Tymaron Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Sizin olduğunuz her yerde "UO:Nimloth" var 2009 Mart ayının ilk haftalarından itibaren UO:Nimloth çalışmaları başlamış bulunmaktadır. Kaliteli Ultima Online sunucusunun adresi, profesyonel çalışmaları ve kalitesi ile bilinmektedir. Bir Nimloth Gaming projesi olan UO:Nimloth, Ultima Online oyununu baz alan gelişmiş ve geliştirmeye açık bir online oyundur. 2009 Mart ayının ilk haftası ile çalışmalara başlamış, kısa zamanda stabil bir yapı ve profesyonel yetkili kadrosunu oluşturmuştur. UO:Nimloth kendi geliştirdiği sistemler ve yapılarıyla yenilikçi olduğunu ispatlamış bir sunucudur. Ultima Online oyununu baz alarak ve tüm imkanları kullanarak oyuncuya her alanda kaliteyi ve zevki tattıracak olan UO:Nimloth her kesime hitap etmesiylede bilinmektedir. İdealist bir sunucu olmamızın bizleri ileri götüreceğine inanmaktayız. Oyuncuların sunucumuzdan zevk alması bizlerin en büyük hedeflerinden biridir. Sadece Ultima Online oyuncuları yanı sıra bu oyunu henüz bilmeyen oyun severlere tanıtmak için bir çok alanda projeler geliştirerek, Ultima Online Türkiye oyuncu kitlesinide UO:Nimloth ile arttıracağımızı düşünmekteyiz. UO:Nimloth, Ultima Online oyununu baz alan bir oyundur. + Onlarca kişinin karşılıklı bir şekilde Ultima Online oynayabilmesini sağlar. + Rahat ve basit arayüzü ile oyuncuya rahatlık ve konfor sağlar. + Geniş oyun persfektifi ile mükemmel bir savaş keyfi verir. + Onlarca yetenekten istediğinizi seçip o yetenekte ustalaşabilir, farklı farklı meslekler edinebilirsiniz.Açılış Tarihi: 07.08.2009 CumaUo:Nimloth Web SitesiUo:Nimloth ForumlarıUo:Nimloth Tanıtım/SistemlerUo:Nimloth'un barındığı sunucu bilgileri; İşlemci: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4600+ İşlemci Hızı: 2.41 Ghz Bellek: 4GB DDR2 Disk: 160GB RAID0 Bağlantı Hızı: 100 mbit/sn Lokasyon: TürkiyeUo:Nimloth In-Game Bilgiler; Sphere version: 0.56b Oyun tarzı: Pp ( Power Play ) Ph: Açık Skillcap 700.0, statcap 225Uo:Nimloth'dan birkaç görüntü;Uo-Nimloth.net
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 said: Sizin olduğunuz her yerde "UO:Nimloth" var burda yok.
Michaell Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Herkes rahat olsun heryerdeyiz (tu)
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 aquila said: said: Sizin olduğunuz her yerde "UO:Nimloth" var burda yok. rahat ol hafız heryerdelermiş.
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 her$ey tamamda istatistik ekranı neden o kadar kötü
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 eft yaparken masraf aliyo mu brit bank bide banka hesabi actirirken tuzel kisilerden ne gibi belgeler isteniyor
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Tymaron said: UO:Nimloth, Ultima Online oyununu baz alan bir oyundur. + Onlarca kişinin karşılıklı bir şekilde Ultima Online oynayabilmesini sağlar. + Rahat ve basit arayüzü ile oyuncuya rahatlık ve konfor sağlar. + Geniş oyun persfektifi ile mükemmel bir savaş keyfi verir. + Onlarca yetenekten istediğinizi seçip o yetenekte ustalaşabilir, farklı farklı meslekler edinebilirsiniz. Süüüperrr.. Tam da bunu arıyordum
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 BonePART said: eft yaparken masraf aliyo mu brit bank bide banka hesabi actirirken tuzel kisilerden ne gibi belgeler isteniyor Havale sistemi güzel olmuş ama.Rune book açıp recall olmana gerek yok.Britten jheloma para transferi oh mis.
Michaell Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Arkadaşlar sistemlerimizden çok çok ufak bir kısmı buradaki ssler. Tanıtımı incelerseniz daha neler neler görürsünüz (tu)
Michaell Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Sunucu bu akşam saat 19.00 da kesin olarak açılacaktır.
Rochendol Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 cenx said: aquila said: said: Sizin olduğunuz her yerde "UO:Nimloth" var burda yok. rahat ol hafız heryerdelermiş. :D Paperdoll ve renk uyumunu sevdim.Ama nerde o eskiler...
Rochendol Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 19:00'ı bekliyoruz.Sizin hatrınıza görmek için UO:ML indiriyorum.Hadi hayırlısı
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Şimdi ben Nebula da oynuyorum malum onun clientı yüklü UO dosyasında. Ayrıca Nimloth'un clientını yüklesem Nebula dururken bi sorun çıkarır mı?
Rochendol Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 SodomVsGomore said: Şimdi ben Nebula da oynuyorum malum onun clientı yüklü UO dosyasında. Ayrıca Nimloth'un clientını yüklesem Nebula dururken bi sorun çıkarır mı? Hiç bir problem çıkarmaz.Bütün sunucuların dosya uzantıları farklıdır. Nebula'nın Uzantısı : .nbl Nimloth'un Uzantısı : .nim bla bla bla...
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 tmm o zaman bi crafter kasayım yahu Nebula da hala bs kasılmıyor zor iş (:P).
Rochendol Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 SodomVsGomore said: tmm o zaman bi crafter kasayım yahu Nebula da hala bs kasılmıyor zor iş (:P). bir ara bende denedim kasmayı ama hüsrana uğradım.(:P)
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 O diilde server 19.00 da açılacak diyolar connector koymamışlar? Ben mi bulamadım acaba.
Rochendol Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sunucu açılışında koyacaklar sanırım.Herhalde 50 kişi connector'a asılınca sunucu çökecek :)
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ehehe olabilir. o diilde bu aralar bi coşma var UO dünyasında avaholm açılıyo nimloth açıldı sayılır vs. zaten şu sıralar bağımlılık evresine geldim sayılır iyice dumur olacam (:P)
Rochendol Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Nimloth değilde Avaholm'u sabırsızlıkla bekliyorum.Ustad client'ı siteye atmışlar bu arada.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 3 saattir köpek gibi kasıyorum çok zevkli asd. O diilde şu tekrar yap menüsü beni benden aldı çok güzel yapmışlar.
Öne çıkan mesajlar