 19:50 tarihinde demiş ki:
Ögle vakti bizim ofisin orda bir okul var ilkögretim okulu..
Dısarı cıkıyım bi dedim asagıdan kola vs alıcam..
bi baktım ufak cocugun biri oturmuş taşın birine elinde bir ekmek birde yumurta var bir yumurtadan ısırıyo bi ekmekten..
nasıl içim gitti gözümden yaş geldi..
gittim cocugun yanına gel abicim dedim soktum cocugu fırına tatlı aldım kurabiye aldım bide kola aldım hadi git otur ye bunları dedim..
Nasıl kötü oldum ya ben 13 sene kolejde okudum..her öglen yemek yerdim yemekhanede 10 çeşit bu cocuk burda kuru ekmek ve yumurta yiyor..Allahım sen yardım et bu ülke insanlarına.. :( :(

Afferin ulan Eternal,gözüme girdin yemin ederim...[signature][hline]»»» Admin Bloody «««
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Heffer, 10 Haziran 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
Çünkü karşına küçücük bir çocuk dikiliyor ve aç... Naapacan? Verecen tabi ki.. Bu durumda ben aç kalıyorum ama hallediyom ben bi şekilde artık:)

verecen tabii ama bazılarına veriyon bi ıslık çalıyo 10 şopar daha geliyo sıkıysa onlarada alma!![signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi niye yazdınız şimdi bunu yaw :(

Ben de çok karşılaşıyorum öyleleriyle insan kıyamıyo. Sonra aklımdan atamıyorum günlerce kendi yaşadığım hayat bana bi garip gelio.

şimdi web sitesi tasarımı yapiodum inanır mısın heves flan kalmadı. :(

Neden? çünkü insanların arasında gerçekten uçurumlar var ve ben çok üzülüyorum onların günahı neydi de bana verilen şanslar onlara niye verilmedi... :([signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UltraPsycho, 10 Haziran 2004 20:41 tarihinde demiş ki:
said:
Heffer, 10 Haziran 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
Çünkü karşına küçücük bir çocuk dikiliyor ve aç... Naapacan? Verecen tabi ki.. Bu durumda ben aç kalıyorum ama hallediyom ben bi şekilde artık:)

verecen tabii ama bazılarına veriyon bi ıslık çalıyo 10 şopar daha geliyo sıkıysa onlarada alma!!

Diretenler de oluyo, iki saat başında bekleyip abi versene niye vermiyosun şeklinde. Verdin mi toplanıyolar başına.

Eternal yaptığın çok güzel bi davranış ama abi dikkatli olmak lazım gerçekten ihtiyacı olanla tiner, sigara alanları ayırmak gerek. Ama nası ayıracan ki? Her gördüğümde içim cız ediyo ama emin de olamıyosun ki gerçekten bu parayla kendi geçimini karşılayacağına. Bikaç tinerciye yardım etme gibi bi niyetim de yok açıkçası...[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı gaflete ben de düştüm ve hayat dersi aldım
bole gene cop toplıyan bı cocuk eylulde sıcaktan arabasının ıcıne oturmuş kuru ekmek yıyodu fılan dedım okula gıdıyomusun dedı onlugum malzemelerım olmadıgından gıdemıyorum annemle konustuk cocugun gun gun her okul ıhtıyacını aldık ılk cok terbıyelıydı fiş filan getiriyodu para evrınce bizd ehelal olsun diye verıyoduk sonra bıgun arkadaşalrını toplayıp geldı arkadaşalrımada alın dıye olmaz dedık gıttı (6 kişi gelmişler bızde 6 kişinin okul masrafını cıkarıcak para yoktu tabi) neyse bu arada ugradı annem 5-10 mılyon verdı fılan bugun geldı 100 mılyon ıstedı veremeyız dedık bagırdı cagırdı ana avrat kufur ettı fılan sonra dışarda ben yakaladım meger verıdgımız paralarla altılı oynuyomuş elınde sıgarayla yakaladım hem kovaladık dırek bıdada gelemedı
şunu unutmayın bazen insanlara jest olsun dıye bir şey yaparsınız ama o jestı devamlı tekrar edersenız akrşınızdakı ınsan onun sızın gorevınız oldugunu sanıyor ve yapıcaksın mecbursun trıbıne gırıyor[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

iyi yapmıssın ama böyle bireysel yardımlar pek fazla fayda saglamıyor.devletin bu fakir ailelere bir destek saglaması lazım.[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 10 Haziran 2004 22:24 tarihinde demiş ki:
iyi yapmıssın ama böyle bireysel yardımlar pek fazla fayda saglamıyor.devletin bu fakir ailelere bir destek saglaması lazım.

iyi güzelde devlet şu aralar zaten kendine zor yardım ediyor...
Ahh ah,şu ekonomik krizden sonra kendimizi toparlayamadık,bi toparlasak.[signature][hline]»»» Admin Bloody «««
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...