Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2..000 YTL ve Bilgisayar

Efrasiyab

Öne çıkan mesajlar

Efrasiyab said:

Laptop daha çok internet için gerekli bana. o yüzden 2.el aldım bir tane. Ancak Oyun oynamak için kardeşiminkini kullanacağım. O yüzden bir nevi kendime alıyorum:D Önerileriniz var mı?

http://shiftdelete.net/oyun-bilgisayari-topluyoruz-9798.html(Reklama girmez umarım) (tu). Verdiğim link tam olarak çıkmıyor. Mesajımdan Alıntı butonuna tıklayarak verdiğim linki kopyalayıp tarayıcıya yapıştır (tu).
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 1998 den beri geçerli olan altın bi kuralım vardır.

Bilgisayarın kasasına 1.000 dolar harcarsan oyunları full grafik oynatacak, 2-3 sene de her tür oyunu sorunsuz oynatacak zamanının iyisi denebilecek bir pc toplayabilirsin.

Teknoloji hızlı gelişiyor, 1998 de pentium 200 MMX lere oha derdik bugün quadcore lar var =) Ama fiyat aralığı hep aynı kaldı teknolojinin, hatta üretimin artmasıyla düştü bile.

Bugün 1.000 dolar 1.470 lira ediyor, üstüne de işte 400 liraya kral bi LCD monitör alsan tamamdır. 2.000 liraya harika sistem sana...
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:

Valla 1998 den beri geçerli olan altın bi kuralım vardır.

Bilgisayarın kasasına 1.000 dolar harcarsan oyunları full grafik oynatacak, 2-3 sene de her tür oyunu sorunsuz oynatacak zamanının iyisi denebilecek bir pc toplayabilirsin.

Teknoloji hızlı gelişiyor, 1998 de pentium 200 MMX lere oha derdik bugün quadcore lar var =) Ama fiyat aralığı hep aynı kaldı teknolojinin, hatta üretimin artmasıyla düştü bile.

Bugün 1.000 dolar 1.470 lira ediyor, üstüne de işte 400 liraya kral bi LCD monitör alsan tamamdır. 2.000 liraya harika sistem sana...

600 dolara Crysis Warhead'i High açabiliyorsun :D. Crytek'in ürettiği PC'yle tabi(ya da topladığı mı desem :D).
Valla bnm PC 4 GB Ram Core 2 Duo E7300 1GB ATi Radeon HD 4650 bileşenlerinden oluşuyor. Fiyatıysa 1100 ya da 1400'dü sanırsam. PC youtube'da film izlerken kendini kapatıyordu, reset atıyordu, dırrrrr diye kulak tırmalayıcı bir ses çıkartıyordu. 30 iş günü dediler 1.5 ay oldu. Para iadesi önerdiler önce, fatura teyzeoğlumun üzerine olduğu ve devlete borcu olduğu için bu öneriyi geri çevirip yeni ürün talebinde bulunduk. Devil May Cry 4'ü DX9'da full açabiliyorum. Ama DX10'da bariz bir fps düşüşü yaşıyorum. Kartım DX10 destekliyor tabi ama sanırım kartım giriş seviyesi olduğu için bu sorunla karşılaşıyorum. Çözünürlüğü minimuma düşürünce bu sorun ortadan kalkıyor. Ama öyle de tadı olmuyor. Ben sırf düşük kalitede zevk alamadığım için oyunu Trainerla bir an önce bitirdim. Ve o yunu o kadar yavaş oynuyordum ki eski bilgisayarda hayatımda DMC4'ü asla full açamayacağımı, AA özelliğini de asla kullanamayacağımı sanıyordum. Eski kartım NVidia GeForce 7300LE idi. Çok dandik bir karttır kendisi. Sanırım 256 MB idi belleği . Spider-Man: Friend or Foe gibi grafik özürlüsü bir oyunu bile 1280*1024 çözünürlüğünde oynayamıyordum ve asla AA özelliğini kullanamıyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

sırf oyun için mi
film izlemeyi seviyor mu?
müzik dinlemeyi seviyor mu

mesela 2 sene önce topladığım pc bu sene bana yetmiyor ihtiyaçlarım çoğaldı 19" kare monitor de iyi film izlenmiyor
hdd m yetmiyor 750gb hddm var:(
ekran kartım yetmior

ses sistemim artık yetmiyor :( 2+1 ile nereye kadar
Sosyal ağlarda paylaş

intel i7 920 2.66
gigabyte x58-ud4p
6gb triple kit ocz gold 1600mhz ddr3
zotac gtx 260
coolermaster cm-690 460 watt kasa
logitech multimedia klavye
samsung sata dvd writer
seagate 500 gb 7200.12 sata2

toplam tam 1890 e mal oldu

monitör ile hoparlör daha onceden almıstım samsung t220 ve logitech g51

bunlarla birlikte alsaydım herhalde 2550 ye falan gelirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...