Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scout'tan Anlayan Aranıyor

Ecnebi

Öne çıkan mesajlar

adam benim ilk charim degil diyo gayet guzel biliyorum havalarinda ardindanda o sekilde bi laf edince banada gulmek dusuyo kusura bakmayin[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay
Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay
Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin
Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay
Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı
Sosyal ağlarda paylaş

hayır kocum senin rankın yuksek ama biraz daha türkçe çalısman gerekecek heralde...Baggio diyorki ilk charınsa sakın kasma scout bende diyorumki ilk charım degil bu char yane scout kasmak istiyorum.He canın laf sokmak istiyorsa başka yerde sokuşalım bakalım kim kime gülecek o zaman burda bu topicleri okuyan insanlar rahatsız olmaz çünkü.Ayrıca son olarak zaten çok biliyorum havasında olan birisi burda böyle bir şey sormaz koçum GLADRIC....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xalthos, 07 Haziran 2004 21:28 tarihinde demiş ki:
said:
Gladric, 06 Haziran 2004 23:12 tarihinde demiş ki:
bu konuyu sadece su noktaya kadar okudum ondan sonra gulmekle musguldum gerisine bakamadim

--------------------------------------------------------------------------------
Ecnebi, 06 Haziran 2004 17:25 tarihinde demiş ki:
benim ilk charım olmayacak bu.
--------------------------------------------------------------------------------

ok attıgımda invis bozulmasın

..

harbiden cok komik dimi?
hey allahim ya...
ecnebi yanlis yer sectin sorularini sormak icin anca boyle dalga gecer, gulerler postlarinla burdaki daoc profesorleri...

Haklısın dostum burda insanlarıda tanıyoruz böylece artık kime soru soracagımız belli oluyor.Arkadasların anlattığına göre; çok sıcak ortamı olan,herkesin birbirine yardımcı oldugunu duymuştum.Bende buna güvenerek bir topic açtım.Ama pişman oldum.Burada yardımcı olmaya çalışan insanlara teşekkür ederim.Ellerinize Sağlık.

[Bu mesaj Ecnebi tarafından 08 Haziran 2004 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ve son olarak kral havasında olup insanlara gülen arkadaşa da şunu söylemek istiyorum.Bir yorum yapmak için bin kere düşün bir kere yaz."Benim ilk çarım olmayacak bu" cümlesi sadece bir metnin içinden alınmış ve copy-paste edilmiştir.Metnin esasının olduğunu düşünürsek benim ne demek istedigimi daha iyi anlarsın.

Arkadaşlar çok pardon bu kadar yazı yazdıgım için;ama çok üzüldüm ve kızdım böyle olacagını tahmin etsem böyle bir topic açmazdım.Rahatsızlık için özür dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

herkes ayni yere takilmis , Ok elinizdeyken stealth halinde vurusa hazir pozisyona geciosun 3 sn kadar suruyor bi kere daha bastigin anda insta olarak ok firlar.. Dusuk stealth de bu 3 sn lik olay olurken stealth bozulur , adam bozulmasin diyor yuksek stealth de bozulmaz kac stealth gerektigini soruyor.

Evet dostum aynen anladığın gibi ok atma süresinde açılmasın diyorum.Ve kaçta normal olarak bunu kullanabilirim diye sormuştum.Heralde insan mantıklı düşündügünde istediğin kadar ok at invis bozulmasın sonrada instant killer olunacagını düşünmedim.Ama tabi böyle talihsiz açıklamalarla yardım yerine boşa vakit kaybettim bir arkadaş demişki imzasında scout olan birisine pm atarsan daha iyi yardımcı olur.Bencede haybeye vakit kaybı oldu ama ulaşılacak speclere ulaştım sungur detaylı olarak yazmıs neler olması gerektigini ve neyin ne işe yaradığını.
Sosyal ağlarda paylaş

allah askina cok afedersiniz bir b*k tan anlamayip daha daoc yuzu gormeden burda iyi playerlara laf atmayin yardim isterken.

race brion
starting points 10 str 10 con 10 dex
spec 46 lb 35 stealth 39 slash 30 shield
bu mudur dersen scout evet budur.[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED)
Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor
(DELETED)
Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED)
Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED)
Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ceti, 08 Haziran 2004 14:20 tarihinde demiş ki:
allah askina cok afedersiniz bir b*k tan anlamayip daha daoc yuzu gormeden burda iyi playerlara laf atmayin yardim isterken.

race brion
starting points 10 str 10 con 10 dex
spec 46 lb 35 stealth 39 slash 30 shield
bu mudur dersen scout evet budur.

bence degildir neden dersen o senin zamanindaydi, shimdi

slamsiz bir scout olu bir scouttur...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu az da olsa bilen ve birazcik tecrubesi olan biri bile genelde critshot nedir, scoutlar genelde hangi race olur ve hangi statlari verir gibi temel bilgileri bilirler, ayrica scoutlari 'assasin' diye adlandirmazlar. Uzerine bir de 'ok atarken' yerine 'ok atinca' demissin, tam olmus.

Ben senin yukaridaki noob halinden ve 'ilk charim degil' yerine 'hesabimda 50 char olacak' demenden ancak sunu cikarabildim; 'ben hazir bir acct aliyorum ve daoca baslayacagim, scout acmak istiyorum, ne yapayim?' Onun icin israrla once oyunu ogrenmeni soyledim, sonra baktim dinlemiyorsun; oyununu sana, aciklamalari da scoutlara ve scout bilenlere birakip pes ettim. Dalga gecmis, gulmus vs degilim yani.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilth, 08 Haziran 2004 14:30 tarihinde demiş ki:
said:
Ceti, 08 Haziran 2004 14:20 tarihinde demiş ki:
slamsiz bir scout olu bir scouttur...

Slamsız scout gayet güzel bi scouttur bence. Slame purge u yakarsa karşındaki o zaman şöle demek daha doğru oluyor. "Slamli" scout ölü bi scouttur...[signature][hline]Sungur - Scout-6L7
Necrocks - Necromancer-1L8
Olcayto - Infiltrator-3L4
Alaattin -Sorcerer-2L3

[edit: bozuk quote -bag]

[Bu mesaj Baggio tarafından 08 Haziran 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Purge'u oyle bir anlatiyo herkes sanki her 1 dakka da 1

kullanilabiliyo, re-use 30 dakka purge icin ama slam her zaman

kullaniliyo ve sana 9 saniye gibi bir avantaj saglio ister okla

ister kosh kac saklan. Bir de purge herkesde yok olsa bile

hazirmi yoksa adam kullanicakmi yani cok az bi sans. Yani

bana gore slam olmali her zaman. Eger zaten adam slamini

purgelemishse oldun demektir ki eger slamin olmazsa meleede

her zaman olusun istersen 50 slash olsun yani bi fayda etmez

cok yuksek rr olmadigin surece ki gene pek faydasi olmaz yada

neyse... Yani demek istedigim sizi bir stealther uncover yapip

saldiriyorsa sadece slam kurtarabilir ki bu benim fikrim shimdiye

kadar hic bir scout gormedim bashka bir melee-

stealther tarafindan ortaya cikarilip ve onu meleede kesen.

Bilmem tabi belki us serverinde bashkadir scoutlar :)[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Sosyal ağlarda paylaş

gilth.. emin ol senden daha fazla scout tecrubem var..
ulan benim zamanimda bile her slam e purge yiyordum ben neden dersen veya purge ne zamanlar basilir dersen..
heat debuff yediginde purge u bas :)) stunlandiginda ve hero yanina geciyorsa purge u bas. ns den crit debuff yediysen purge u bas. scouttan slam yediginde purge u bas yoska olursun :) ustelik zaten block atamiyorsun sb lere LA bonuslari yuzunden %75 block reduce yiyorsun..
sen gel abini dinle dedigim spec de harika bir spectir denenmistir. pa acan rr6 sb yi bile indirmistir :) tabiki str con a purge basip.[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
(DELETED)
Sosyal ağlarda paylaş

gilth oynadigin serverda aussie veya loxleyhood kim ogrenirmisin?[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
(DELETED)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ceti, 08 Haziran 2004 15:22 tarihinde demiş ki:
gilth oynadigin serverda aussie veya loxleyhood kim ogrenirmisin?

e 30 shield'i niye veriyosun o zaman onu anlamiyorum?

daha iyi 50 slash 50 lbow 35 stealth git yada daha fazla

stealth kalanla.[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilth, 08 Haziran 2004 15:03 tarihinde demiş ki:

Bilmem tabi belki us serverinde bashkadir scoutlar :)

Frontierstan sonra purge 5 dakkada bir olacak. Ayrıca scoutlara shield fırlatarak karşıdakini 10 saniye stun etme abilitysi geliyor. Slam scout tarih olacak..[signature][hline]Sungur - Scout-6L7
Alaattin -Sorcerer-2L3
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ceti, 08 Haziran 2004 15:22 tarihinde demiş ki:
gilth oynadigin serverda aussie veya loxleyhood kim ogrenirmisin?

ok aussie en iyi scout rp olarak serverde ama active degil yani

soramam :)

loxleyhoodda 3. en iyi lathoniel'den sonra.[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 08 Haziran 2004 15:24 tarihinde demiş ki:
said:

Frontierstan sonra purge 5 dakkada bir olacak. Ayrıca scoutlara shield fırlatarak karşıdakini 10 saniye stun etme abilitysi geliyor. Slam scout tarih olacak..

okde shu anda frontiers gelinceki halini konushmuyoruz

zaten...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilth, 08 Haziran 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
said:
Afterdeep, 08 Haziran 2004 15:24 tarihinde demiş ki:
said:

Frontierstan sonra purge 5 dakkada bir olacak. Ayrıca scoutlara shield fırlatarak karşıdakini 10 saniye stun etme abilitysi geliyor. Slam scout tarih olacak..

okde shu anda frontiers gelinceki halini konushmuyoruz

zaten...

Frontiers dışındada hiçbir zaman slam scout iyi diye bi iddiada bulunma bence. Çok yanlış. Tek varlığın slamin başka hiçbirşeyin yok. Oda purge olursa ki 75% purge edilmiştir benim slamlarim zamanında hep bitiksin. Öyle bakarsın karşındaki seni döverken..[signature][hline]Sungur - Scout-6L7
Alaattin -Sorcerer-2L3
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 08 Haziran 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
Ayrıca şu an normal TOA drop 3.3 speed bi slasherla bi SB ye 140 ortalama ile vuruyorum. Elime battlerı veya leathera +15% bonuslu vuran legendaryi alınca kaç vururum bilemiyorum. Sen düşün artık..

ok iyide sen daha hizli vuruyosan oda vuracaktir elbetteki , herkesde toa var sonucta yani sen 140 vuruosan ve ilerde butun bonus vs. lerle alabildigin en son noktada 200 vursan bile o adam sana 2 kati ile vuracak onun ishi cunku melee...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 50 charı olan birisi ama daha onceden hiç scout acmamışsa doğal olarak bu işten anlamaz çünkü uo daki gibi herkezde aynı skiller bulunmuyor her açtıgın charda ayrı specler yer alıyor.Ben şahsen daoc yüzü görmektense insanlarla iyi geçinmeyi ve insan olmayı tercih ederim.Ayrıca Baggio ne alakası var acctında 50 charı olmayıp scoutla ilgilenmeyen bir insan account mu almiş oluyor gerçekten ilginç.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilth, 08 Haziran 2004 15:30 tarihinde demiş ki:
said:
Afterdeep, 08 Haziran 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
Ayrıca şu an normal TOA drop 3.3 speed bi slasherla bi SB ye 140 ortalama ile vuruyorum. Elime battlerı veya leathera +15% bonuslu vuran legendaryi alınca kaç vururum bilemiyorum. Sen düşün artık..

ok iyide sen daha hizli vuruyosan oda vuracaktir elbetteki , herkesde toa var sonucta yani sen 140 vuruosan ve ilerde butun bonus vs. lerle alabildigin en son noktada 200 vursan bile o adam sana 2 kati ile vuracak onun ishi cunku melee...

Template ve artifact levellama işim bittiğinde melee aldığım staltherların SS lerini yollarım sana..[signature][hline]Sungur - Scout-6L7
Alaattin -Sorcerer-2L3
Sosyal ağlarda paylaş

neyse benim gitmem lazim, akshama gene devam ederiz insan

gibi tartishmaya :) ... Frontiers gelene kadar slam olmali BENIM

fikrimce .

herkese tesekkurler ...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ecnebi, 08 Haziran 2004 15:31 tarihinde demiş ki:
lvl 50 charı olan birisi ama daha onceden hiç scout acmamışsa doğal olarak bu işten anlamaz
Ben daha mainim 35-36 iken (hatta o zamanlar /level yoktu) ranger acarken kimseye bu kadar sordugumu hatirlamiyorum da ondan oyle dusundum, goreceli birsey tabi, kusura bakma.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Assasin die adlandırmadım dogru oku baggio "ASSASIN OLMASINI İSTİYOTUM YANİ" yazıyor orda Assassin=suikastçı,Katil oldugunu biliyorsun heralde.Ayrıca zaten crit shotun ne oldugunu hangi rage açılacagını hangi statlara verilecegini daha once 50 olmasına gerek yok char acan herkez bilir.Zaten verecegin statlar Sarı olarak gözüküyor ordan hepsine eşit olarak dagıtsan bile olur.Ama üstatlar var onların fikirlerini almak için burda bunları sorduk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...