Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piknikte 'top kavgası' kanlı bitti

Esh

Öne çıkan mesajlar

NTVMSNBC said:

Osmaniye'de pikniğe giden iki aile arasında 'kaçan top' nedeniyle çıkan kavgada baltalar ve silahlar konuştu; 1 kişi öldü, 2'si ağır 14 kişi yaralandı.

OSMANİYE - Batman'da çocuklar arasında futbol topu yüzünden çıkan kavgaya aile büyüklerinin karışması sonucu 3 kişinin ölmesinin ardından bir gün sonra yine 'top cinayeti' yaşandı.

Osmaniye'de Cebel Yaylası Suyungözü mevkisinde piknik yapmaya giden Kıl ailesi, kendi aralarında oynadığı top Küçük ailesinin bulunduğu yere sekti.

Bunun üzerine iki ailenin mensupları arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede bıçak, tahra (budama bıçağı) ve baltanın kullanıldığı kavgaya dönüştü. Küçük ailesi mensupları da av tüfeği ve tabanca ile Kıl ailesinin üzerine ateş açtı.

Kavgada Ömer Kıl (23) olay yerinde öldü. Mustafa Kıl (29), Haskız Kıl (80), Cemal Yıldırım (36), Ahmet Karakaya (24), Mehtap Karakaya (30), Ali Kıl (27), Feramuz Kıl (31), Hacı Bilal Kıl (25), Yusuf Kıl (29), Osman Küçük (28), Hasan Küçük (28), Yaşar Küçük (42), İrfan Küçük (39) ve Reşat Küçük (30) ise yaralandı.

Kamyonetle hastaneye götürülen yaralılar, yolda 112 Acil Servis ambulanslarına alınarak Osmaniye Devlet ve Özel İbni Sina hastanelerine kaldırıldı.

Mustafa Kıl ile İrfan Küçük'ün durumunun ağır olduğu, tedavisi süren diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kavgaya karışan ve kaçan bazı aile mensuplarının arandığı, olayla ilgili soruşturma sürdüğü bildirildi.

lol, bunlarla aynı havayı soluduğumuza mı yanalım yoksa mahdumlarının da gelecekte boşa oksijen tüketeceklerine mi yanalım, bilemedim ben onu..

herifler av tüfeğiyle pikniğe gidiyolar ya. av tüfeği ne ulan, hadi diyelim domuz ayı felan gelme ihtimali var,peki tabanca ne aga, uzi-keleş falan taşıyın bari aq, karşı sülaleye daha çok zarar verme ihtimaliniz artar? İnsan olma vasfına erişemeyenlere, insan gibi yaşamayı bilemeyenlere yasaklıycaksın herbişeyi. top oynamayı, silah taşımayı ,piknik yapmayı, toplu halde gezmeyi, kapalı alanlarda sevişmeyi...

Velhasıl atasözlerinin burada devreye girme vakti gelmiştir:

"Bush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotextir"
Sosyal ağlarda paylaş

Ölenin yaşının 23 olması şarşırtmadı beni, ya top hikaye ,çoğu insanın ruh durumu bozuk bu ülkede bilakis gençlerimiz ve küçük polat alemdarlar , en ufak birşeyde sinir krizi geçirebiliyor insanlar.Tabi bunda yaşam şartları ve refah seviyesi düşüklüğüde etken . Türkiyede yaşamak böyle birşey
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu işte refah seviyesi, eğitim ıvır zıvır anlamsız olmaya başladı. top yüzünden kavga edip insan öldürmeyi başaran yaratıklar var görüldüğü üzere. en psikopat ailenin yanında yetişşe bile bir insan daha mantıklı nedenlerle adam öldürür.

bazı insanlarda manyaklık switch i din dil ırk dinlemeden açık olarak geliyor herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Afedersinizde av tüfeği ve tabanca ile pikniğe giden ailenin çocukları da büyüdüklerinde onlar gibi psikopat olup çıkar. İnsanlara sonradan ne kadar eğitim verirseniz verin eğer 7 yaşına kadar ailesi tarafından iyi eğitilmemişse bunların yanlış olduğu öğretilmemişse olacaklar bunlardır. Afedersiniz ancak günümüzde çoğu aile çocuk "sıçıyor". "Sıçtığı" çocuğu da sokağa salıyor. Sokakta eve sadece yemek yemeye giren çocuğun sokaktan neler öğrenebileceğini az çok tahmin edersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

şeytan said:

Ölenin yaşının 23 olması şarşırtmadı beni, ya top hikaye ,çoğu insanın ruh durumu bozuk bu ülkede bilakis gençlerimiz ve küçük polat alemdarlar , en ufak birşeyde sinir krizi geçirebiliyor insanlar.Tabi bunda yaşam şartları ve refah seviyesi düşüklüğüde etken . Türkiyede yaşamak böyle birşey

ne alakası var allasen. yaşam şartları diyorsun, en ağır işlerde çalışan bir sürü insan var istanbulda tanıdığım. hiç biri "HADİTOPLANINKAVGAYAGİDİYOZ" modunda pikniğe gitmez. refah seviyesi ile ne alakası var. insan bıçakla tankla topla tüfekle ağır sanayi hamlesiyle gidince pikniğe noluyor yani?

bunun ilkellikle alakası var sadece. nasıl düzeltilir bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

birader , millet bunalım saatli bomba gibi , bu yaşanılanların aynısı bugün bir taksi şöförüne diklensen birebir yaşanabilir TOP BAHANE dedik hala pikniğe takılmışsın . Bunalım nedir bilir misin sen ? Dünya umrunda olmaz kendi hayatını bile önemsemezsin böyle bir ruh hali için cinayette , intiharda çok kolaydır . Türkiye sosyal şartları sebebiyle her 10 kişiden 9u depresyonda zaten . Benimde kötü bir anıma denk gelse ben bile sinir krizine girip kontrolümü kaybedebilirim.Ha sen illeği ilkel diyip egonu kusmak istiyorsan kus zira ilkelliğinde payı var gerçekten ilkel olupta bunu yapanlar var yok değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...