Efrasiyab Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Kardeşim masaüstü bilgisayar alacak. 2bin liralık bir bütçesi var, belki 100lira daha koyabilir. Bende oyun için kullanabilirim, acaba bu paraya nasıl bir masaüstü toplanabilir(parça olarak değil, kalite olarak)? iyi bir şey toplayabilir miyim bu paraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 2bin liraya allah makine toplarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 gayet güzel toplarsın tabi niye olmasın iyi bir laptop alabiliyorsun hatta. masaüstü alcaksanız baya iyi olabilir sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Laptop daha çok internet için gerekli bana. o yüzden 2.el aldım bir tane. Ancak Oyun oynamak için kardeşiminkini kullanacağım. O yüzden bir nevi kendime alıyorum:D Önerileriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Efrasiyab said: Laptop daha çok internet için gerekli bana. o yüzden 2.el aldım bir tane. Ancak Oyun oynamak için kardeşiminkini kullanacağım. O yüzden bir nevi kendime alıyorum:D Önerileriniz var mı? http://shiftdelete.net/oyun-bilgisayari-topluyoruz-9798.html(Reklama girmez umarım) (tu). Verdiğim link tam olarak çıkmıyor. Mesajımdan Alıntı butonuna tıklayarak verdiğim linki kopyalayıp tarayıcıya yapıştır (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 screwy said: 2bin liraya allah makine toplarsın Çok allah hemde. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bana da lazım şöle bi mebla.. edit: bu arada shiftdelete.net in o yazısı "Bu yazı, 109101" kez okunmuş. maşallah :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Valla 1998 den beri geçerli olan altın bi kuralım vardır. Bilgisayarın kasasına 1.000 dolar harcarsan oyunları full grafik oynatacak, 2-3 sene de her tür oyunu sorunsuz oynatacak zamanının iyisi denebilecek bir pc toplayabilirsin. Teknoloji hızlı gelişiyor, 1998 de pentium 200 MMX lere oha derdik bugün quadcore lar var =) Ama fiyat aralığı hep aynı kaldı teknolojinin, hatta üretimin artmasıyla düştü bile. Bugün 1.000 dolar 1.470 lira ediyor, üstüne de işte 400 liraya kral bi LCD monitör alsan tamamdır. 2.000 liraya harika sistem sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 MrMarvelous said: Valla 1998 den beri geçerli olan altın bi kuralım vardır. Bilgisayarın kasasına 1.000 dolar harcarsan oyunları full grafik oynatacak, 2-3 sene de her tür oyunu sorunsuz oynatacak zamanının iyisi denebilecek bir pc toplayabilirsin. Teknoloji hızlı gelişiyor, 1998 de pentium 200 MMX lere oha derdik bugün quadcore lar var =) Ama fiyat aralığı hep aynı kaldı teknolojinin, hatta üretimin artmasıyla düştü bile. Bugün 1.000 dolar 1.470 lira ediyor, üstüne de işte 400 liraya kral bi LCD monitör alsan tamamdır. 2.000 liraya harika sistem sana... 600 dolara Crysis Warhead'i High açabiliyorsun :D. Crytek'in ürettiği PC'yle tabi(ya da topladığı mı desem :D). Valla bnm PC 4 GB Ram Core 2 Duo E7300 1GB ATi Radeon HD 4650 bileşenlerinden oluşuyor. Fiyatıysa 1100 ya da 1400'dü sanırsam. PC youtube'da film izlerken kendini kapatıyordu, reset atıyordu, dırrrrr diye kulak tırmalayıcı bir ses çıkartıyordu. 30 iş günü dediler 1.5 ay oldu. Para iadesi önerdiler önce, fatura teyzeoğlumun üzerine olduğu ve devlete borcu olduğu için bu öneriyi geri çevirip yeni ürün talebinde bulunduk. Devil May Cry 4'ü DX9'da full açabiliyorum. Ama DX10'da bariz bir fps düşüşü yaşıyorum. Kartım DX10 destekliyor tabi ama sanırım kartım giriş seviyesi olduğu için bu sorunla karşılaşıyorum. Çözünürlüğü minimuma düşürünce bu sorun ortadan kalkıyor. Ama öyle de tadı olmuyor. Ben sırf düşük kalitede zevk alamadığım için oyunu Trainerla bir an önce bitirdim. Ve o yunu o kadar yavaş oynuyordum ki eski bilgisayarda hayatımda DMC4'ü asla full açamayacağımı, AA özelliğini de asla kullanamayacağımı sanıyordum. Eski kartım NVidia GeForce 7300LE idi. Çok dandik bir karttır kendisi. Sanırım 256 MB idi belleği . Spider-Man: Friend or Foe gibi grafik özürlüsü bir oyunu bile 1280*1024 çözünürlüğünde oynayamıyordum ve asla AA özelliğini kullanamıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 işletim sistemi haric diger tüm parcalari 2.3bin liraya topladim. Core i7 2.67 işlemci, 6Gb ram, 1gb hd 4870 ekran karti fln var makinada warhead otomatik gamer seviyesine alıo ayarlari ve hiç sorunsuz calısıo bazılarini yükseltip fulle yakın denicem xD xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 sırf oyun için mi film izlemeyi seviyor mu? müzik dinlemeyi seviyor mu mesela 2 sene önce topladığım pc bu sene bana yetmiyor ihtiyaçlarım çoğaldı 19" kare monitor de iyi film izlenmiyor hdd m yetmiyor 750gb hddm var:( ekran kartım yetmior ses sistemim artık yetmiyor :( 2+1 ile nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 abi gidin xbox alın 2k tl yazikti oyun oynicam pc'de diye. :( artan parayla internet, ofis vs.icin sahane pc toplanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 intel i7 920 2.66 gigabyte x58-ud4p 6gb triple kit ocz gold 1600mhz ddr3 zotac gtx 260 coolermaster cm-690 460 watt kasa logitech multimedia klavye samsung sata dvd writer seagate 500 gb 7200.12 sata2 toplam tam 1890 e mal oldu monitör ile hoparlör daha onceden almıstım samsung t220 ve logitech g51 bunlarla birlikte alsaydım herhalde 2550 ye falan gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ekran kartı için ya yeni seriyi bekleyin yada şimdi ucuz bi tane alın dx11 li yeni seri çıkınca onlardan alın daha mantıklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 2000tl ye HAYVAN makine toplanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar