Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizel otomatik araç

Valeron

Öne çıkan mesajlar

abi şimdi şölede bişi var, benim içime sincek araba Opel corsa Coupe'du onu alma şansım yok tek kapı ilerde zorlucak beni diye düşnüorum,onun haricinde ne astra ne linea ne clio hiçbiri sinmicekti işime,ama şu arabayı görünce tamam dedim.ön paneli çok güzel,kıçı çok güzel,yanı çok güzel,içi çok güzel,donanımdan pek annamıyorum ama işimi gören şeyler var ieçrisinde,olmayan 1-2 parçada taktırılır heralde ..

ha şölede bişey var açık konuşiim eğer %18 kdv indirmi die bişi varsa opel'de yani 37 kaatlık arabayı ben 30 kaata alcaksam da 8 kaat fazlasını vermem hiç bi araca,giderim 30 kaata astra alırım enjoy 1.3 dizel,giderim 1 kaat fazla verip bi güzelde jant takarım,film milm,xenon far o bu diince araba olur on numara zaten. ha elegance paket takınca bile 33 kaat oluyo o araba onun için hiç uğraşmam yani 38 le falan ama o tarz bişi olsa yazmaz mıydı sitesinde falan ?
Sosyal ağlarda paylaş

Kampanya sanırsam bugün başladı çünkü ben hergün işe gidip gelirken radyo dinlerim ve bugün ilk kez ve birkaç kez duydum. 2 tip ayrı reklam seslendirmesi duydum hatta.

Siteyi henüz update edememiş olabilirler bu birazda normal. Bence yarın bi ara sor makul bişeyse düşünürsün, olmazsa mantıklı geliyorsa 38 bin TL'yi Polo'ya vermek ona kayarsın yine :)

Benim düşüncem bu arabanın ederi 32-34 bin TL civarı (VW hava parası eklenmiş haliyle). 38 bin TL dedin mi kafadan kopartmışlar gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu sabah arayıp sordum Arkas Opel di galiba,radyoda başka bi firmanın %18 kdv reklamının hemen ardından Opel reklamı giriyomuş dolayısıyla karışıyomuş,herkes soruyomuş hatta adam pek bi bıkkın halde anlattı,bu verdiğin site yeni astrayla ilgili ama opelde herhangi bi indirim söz konusu diil şu aşamada.

şunuda çok merak ediyorum abi yeni kasası çıkan bi arabanın eski kasasını almak nası iş ya,bu arada bu 37 kaat olan fiyatta ki adam 38 dedi onu bana metalik renk falan vardı heralde,neyse onda jant kapağı varmış bide dolayısıyla jant değiştirmek gerekcek bide 1 kaat civarı bişey olcak ortalama oda,yani hep zarara sokcak opel beni ama diğer taraftanda VW Polo hariç başka araç kalmıyo kaliteli,Linea'lardan falan herkes uzak dur dio niyeyse
Sosyal ağlarda paylaş

Hakikaten inanamadım bu söylediğine aradım Odak'ı.

O da öyle bi kampanyamız yok ama ÖTV ve ekstra indirimlerle %18 civarına düşüyor gibi birşey dedi. Radyo da duyduğumun Astra reklamı olduğundan eminim.

38 bin TL'ye Easytronik varmış. Jantları kapakmış (Buna da inanamadım çünkü Astra'nın kapak jantı çok çok azdır direk fiyata spor paket ve metalik renk eklenmiş şekilde olurdu hep) Enjoy + Elegance paket diye bişey varmış Far, Yağmur sensörü, Cruise control falan filan bununla birlikte 39 bin küsür oluyormuş.

Ben vermem o kadar parayı.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şöyle söliim 39 kaat dediklerinde elegance paket oluyo,ondada bi tek 16 alaşım jant,elektronik klima varsa bi park sensörü oluyo. onun haricinde o cruise control zımbırtısı normal enjoyda bulunması lazım.ben opelin kendi sitesindeki donanımdan bakıyorum hep çünkü.

bu sitedeki 37.398 yazan metalik renk yok ve kdv li halidir belki ama şu fiyattan bi indirim yok yani.

ayrıca 39 a vermem opnu diosn peki benm yerimde olsan ne alırdın abi ?

artı şölede şahaen bi soru soriim hadi dizel otomatik seçeneğimiz kısıtlı,dizel manuel araç önerin bana güzel,donanımlı falan bu fiyata madem
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada öğrendiğim üzere 2010 polo ilk etapta Dizel-Otomatik seçeneği ile gelmiyomuş,ekim de gelcekmiş galiba o,dolayısıyla da ötv de gelcek 3-4 kaat. benzinli-otomatik fiyatı 33 müş,dizel otomatik 37 falan olsa,ekimde ötv de gelse 40 civarı bişeyi görür diye düşünüyorum.

evdekileri 42.5 gibi bi parası olan Auris'e yönlendirmeye çalışcam,belki indirim şu bu 40 a yakın bişi yaparlarsa evdekileri bağlayabilirim die düşünüyorum. neticesinde toyota'lar çok sağlam duyduğum-bildiğim kadarıyla .. Auris'te şekil şemal olark çok hoş bi araç bence
Sosyal ağlarda paylaş

abi açıkca şunu söliim aracın vitesinin nasıl yani sarsarak mı falan değiştirdiğinden pek anlamam,anlayacağımıda sanmıyorum eğer çok bariz bi belirtisi yoksa. dolayısıyla sürüş açısından pek bi sıkıntı yaşamıcam diye düşünüyorum.ama opel astra ile toyota auris'in arasındaki fark donanımsal olarak auris daha üstün bi araç gibi duruyo ki benide sağlamlığı,donanımı,görselliği ilgilendiriyo biliyosun,

şunu gerçekten merak ediyorum 38 e bu Opel astrayı alsam üstüne 1 kaat falanda jant taksam güzel güzel sürsem mi(ki 3 ay sora falan bunun 2010'u çıkacak o beni çok taciz ediyo)
yada 41.5'a ki 1.50 milyar falan sırf yağmur sensörü,otomatik yanan far,kendiliğinden kararn iç dikiz aynası tutuyo ve açıkcası 1.5 milyar vermem sırf bunlara çok mantıklı gelmedi bana neyse,41 kaada Auris'e mi girsem ki bi 1 kaata yakında indirim olur muhtemelen bunda.

dolayısıyla aklımı çelen Opel'in kalitesiyle Toyota'nın kalitesi çoook mu farklı,hadi Fiat Linea ile Opel Astra kıyaslanmaz ama Toyota için aynı şey mümkün olmaması lazım,yanılıyomuyum ? bugüne kadar hep olumlu şeyler duydum toyota için çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya doğrusu bariz bi sarsma var ama öte yandan Astra ile kıyaslıyorsan onda da aynı şey var çünkü Easytronik şanzıman ile M/M şanzıman'ın mantığı tamamiyle aynı.

38'e verdikleri Astra'da Elegance paket var ve sanırsam yağmur sensörü falan fişman dahil bu fiyata. Yeni Astra ne zaman gelecek? Eylül Ekim gibi lanse edilecek diye duymuştum. Web sitesinden de resmi olarak tanıtılmaya başladığına göre çok fazla vakit kalmamıştır sanırsam.

Toyota'nın motor ve mekanik kalitesi ünlüdür ve müşteri memnuniyeti en yüksek olan marka olarak bilinir ama malzeme kalitesi ile karıştırmayalım. Ciddi manada kapı içi plastikleri, konsol malzemesi falan kötü. Birde alışmak lazım tabiki ama sürüş pozisyonu bana bi acayip gelmişti sürücünün önünde çok uzun bir mesafe var ön cama kadar. Garipsemiştim arabayı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
direksyondan ses kontrol bişisi yok,arka ve ön camlar elektrikli,aynalar elektrikli mp3 çalarlı bi teyp var 6 hoparlör yazıyo gene, yalnız direksyondan kontrol falan bi zımbırtısı yok.jant kapak var üstünde

38 kaat da fiyat var arkadaşlar 40 a Auris mi,38 e polo mu sizce ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...