yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 @Norak, sağ üstteki aparatı nerden bulurum?
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ahanda boş: -->boş o zımbırtı rainmeter, ben renklerini deiştirdim biraz, normalde siyah/beyazdı sanırım
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Cintonik said: quibble onun 1650x1080 olanı var mı bebişim asd ? http://ivkcsw.bay.livefilestore.com/y1pPwKoToVolFdBMzEw23QrucSJ5YUbh3QbURKlUAYQTK2J0lTpbHLNmx2jvNPevmXFWhLuB9ze5kXRzCWatid82AQtvQuZ_ck4/2031384535.jpg
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 DeaN said: Kane&Lynch said: wee Boş lütfen :) Boş
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bonuslu olmak üzere boşunu paylaşıyorum, terazime tık !BOŞBONUSBONUS 2
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bari spoiler yapin arkadasim. arkamda babam olsa nolcakti, ya is yerinde olsaydim? biz erkek poposu koyuyor muyuz? iyi ki koymuyoruz, yakalansaniz sahsiniza uygulancak o titledan senelerce kurtulamazdiniz.
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Phyxantar said: Werewolf said: aamuahuahau olm süper lan Dostum boşunu ister misin?
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 vaniLLe said: bari spoiler yapin arkadasim. arkamda babam olsa nolcakti, ya is yerinde olsaydim? biz erkek poposu koyuyor muyuz? iyi ki koymuyoruz, yakalansaniz sahsiniza uygulancak o titledan senelerce kurtulamazdiniz.ciddi ciddi arkamda annem vardı son anda yırttım meh..bi tane de değil
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 vaniLLe said: bari spoiler yapin arkadasim. arkamda babam olsa nolcakti, ya is yerinde olsaydim? biz erkek poposu koyuyor muyuz? iyi ki koymuyoruz, yakalansaniz sahsiniza uygulancak o titledan senelerce kurtulamazdiniz. Hocam asabisin bugün herhalde,birşey demiyorum.
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ahah haklı yalnız asabiyetle ne alakası var
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 dostum, wallpaperlardaki gacilari gördükten sonra asabilestim :D yok yok, yanlis anlamissin, asabilik yoktu.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 senin tepkin karı kıza deil senin tepkin forumdaki genel erkek egemenliğine ama canıms üzgünüm : there are no girls on internet
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Dynun said: senin tepkin karı kıza deil senin tepkin forumdaki genel erkek egemenliğine ama canıms üzgünüm : there are no girls on internet yaniliyorsun c1c1m. Ben size direkt boslarini yolluyorum arkadaslar. Spoilera da koymuyorum ki, gözünüz gönlünüz acilsin^^ dua edin göd koymadik.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Hepsini geçtim, zenci koymuşsun ya, tövbe tövbee
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 3. benim. vanille'nin beni sevip wallpaper yapacagı aklıma gelmezdi
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Hah yani bi an... "benim" derken, iyelik eki olan -im sandım da bana ait, sahibi var bulaşmayın anlamında. "Bi an çok korktum, geçti sonra." Saeros'un efsanevi sözleriyle
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 @Rewendor; bak şimdi , kermit said: 2. benim. al senin olsun gökiş
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 vaniLLe said: bari spoiler yapin arkadasim. arkamda babam olsa nolcakti, ya is yerinde olsaydim? biz erkek poposu koyuyor muyuz? iyi ki koymuyoruz, yakalansaniz sahsiniza uygulancak o titledan senelerce kurtulamazdiniz. Ya kardeşim yanımda kız arkadaşım vardı şimdi aramız bozuldu sizin yüzünüzden, erkekleremi bakıyorsun diyor of of, ya iş yerinde olsaydım gay damgası yiyebilirdim, publicden dışalana bilirdim of...
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 erkekleri gorunce bi wtf is going on here diesim geldi..
Öne çıkan mesajlar