Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bina Takla atıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Buyse said:

bi de bunu bu şekilde yıkmak daha zor bence. patlayıcıdan tasarruf etmişlerdir.

Ahahah bana da öyle geliyor patlayıcıdan tasarruf edelim diye yapmışlar heralde. Yanlız dünya tarihinde böyle bir olay hiç gerçekleşmiş mi? sfsadfsa
Mesaj tarihi:
Emin misin boşalttıklarına? Binanın takla atacağını hesaplayamayan adamların ona düşüneceğini hiç sanmıyorum.

Binanın yanından delen operatörede akıl fikir. Onu delerken deprem vs olsa gg.
Mesaj tarihi:
benim anlamadıgm gelismis ülkelerde bu sekilde yıkım vs.oldugunda bi kac saniye içinde yıkım gerceklesio ve millet izliyo gülüo egleniyo.ama ne zaman bizde yıkım olsa millet panik yasıo ölüm korkusu atlatıo binalar futbol topu gibi yuvarlanıo.nasıl bi ülke lan burası :S
Mesaj tarihi:
yıkıldığı tarafa mal gibi toprak döküp tepe yapmamış olsalar en azından bukadar malca bir şekilde takla atmayıp düştüğü yerde kalacak büyük ihtimalle belli kısımları yıkılacaktı.

hayır takla attır desen o binaya bizimkiler dünyada görülmemiş mükemmellikte yıkar. yık deyince takla attırıyor denyolar.

adam gibi ülkede yaşasak bu işten sorumlu adamlar inanılmaz ceza alırlar insan hayatını tehlikeye atmaktan.
Mesaj tarihi:
yalnız yazılanları okudunuzmu,macar bir mühendise 1924 yılında yaptırılmış,herif demekki sağlam yapmış bina takla atmasına rağmen olduğu gibi duruyo,onu yıkmaya çalışan gerizekalılar şimdi ne düşünüyordur acaba ahahaha
Mesaj tarihi:
Patlayıcı kullandığında geriye moloz kalıyor kepçeye yükleyip götürebilirsin.
Ağır iş makineleri ve eli darbe matkaplı işçiler kullanırsan da parça parça yıkarsın. Bu herifler tam ne planladılar da böyle birşey yaptılar anlamadım, kendi kendine yerlebir olur diye mi düşündüler acaba.
Mesaj tarihi:
hahahahah projeyi 13 yaşındaki yeğenlerine mi yaptırmışlar abi bu ne

"binanın dibinden kazalım, sonra deviririz yıkılır kendiliğinden"

ama binayı yapanların ellerinden öpmek lazım. bu kadar eski bina, bi de dibi oyulup devriliyo ve kalıp gibi duruyo öyle.
  • Yeni Oluştur...