Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağustos Ayı Masaüstü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cintonik said:

quibble onun 1650x1080 olanı var mı bebişim asd ?

http://ivkcsw.bay.livefilestore.com/y1pPwKoToVolFdBMzEw23QrucSJ5YUbh3QbURKlUAYQTK2J0lTpbHLNmx2jvNPevmXFWhLuB9ze5kXRzCWatid82AQtvQuZ_ck4/2031384535.jpg
Mesaj tarihi:
bari spoiler yapin arkadasim. arkamda babam olsa nolcakti, ya is yerinde olsaydim?

biz erkek poposu koyuyor muyuz?
iyi ki koymuyoruz, yakalansaniz sahsiniza uygulancak o titledan senelerce kurtulamazdiniz.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

bari spoiler yapin arkadasim. arkamda babam olsa nolcakti, ya is yerinde olsaydim?

iyi ki koymuyoruz, yakalansaniz sahsiniza uygulancak o titledan senelerce kurtulamazdiniz.
ciddi ciddi arkamda annem vardı son anda yırttım meh..bi tane de değil
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

Hocam asabisin bugün herhalde,birşey demiyorum.
Mesaj tarihi:
Dynun said:

senin tepkin karı kıza deil
senin tepkin forumdaki genel erkek egemenliğine
ama canıms üzgünüm : there are no girls on internet

yaniliyorsun c1c1m.

Ben size direkt boslarini yolluyorum arkadaslar. Spoilera da koymuyorum ki, gözünüz gönlünüz acilsin^^

dua edin göd koymadik.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

Ya kardeşim yanımda kız arkadaşım vardı şimdi aramız bozuldu sizin yüzünüzden, erkekleremi bakıyorsun diyor of of, ya iş yerinde olsaydım gay damgası yiyebilirdim, publicden dışalana bilirdim of...
  • Yeni Oluştur...